до мамите в Англия

• 47 328
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • Bristol
Някой гледа ли предаването за Георги Марков и чадъра и за Брад, Анджелина и Дженифър? Аз ги проспах  Embarassed, а толкова исках да ги гледам. Моля ви момичета, ако сте гледали нещо да споделите.
Ние гледахме само за Георги Марков. Синът ми ужасно се впечатли от филма. До сега не беше чувал за студената война и толкова въпроси зададе  Crazy.
Нищо ново не казаха. Единственото, което за мен беше интересно, че е бил прострелян с миниатюрно куршумче, като топче, в което е била поставена отровата. Казаха, че и друг българин в Париж е бил прострелян с подобно нещо, но той е оцелял. Имаше и интервю с него. Един британски журналист се вихреше из Родината ни в търсене на истината, но се сблъска с много затворени врати и нежелание за коментари по въпроса. Между другото, журналиста говореше доста добър български Wink В заключение казаха, че според БГ законодателство, ако до 2 години не се разреши мистерията, тя губела давност и делото в Бг щяло да се заключи за винаги. Тъй като ние сме искали да се присъединим към ЕО, малко вероятно било някои да се рови и да показва кирливи ризи, точно в този момент.

# 196
Мери, благодаря Grinning. Анонсираха го като разкритие по случая и аз си мислех, че нещо ново, пък те само са дъвкали дъвка. Как ли ще обяснявам и аз на Елена след време тези работи Shocked. Те нашите колко филми показаха по ТВ за това и пак само дъвка си беше. Той пък този журналист защо точно сега прави този филм, защото България се кани да влезе в ЕС ли? Ай, ша му съй

# 197
  • Plovdiv
Ами искам и аз да се присъединя към вашата тема за английските сладурани.Аз още съм в Бг ама август кацам в Лондон.Надявам се да се запозная с някой от вас.И като ида на място сигурно ще завалят въпроси.Но засега имам един,който може да ви се стори доста глупав ама мен си ме притеснява та въпроса ми е следния : Някоя от вас ходили на кола маска става въпрос топла и ако може да ми даде повече инфо.Предварително благодаря Hug

# 198
  • След завоя в дясно
Привет  Loli,
И добре дошла сред нас welcome

Момичета, във вторник(май беше Thinking) ще дават предаване по five за България от 8ч.
Става въпрос за покупка на недвижима собственост в Банско

# 199
  • Bristol
Привет  Loli,
И добре дошла сред нас welcome

Момичета, във вторник(май беше Thinking) ще дават предаване по five за България от 8ч.
Става въпрос за покупка на недвижима собственост в Банско

Ей, верно! И аз си мислех, че нещо имаше интересно от 8 часа  newsm78 По принцип Five ми е любимата и винаги започвам от там като включа ТВто.
Прижет LOLI! За съжаление не мога да ти отговоря на въпроса  Confused

# 200
  • Plovdiv
Мерси все пак.Аз ще продължа да търся начин за борба с космите,че мисълта за епилатор ме плаши и то доста.

# 201
  • UK/София
Изпращам ви поздрави от България!Тук е 32 градуса, но е страхотно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • Bristol
Изпращам ви поздрави от България!Тук е 32 градуса, но е страхотно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Привет! Радвам се, че успешно сте пристигнали. Пиши как е там и Алекс как реагира на бабите и дядовците Wink

# 203
  • при любимите ми хора
xe xei Билянка ....Ти слу4и на страхотно време....радвам се 4е вси4ко е минало добре с полета....поздрави на България от нас  bouquet

# 204
Лоли не се притеснявай има много козметични салони и не е чаааак толкова скъпо.
А аз момичета искам да ви питам за фризьорка по възможност бгка и ако е в Южен Лондон цена няма да имате Simple Smile че станах като самодива много ми порасна косата.Хайде моля ви споделяйте опит каде да ида да се разкрася Flutter

# 205
  • при любимите ми хора
DIORELLA...az живея в SOUTHFIELDS...И ПОЛЗВАМ услугите на една българка ,която работи във фризьорски салон то4но да стеишъна...казва се Веси..ако иска6 мога да ти пратя моб.й тел. на ли4ни...аз съм доволона от нея

# 206
Sothfields,Wandsworth ли?Ще съм ти много благодарна ако дадеш координати  Hug

# 207
eee,priwet i ot mene ot Bg  Laughing takava e jega ,4e izlizame samo sytrin i ve4er
Zdravej LOLA !! Az hodq na topla kola..kakvo te interesyva? stryva 20£ do kolqno ,ako e za cenata
p.p ssori za latinicata ama KREDOR-a.....

# 208
Искам да ви питам нещо момичета,ще правя торта рожденния ден на малкия,и се чудех дали има някакви кремове като тези в пакетчетата в БГ,че нещо се излагам с домашният,ако някой е пробвал нека да сподели Praynig
А кремът ми трябва за да слепвам блатовете,шахматна торта ще правя.

# 209
  • UK
Кики, дай си адреса на лични и ще ти пратя-имам 6 пакетчета  Grinning  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт