Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
-
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря материали за боядисване на великденски яйца в Обединеното кралство?
-
Къде мога да купя боя за яйца в Лондон?
Продават го в пакетчета, сам да го направиш или готов, в хладилниците при десертите.
,ако не успея да намеря нищо подходящо до 2-3 дни,ще ти пиша на лични 
.....луда работа с тия рокли ви казвам....вси4ки тази година предлат рокли тип Перде им казвам.Едни такива надиплени,накъдрени,с рози4ки от горе до доло......опитаха се даже в един магазин да ме убедят 4е следкато се омъжвам веднъж в живота си то веднъж трябва да прили4ам на клоун 
"Бракуването" ще ти го честитя след събитието, че нали не било хубаво по-рано.Миналата година и аз уредих всичко по бракосъчетанието за два дни та знам какво е.Само дето не исках бяла рокля.

Коментарите за гащичките и гърдите и можеше да ги запази за себе си, както ми е антипатична Ребека, така ми и дожаля за нея. Иначе за певческите възможности на болшинството няма да коментирам