до мамите в Англия

• 47 296
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Хихи ти докато избираше роклята аз взех че се постригах,ама нищо де ще има сватба туй по-важно от мойта прическа Hug
Биляна нидей тъй подклажда огъня за БГ че мен малко ми трябва Whistling,както ми е накипяло вече 2 години без БГ  Confused Ще чакаме и снимки Simple Smile

# 226
  • Bristol
Е момичета, вие защо така сте се върнали след като сте забременели  Rolling Eyes Тук е песен гледането на дете, да не казвам, че и пюретата и дрешките са по-евтини, от колкото в бг  Crazy

# 227
Здрасти, порадвахте ли се на няколкото летни дена, с типичните занимания: зачервяване от необичайното слънце, изгаряне на мръвки на барбекю и подобни?
'Щото при нас май вече заваля.

# 228
 Kъде е това хубаво време, момичета? При нас лятото беше във вторник 2 на обяд  Mr. Green от 1 месец зраво си стоим по къщите, а от Бг от време на време ме дразнят с есемеси "днес е 34" "утре ще е 37", бля, бля гадняри  #Cussing out

# 229
  • Bristol
Ооооо, тук се изпарихме. Почти 30 градуса от петъка държи, днес също. Опънали сме чадъра в двора. В събота вечер до полунощ бяхме навън с децата, на барбекю Wink
Ето снимка от събота през деня. Ходихме на басейн да се охладим и след басейна поседнахме в кафето там. Имат много хубав външен двор с масички и площадка за децата.

# 230
  • Plovdiv
Аз отново да задам поредния си глупав въпрос ама кво да се прави като сте ми единствения извор на инфо освен една приятелка.Та тя ми каза за някакъв карнавал или фестивал в Лондон се провежда през лятото.Ако знаете нещо по въпроса да ми дадете инфо,че ме загриза любопитството.Предварително мерси  Hug

# 231
Карнавалът най-вероятно ще да е Notting Hill Carnival, през банк холидей в края на август. Та в каква връзка е въпросът?

# 232
  • Plovdiv
Ами питам,защотото аз идвам някъде към 20.08 и много бих се радвала да го видя и посетя и затова се интересувах.Една приятелка ми каза за него,но не беше много сигурна кога е.Такива нерви ме тресат в момента покрай това заминаване и така нататака,че викам дай да питам за нещо по-весело.

# 233
Здравейте, момичета.
През август ще идваме в Лондон за около седмица. Много се вълнувам, живяла съм там преди и отдавна не съм идвала. Моля ви, насочете ме към хотел с разумни цени, защото не съм сигурна дали ще отседнем в приятели или на хотел.
Отдавна съм изгубила представа.

# 234
В кой район са ви приятелите?
Огледай сайтовете za  Bed and Breakfast в тези райони  до които вие искате да сте по- близо.
Миналата година гледах Бед анд Брекфаст в Туикенам за около 40лири.

# 235
Ами приятелите ми са на Kensigton High Strеet .
А Tуикенам даже не знам къде е  Embarassed

# 236
  • UK
http://www.ratestogo.com/SearchResults.asp?inDate=2006-6-14& … p;specCity=London

Хвърли едно око на този сайт. Обикновено имат доста добри оферти. Но не можеш да резервираш повече от 20 дни преди датата. Аз в този район съм живяла, но не съм отсядала в хотел-има обаче доста-и супер луксозни и хостели и Б&Б. Ще намерите  Peace

# 237
Туикенам е до Ричмънд. Има влкаче от Уотърлу. Ричмънд е на дистрикт лайн.
А около Кенсингтън май ще е доста скъпичко Thinking
Нека се включат лондонските майки, че аз по -  далеко от Ричмънд и Туикенам не стигам като имам път на там Embarassed

# 238
Благодаря ви много!   bouquet

# 239
  • Bristol
Ако попаднеш на оферта на някой хотел може да ти излезе колкото ББ.
miravmbd, 40 лири на човек ли?
Веднъж бях попаднала на оферта под 100 поунда на двойна стая в Хилтън Kensigton  Wink
А на това попаднах скоро, обаче резервацията трябва да се направи до утре   Confused и не съм сигурна,ч е цената е за двойна стая  Thinking
Цените в центъра не са ниски, даже и ако отседнете в ББ

Общи условия

Активация на акаунт