до мамите в Англия

• 47 325
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Bristol
Кики, обикновено при желатина продават и нишестени кремове. Ако пък тукашния къстард ти харесва, защо не сложиш от него на тортата  Thinking Продават го в пакетчета, сам да го направиш или готов, в хладилниците при десертите.

# 211
Ей,Маймунка,мерси,страхотно Hug,ако не успея да намеря нищо подходящо до 2-3 дни,ще ти пиша на лични Flutter
Мери,много го обичаме даже къстарда,ама много рядък стои, и попива в блата,аз пробвах...
Дойде ми на ума да видя в Бг склад.
Моят мъж настоява да купи торта,нещо май ми няма доверие  Mr. Green

# 212
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте момичета искам да ви попитам някоя от вас знаели дали  в лондон има някъде гинеколог българин.Ако случайно има и някой знае телефони или адрес,впечатления общо взето някакви координати да сподели  Confused

# 213
Съжалявам, не знам. Практикуващите лекари трябва да са регистрирани в Medical Council и понякога може да се открият хора по регистъра, ама пък не знам дали националността се регистрира): звънни им и питай.
http://www.gmc-uk.org/doctors/index.asp

# 214
  • Plovdiv
Macoball мерси за инфото не ми се вижда толкова скъпо.Като замина ще потърся салон близо до мястото,където ще живея.

Съжелявам,че пиша толкова рядко ама бал,втора вечер и чак сега се връщам.Липсвахте ми всички. Hug

# 215
  • Bristol
Момичета, гледате ли специалното Xtra Factor. Дават го всеки ден от 9 по ITV.
Кога се върна Саймън от Щатите и веднага тук се хвана на работа  Flutter

# 216
  • Bristol
alex126, а каква ти е идеята? Защо търсиш българин?

# 217
  • при любимите ми хора
Привет на вси4ки и от мен....и аз бях в БГ за няколко дена(дойде ми визата след 19 месеца чакане) Hug и затова се бях покрила Mr. Green
чакаите да ви се похваля.... на 19/08/2006 6те се БРАКУВАМ...ЗА 4  дена успяхме дата да запазим,църквата също,ресторанта е капариран...а последния ден в Понеделник даже и рокля хересах...деийствам бързо,а? Crazy.....луда работа с тия рокли ви казвам....вси4ки тази година предлат рокли тип Перде им казвам.Едни такива надиплени,накъдрени,с рози4ки от горе до доло......опитаха се даже в един магазин да ме убедят 4е следкато се омъжвам веднъж в живота си то веднъж  трябва да прили4ам на клоун newsm78
Sothfields,Wandsworth ли?Ще съм ти много благодарна ако дадеш координати  Hug
-ДИОРЕЛА ще ти пратя на ли4ни имети телефона на фризьорката...взема 35£ за измиване ,подстригване и издухване и преса накрая
Лек ден на вси4ки  bouquet

# 218
  • UK/София
Е-хе, Галенце, честита ти виза!!!! Hug Heart Eyes"Бракуването" ще ти го честитя след събитието, че нали не било хубаво по-рано.Миналата година и аз уредих всичко по бракосъчетанието за два дни та знам какво е.Само дето не исках бяла рокля.
 А тук в България ми е толкова хубаво, че само като се сетя, че ще трябва да се връщам в Англия и  Cry Cry Cry Cry
              Вие ме учудвате с тези цени за фризьорите.В нашия град ме подстригват за 14 паунда в много добър фризьорски салон и винаги ме правят както искам.Явно наистина в Лондон е много по-скъпо Confused

# 219
  • UK
Мери, аз гледам Х фактор  Grinning
Галенце, сватба,а ? Grinning
Аз при български фризьор ходих преди 2 години на Клапам Джанкшън-Димо се казва и салона си бе6е негов, работеха още 2 българки там. В БГ го гледах по тв по разни конкурси за мис и го представяха като елитен лондонски коафьор  Grinning

# 220
Мери, и аз гледам Х фактора. Как ще пропусна?  Абсурд  Grinning Малко ми е странно с тия селебритита сега, ама пък става шоу. Ребека страшно много ме дразни. Толкова ми е антипатична, че нямам думи.  А за Саймън и аз точн отова си мислех. А кога почваха прослушванията за Х фактора? Някъде към август ли бяха newsm78

# 221
  • Bristol
Хайде на сватба  Mr. Green
И на мен Ребека никак не ми допада, както и нейния партньор, а кой е той в същност  Thinking Гледам че и на Шарън не и харесва, обаче много грубо се държи  Sick Коментарите за гащичките и гърдите и можеше да ги запази за себе си, както ми е антипатична Ребека, така ми и дожаля за нея. Иначе за певческите възможности на болшинството няма да коментирам  Laughing Нали уж друга е целта на предаването Wink
Прослушванията за Хфактор мисля започват септември  Thinking това защото аз август никога не съм тук  Laughing

# 222
  • В центъра на Вселената...
Здравейте, мами в Англия. Англия си ми е на сърцето,тъй като 3 години от живота ми минаха там.Когато забременях се върнах.Мъжът ми е там и работи и се връща често да ни вижда.Живот и здраве малчо като поотрасне пак ще дойдем!!!

bouquet

# 223
Здравей bgbubu!
И аз бях в Анлия( в Лондон) 4 години и ми е на сърцето. Забременях и с мъжа ми се прибрахме, както каза той 'да си гледаме детето при по-добри условия' Shocked. Много ми липсва Англия, живота и приятелките ми в Лондон. Може би догодина се връщаме. Искрено се надявам.

# 224
  • В центъра на Вселената...
Natt ,аз също бях в Лондон.Нищо чудно да сме се срещали на някое БГ парти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт