Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 589
  • 744
  •   1
Отговори
# 600

Добро утро мили момичета, wavey

Здравейте Марта, Аурелия, Мариана, Марица, Барисеа, Вили.    newsm51

Да повторим вчерашния ден, вярвам, че нямате нищо против. Heart Eyes

Лека и успешна сряда  с любимата ми картинка  от МСП.

# 601
  Момичета! Hug Първо добро утро, но да знаете, че нещата хич не вървят на добре. Откакто излезе този филм и съм се омотала в трейлъри, откъси, снимки, гифчета, статии и прочие като пате в кълчища, откакто ходя като напушен гимназист, сънувам лоши работи! Вместо романтични сцени, висящи легълца, дългокоси видения и прочие, онази вечер сънувах, че се давя help (А мога да плувам от дете! Даже съм се състезавала.), а тази нощ - че прегръщам ледени хора. smile3556 Не е на добре работата, казвам ви! no Ако продължава така, ще трябва да изляза в болнични. Помагайте, ако знаете средство за коригиране на сънища! Please! newsm17

Цяр има:
Чаша топло мляко преди лягане, + цялата романтика на КВФ.

Може и Облака да подпукаш отново - огъня ще изпари водата. Simple Smile))

А на десктопа си сложи леко насмешливия поглед на комисаря. Simple Smile)

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 09:01 от marytza

# 602
  • Бургас
Добро утро Laughing
След снощното пиршество от снимки ,днес сме пак в очакване .Хем ни е ред ,хем ни се пада както се казва

Скрит текст:

Heart Eyes
Желая на всички един ползотворен , успешен , хубав и усмихнат ден Hug

# 603
   Момичета! Hug Първо добро утро, но да знаете, че нещата хич не вървят на добре. Откакто излезе този филм и съм се омотала в трейлъри, откъси, снимки, гифчета, статии и прочие като пате в кълчища, откакто ходя като напушен гимназист, сънувам лоши работи! Вместо романтични сцени, висящи легълца, дългокоси видения и прочие, онази вечер сънувах, че се давя help (А мога да плувам от дете! Даже съм се състезавала.), а тази нощ - че прегръщам ледени хора. smile3556 Не е на добре работата, казвам ви! no Ако продължава така, ще трябва да изляза в болнични. Помагайте, ако знаете средство за коригиране на сънища! Please! newsm17

Цяр има:
Чаша топло мляко преди лягане, + цялата романтика на КВФ.

Скрит текст:

Може и Облака да подпукаш отново - огъня ще изпари водата. Simple Smile))
Скрит текст:

newsm51 Мерси, Марица! Hug Hug Hug Значи викаш... клин клин избива. newsm78 Ще пробвам тогава.

# 604
Абсолютно сигурна съм. Simple Smile)) Ти страдаш от предозиране, аз страдах от абстиненция.  Joy Joy Joy Не питай какви филми съм сънувала, докато нямах достъп до интернет. Simple Smile) Единственото средство за преодоляване на негативните ефекти е още от всичко, съдържащо Енгин. И то - по много! Simple Smile))

Момичета, подайте на другарчето клипчето с "Аз слушам Истанбул", за да си го пуска вместо приказка за лека нощ. Simple Smile Няма лечебно средство, което да може да се сравнява с този глас, четящ поезия...  Heart Eyes

http://www.videoclip.bg/watch/240645 --- намерих го. Да му се насладим...

Скрит текст:
Слушам Истанбул

Затворил своите очи, слушам Истанбул;
в началото повява лек ветрец;
листата по дърветата
се люлят бавно, бавно;
далече, толкова далече
звънят звънчетата на продавачи на вода
затворил своите очи, слушам Истанбул.

и ето тъкмо преминават птици;
високо горе, на ята, крещят.
Изтеглят мрежите в язовете;
докосват стъпалата на жена водата;

прохладната Капалъчаршъ
оживената Махмутпаша
накацани от гълъби дворове
от доковете се чуват чукове
в пролетния вятър се носи пот;
затворил своите очи, слушам Истанбул;

умът ми помни опиянението на отминалите дни
мъждиви навеси с върнали се лодки по брега;
в жуженето на спрелите южняци
затворил своите очи, слушам Истанбул;

по калдъръма преминава хубаво момиче;
псувни, подсвирквания, подкачания, песни.
Нещо пада от нейната ръка върху земята;
трябва да е роза;

в полите ти прехвръква птица;
знам топло ли е челото ти или не
знам влажни ли са устните ти или не;
по сърцебиенето ти усещам как
иззад боровете изгрява бялата луна;
слушам Истанбул.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 09:22 от marytza

