до мамите в Англия

• 47 292
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета.
През август ще идваме в Лондон за около седмица. Много се вълнувам, живяла съм там преди и отдавна не съм идвала. Моля ви, насочете ме към хотел с разумни цени, защото не съм сигурна дали ще отседнем в приятели или на хотел.
Отдавна съм изгубила представа.

Има и друг вариант.не е задължително да сте на хотел.Предлагат се и квартири под наем за няколко дни,седмица или пък две.Предлагам ти да провериш на този сайт www.gumtree.com. Мисля ,Че са на сносни цени.А тези евтини хотелЧета за по 20,30 и 40 лири на веЧер,не ти ги препоръЧвам,защото каЧеството им е под всякаква критика.  #2gunfireЕдин път влязох  в един такъв евтин хотел и е ужасно долнопробно Close

# 241
Ако попаднеш на оферта на някой хотел може да ти излезе колкото ББ.
miravmbd, 40 лири на човек ли?
Веднъж бях попаднала на оферта под 100 поунда на двойна стая в Хилтън Kensigton  Wink
А на това попаднах скоро, обаче резервацията трябва да се направи до утре   Confused и не съм сигурна,ч е цената е за двойна стая  Thinking
Цените в центъра не са ниски, даже и ако отседнете в ББ

Мерси, м_е_р_и! Аз въобще не очаквам цените да са ниски - просто исках да проуча нещата, защото въобще си нямам и представа вече как стоят нщата.

Aira25, благодаря и на теб!

# 242
Мери, за единична стая. Сега гледам 65 лири за двойна.

Ето к'во копнах от гугъл http://www.a1tourism.com/uk/twickenham.html
Просто ориентировачно, хич не е долнопробно в Туикенам Confused

# 243
  • UK
Момичета, някой ползвал ли е агенция за бейбиситъри? Трябва да намеря някой да гледа малката за 2-3 часа другата седмица-на изпит съм и няма на кого да я оставя. Имате ли някакви идеи?

# 244
Няма ли начин мъжа ти да си вземе day off?
Ние така правим когато ми се наложи да съм някъде през деня.( Или пък да помолиш някоя приятелка (с дете)?)

# 245
  • UK
и ние така правим  Grinning ама той тъкмо почна нова работа и не може.

# 246
  • Bristol
maimunka, звънни на Sure Start във вашия район за координати и телефони или погледни в сайта може да има инфо. Друга идея за съжаление нямам  Rolling Eyes

# 247
Момичета, някой ползвал ли е агенция за бейбиситъри? Трябва да намеря някой да гледа малката за 2-3 часа другата седмица-на изпит съм и няма на кого да я оставя. Имате ли някакви идеи?
Ако бях ,тука щях веднага да ти помогна  Hug ,но заминаваме тази събота.
Мери,кога щяхте да ходите до Бг? И на море по-точно.Аз ще съм на Албена от 27юни до 10 юли,ако ще ходите натам може да се видим на кафе или на шопска Mr. Green

# 248
  • Bristol
Мери,кога щяхте да ходите до Бг? И на море по-точно.Аз ще съм на Албена от 27юни до 10 юли,ако ще ходите натам може да се видим на кафе или на шопска Mr. Green
В БГ сме чак лятната ваканция. Тя започва от 22 юли 6 седмици само  Rolling Eyes Ти в кой град си?

# 249
  • UK
Макобал, приятно прекарване ! Ако случайно тръгнем към морето и аз ще свирна  Grinning

# 250
Момичета четох из форума, че в БГ се взима кръв на децата задължително на 6ия месец на незнам още кой месец,а тук на нас ни взеха само веднъж след раждането.Аз ли не съм питала и разбрала нещо или тук няма такива задължителни неща?

# 251
  • UK
Тук кръв не са ни вземали.
Да ви се похваля моя проблем с детегледането отпадна  Grinning Намерих изпитен център , в който се съгласиха да направят изпита от 5 вместо от 2 часа (той е computer-based) и мъжът ми ще гледа малката. Благодаря още веднъж на всички, които ми писаха тук и на лични   bouquet

# 252
  • UK
Мами, хайде на среща в началото на другата седмица  Grinning
Засега сме аз и Станислава с малките. Има ли и други желаещи  Grinning

# 253
Аз мога само през уикенда, защото съм на работа през седмицата. Гласувам за среща през почивен ден  Simple Smile

# 254
ее мами и аз да се включа-нова съм тук,ама нали съм бременна и мисля да го раждам  в Англия-живот и здраве. Виждам,че има много мами ,как се справяте , аз непознавам българи тук и ще съм ви благодарна,ако мога да обменям информация с вас
сега отивам до магазина

Общи условия

Активация на акаунт