Пазаруване от miniprix.bg - 27

• 41 861
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Имам поръчка с дата 5.02., но е верифед. Има ли шанс да я получа?

# 721
  • София
Да не е 5.03? Преди да стане In delivery едва ли ще я получиш, може би в четвъртък ще има доставки.

# 722
  • София
Да не е 5.03? Преди да стане In delivery едва ли ще я получиш, може би в четвъртък ще има доставки.

Да, 05.03, естествено! Simple Smile)) Защото едната ми е 5.03, другата 7.03... Явно ще дойдат заедно, че съвсем лошо да ми стане.

# 723
и при мен е същото. и смс нямам за утре, явно няма да са утре поръчките, а така се радвах, че ще дойде бързо!

# 724
На мен не ми остава нищо друго, освен да се оплача - вчера умувайки цял ден върху това какво да поръчам, в 12 без нещо вечерта обнових последно количката, като запазих в нея 2чифта дънки и един панталон. 30 мин по-късно и останало време около час и половина същата просто се изпразни Sad Артикулите не се появиха веднага след това, което предполага, че са си били мои, но ги нямаше в количката ми и съответно не мога да ги поръчам.
Веднъж да съм убедена в поръчка различна от обувки, но не би! Отново се опитвам да го приема като намеса на съдбата-може би не са били за мен Simple Smile
Та...тоз път ще плакна очи във вашите придобивки и пожелавам на всички ви да са успешни!

# 725
  • София
На мен не ми остава нищо друго, освен да се оплача - вчера умувайки цял ден върху това какво да поръчам, в 12 без нещо вечерта обнових последно количката, като запазих в нея 2чифта дънки и един панталон. 30 мин по-късно и останало време около час и половина същата просто се изпразни Sad Артикулите не се появиха веднага след това, което предполага, че са си били мои, но ги нямаше в количката ми и съответно не мога да ги поръчам.
Веднъж да съм убедена в поръчка различна от обувки, но не би! Отново се опитвам да го приема като намеса на съдбата-може би не са били за мен Simple Smile
Та...тоз път ще плакна очи във вашите придобивки и пожелавам на всички ви да са успешни!
Ако си ги държала на таблета и си се прехвърлила на компютъра дори и в твоя профил,няма да можеш да ги видиш, все едно че не са в твоята кошница.

# 726
Аз пък днес им писах да ми анулират поръчката, че ни излязоха непредвидени разходи и нямаше да мога да ги платя на 7-ми.

# 727
Аз пък днес им писах да ми анулират поръчката, че ни излязоха непредвидени разходи и нямаше да мога да ги платя на 7-ми.
Защо не ги отложи. Аз съм отлагала с по 3_4 дена, че и с повече бих при нужда. Да си седят - не ядат и не пият  Grinning
На всеки се случва  Hug

# 728
Ако си ги държала на таблета и си се прехвърлила на компютъра дори и в твоя профил,няма да можеш да ги видиш, все едно че не са в твоята кошница.
Държах ги в телефона, но и от компа ми се е изпразвала количката - просто понякога се случва  Cry

# 729
Една нова и една стара рокля  Wink Открийте разликите  Joy
http://www.miniprix.bg/produkt/1049197
http://www.miniprix.bg/produkt/1080476

Безплатен транспорт + 20 % намаление на детски дрехи и обувки за сряда

# 730
  • Русе
И аз съм пробвала да обновявам, но не ми се получава.
Затова, като искам да си пазя нещо в количката, правя следното упражнение /но само за 1-2 артикула, че иначе #Crazy  #Silly/ :

1. Изпразвам количката
2. Излизам бързо от профила си
3. Влизам бързо в профила си
4. Хващам си бързо пак мойте си нещица
5. Пия чаша вода

и след 2 часа пак ...

Напоследък започнах да се замислям дали да спестя някой лев за посещение при психолог
 smile3537

# 731
6. Поемам си въздух.  Laughing
didib Hug

# 732
  • софия
И аз съм пробвала да обновявам, но не ми се получава.
Затова, като искам да си пазя нещо в количката, правя следното упражнение /но само за 1-2 артикула, че иначе #Crazy  #Silly/ :

1. Изпразвам количката
2. Излизам бързо от профила си
3. Влизам бързо в профила си
4. Хващам си бързо пак мойте си нещица
5. Пия чаша вода

и след 2 часа пак ...

Напоследък започнах да се замислям дали да спестя някой лев за посещение при психолог
 smile3537
Влизаш в профила си през 2 различни браузъра и тогава нямаш нужда да излизаш и влизаш бързо /стъпки 2 и 3/ Wink

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 12:04 от zvanche

# 733
Абе врътките са ми ясни - аз си ги местя в румънската количка, кво правим обаче когато българската се изпразни по - рано от определеното време, а намалението вече не е валидно и е изтекло?!
В случая съжалих за изгубеното време и си легнах спокойна Grinning

# 734
  • София
Момичета, моля за помощ  Praynig
Снощи направих първата си поръчка,но нямам потвърждение на мейла.
В сайта на' моите поръчки' ,пише че нямам нито една поръчка newsm78.
Трябва ли да изчакам или да опитам отново,но да не ми се дублират нещата?

Общи условия

Активация на акаунт