# 605
Здравейте момичета,
От снощи аз съм доста ядосана, след като изгледах първите 9 мин. от МСП. Направо съм възмутена от Ейлюл. Как може след една любов с Тек да е толкова спокойна и да се забавлява по този начин. Това момиче си заслужава тежката съдба. Все си мислех, че поне малко страда за това, че не е с Тек. Явно съм прекалено романтична натура по принцип. Голяма бяла птица съм си Simple Smile
Тек определено би ми паснал страхотно като характер, въпреки че обичам свободата и аз като Ейлюл.
Другото, което не ми хареса е, че при подводните снимки Енгин са го снимали по-малко отколкото Фара. Вярно, че тя има красиво тяло, но от един момент нататък снимките стават досадни Simple Smile
Предполагам, че искам да виждам само Енгин и това е проблемът  Joy

# 606
Здравейте момичета,
От снощи аз съм доста ядосана, след като изгледах първите 9 мин. от МСП. Направо съм възмутена от Ейлюл. Как може след една любов с Тек да е толкова спокойна и да се забавлява по този начин. Това момиче си заслужава тежката съдба. Все си мислех, че поне малко страда за това, че не е с Тек. Явно съм прекалено романтична натура по принцип. Голяма бяла птица съм си Simple Smile
Тек определено би ми паснал страхотно като характер, въпреки че обичам свободата и аз като Ейлюл.
Другото, което не ми хареса е, че при подводните снимки Енгин са го снимали по-малко отколкото Фара. Вярно, че тя има красиво тяло, но от един момент нататък снимките стават досадни Simple Smile
Предполагам, че искам да виждам само Енгин и това е проблемът  Joy

За подводните снимки още не знам - не всичко от клипчето е във филма и не всичко от филма е в клипчето.
Що се отнася до Ейлюл, точно затова турците непрекъснато повтаряха "жестока жена". Виждаш как с лек присмех приема да "играе" играта на Текин, докато е с него... Едва след загубата му разбира какво е означавал за нея Текин. А Текин е наясно с това, че тя не го приема. Точно заради това, той знае, че Ейлюл никога повече няма да се върне... и прегръща морето. Аз лично не го порицавам... Не, че оправдавам самоубийството, но в АБО Мерал беше вмъкнала онази реплика... "умира се, когато животът ти остане без радост"... Е, дали ще умре духовно или и физически явно е равнозначно за Текин.

# 607
Наистина жестока жена, Маричке! Досега не си давах сметка! Все вярвам в добрината на хората, но явно има и наистина жестоки индивиди, които минават през трупове, за да постигнат целите си   Money ooooh!
Аз не оправдавам Тек за самоубийството, а по-скоро съм склонна да го обвинявам за тази му постъпка, защото за мен неговият най-голям проблем е, че не умее да се пази от хората, а ги допуска дълбоко в сърцето си! Това според мен е най-силното послание на филма: Пазете се от хората - не всеки е такъв какъвто изглежда!!!

# 608
Защо така се изненадваш? Светът е пълен с консуматори. Simple Smile Това е нашето съвремие. И затова е филмът. Затова той е повече от любовна история. Освен това, както Текин не умее да се справя с пошлото в деня, така Ейлюл не умее да се справя с любовта. Тя е жестока, но и уплашена. Да бъде с Текин означава, че трябва да промени коренно живота си, всичко, с което е отрасла, всичко, с което е свикнала. Все едно да те захвърлят в абсолютно непозната среда... всеки би се уплашил... Казах вече - тя също е като малко дете, което се забавлява на воля в магазина с играчки... а после плаче, че любимата играчка е счупена... Какъв ще е краят за нея мога да позная едва, когато изгледам филма... Дали ще открие поуката и ще надрасне детинския си егоизъм, или ще отхвърли наученото и ще продължи по старому, не знам...
О, не! В никакъв случай! Да се пазим означава да бъдам Ейлюл. Трябва да се научим да отваряме сърцата си за невидимото. И Керем вчера потвърди посланието на филма - нека бъдем отворени към другите и да не се приемаме за център на вселената... защото никой от нас не може да живее сам.

# 609
Здравейте момичета,
От снощи аз съм доста ядосана, след като изгледах първите 9 мин. от МСП. Направо съм възмутена от Ейлюл. Как може след една любов с Тек да е толкова спокойна и да се забавлява по този начин. Това момиче си заслужава тежката съдба. Все си мислех, че поне малко страда за това, че не е с Тек.
Скрит текст:
Явно съм прекалено романтична натура по принцип. Голяма бяла птица съм си Simple Smile
Предполагам, че искам да виждам само Енгин и това е проблемът  Joy
Миранда Hug, мисля, че всички тук си казваме: "Ех, да бях на мястото на Ейлюл!" newsm17
Скрит текст:
Но мисля, че тук, в началото на филма, преди амнезията и завръщането на острова Ейлюл изобщо не осъзнава, че обича Тек. За нея той е бил едно лятно отпускарско приключение, което е прекратила в момента, в който е усетила, че нещата се задълбочават. Можем да гадаем, естествено, но на такъв тип жена това едва ли й е първото такова. newsm78 И тъй като е егоистична натура, мисли първо и предимно за себе си, докато не научава за смъртта му, тя изобщо не си дава сметка, че този път е било различно. Катастрофата, амнезията, връщането на спомените - всичко това й отваря очите за истината. Но за съжаление на всички ни е късно. smile3518 Иначе напълно споделям чувствата ти! Hug
   А за подводните снимки... какво се чудиш? Все пак (поне доколкото се вижда) операторите до един са мъже! hahaha Няма да снимат Енгин, я! Говоря за тези снимки off frame (зад кадър), а не кадрите от филма - там те снимат каквото им нареди режисьорът.

# 610
Изненадвам се, защото вярвам в доброто във всеки! Дори ми е трудно да повярвам в това, че светът е пълен с консуматори. За мен всеки търси любовта в живота и дори съм склонна да оправдавам "консуматора" с някаква негова лична драма, който ако срещне истинската любов ще възвърне детското в себе си!  

# 611
  • Бургас

Тек се отказва от живота  Sad

# 612
# 613
Здравейте момичета,
Предполагам, че искам да виждам само Енгин и това е проблемът  Joy

За подводните снимки още не знам - не всичко от клипчето е във филма и не всичко от филма е в клипчето.
Що се отнася до Ейлюл, точно затова турците непрекъснато повтаряха "жестока жена". Виждаш как с лек присмех приема да "играе" играта на Текин, докато е с него... Едва след загубата му разбира какво е означавал за нея Текин. А Текин е наясно с това, че тя не го приема. Точно заради това, той знае, че Ейлюл никога повече няма да се върне... и прегръща морето. Аз лично не го порицавам... Не, че оправдавам самоубийството, но в АБО Мерал беше вмъкнала онази реплика... "умира се, когато животът ти остане без радост"... Е, дали ще умре духовно или и физически явно е равнозначно за Текин.
Е, за да си убиец, не е задължително физически да убиеш някого. Можеш бавно, ден из ден да му вземаш душата, да оголиш сърцето му така, че да почне да кърви…Умре ли душата, сърцето рано или късно се предава…Нима за Текин щеше да е по-добре да е жив мъртвец и до края на дните си да търси душата си? Със сигурност не.
Аз пък се подразних, че в началото на филма цели 9 мин. са посветени на Ейлюл, да, режисьорско решение за представяне и обосноваване на образа, но ми дойде много. Не ми хареса. Ейлюл е ясна като бял ден. Сега предполагам, ще следва кадър с кучето, което се щура, а някъде зад кадър ще чуем неповторимия глас на Енгин/Текин да подвиква едва доловимо: „Хулуси…” и чак тогава ще се появи този, когото чакаме и заради когото сме отишли на кино…Когато Енгин/Текин изпълни кадъра, филмът ще започне... За мен поне...

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 10:11 от loveofmine

# 614

Е, за да си убиец, не е задължително физически да убиеш някого. Можеш бавно, ден из ден да му вземаш душата, да оголиш сърцето му така, че да почне да кърви…Умре ли душата, сърцето рано или късно се предава…Нима за Текин щеше да е по-добре да е жив мъртвец и до края на дните си да търси душата си? Със сигурност не.
Аз пък се подразних, че в началото на филма цели 9 мин. са посветени на Ейлюл, да, режисьорско решение за представяне и обосноваване на образа, но ми дойде много. Сега предполагам, ще следва кадър с кучето, което се щура, а някъде зад кадър ще чуем неповторимия глас на Енгин/Текин да подвиква едва доловимо: „Хулуси…” и чак тогава ще се появи този, когото чакаме и заради когото сме отишли на кино…

Подготви се психически да виждаш много повече Ейлюл във филма, Любов, мила. Simple Smile Защото това е нейната история. Ще говори с родители, приятели, ще се щура сама из острова... Текин/Енгин пак ще бъде в по-малки от желаните от нас количества. Но пък качеството ще ни задоволи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт