до мамите в Англия

• 47 276
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Аз ползвам Персил: и съм горе долу доволна.

Белината за пране не е блич.Това го използват за чистене,а за прането може да се намери Аче,при перилнте препарати,но да кажа чесно няма никаква файда от нея.Дават я даже и за цветни дрехи,но ефекта май е нулев.

Биляна,пробвай с течен Ваниш или някой друг  Stain Remover:

# 271
Аз пера с Болд на прах и използвам Ваниш стик. Нанася се на петното и за по-добър резултат първо търкам на ръка след това слагам пак и мушкам в пералнята. Доволна съм. Някои петна изчезват чак след като изсъхне дрехата. Блиич се ИЗПОЛЗВА И ЗА ДРЕХИ. Пише си го в  указанията на гърба. Има различна дозировка за разреждане - за 45 мин или колкото е там и за по-дълго време. Ace /Ейс/ го използвам само от време на време за цветното пране в пералнята.
Ох, аз тук за друго исках да пиша, но не се стърпях.
Някой гледа ли Baby mind reader? Гледах само един епизод защото не мога да устискам и все заспивам с дъщерята. Много ми беше интересно защото според мен има нещо вярно в това, което човекът прави. На мен ми са се случвали едни такива да си мисля, че аз чета на мойта щерка мислите - например събуждам се адски гладна и след секунди тя вика мамо гладна съм, направи ми закуската първо. Тя не е от много гладните сутрин обикновено. Аз не закусвам, а тя като се наяде и аз не усещам никакъв глад. И разни други сега да не изпадам в многословие и да не вземе някой да ме помисли за куку Embarassed. Случвали ли са ви се такива неща?

# 272
..........Някой гледа ли Baby mind reader?

Анан,къде го дават това и от колко часа?

А за блича,незнаех,мерси за инфото. Grinning

# 273
Сиси, довечера в 11ч. ще го повтарят по C5 The baby mind reader. Чичкото твърди, че бебетата четат мислите на майките си и това рефлектира на поведението им /на бебетата/. В епизода, който аз гледах, всичко, което той препоръча помогна на майката и детето - около 20мес. момиче. Освен това каза разни детайли от преживяванията на майката, които са се случили докато е била бременна и които той няма как да знае!

# 274
Сиси, довечера в 11ч. ще го повтарят по C5 The baby mind reader. Чичкото твърди, че бебетата четат мислите на майките си и това рефлектира на поведението им /на бебетата/. В епизода, който аз гледах, всичко, което той препоръча помогна на майката и детето - около 20мес. момиче. Освен това каза разни детайли от преживяванията на майката, които са се случили докато е била бременна и които той няма как да знае!

Интересно,ще видя дали няма да забравя довечера да го гледам.

Благодаря ти  Hug

Разгледах снимките в подписа ти малката е голяма кукла  Heart Eyes

# 275
Аз си мисля да го запиша на видеото и да го гледам след това ако заспя. Ако не, ще те питам дали си го гледала Grinning.
Благодаря за малката маймунка. Като се роди баща и родата му все викаха "на тебе прилича". Тя се роди с дълга черна коса и едно малко лилаво личице. Сега викат, че приличала на една от лелите му, която била голяма хубавица. Ай ще им се не види Grinning.

# 276
Гледах предаването,направо не мога да повярвам,за всичко което каза Baby mind reader-a.Видях че има и книга,но забравих как се казваше mind reader-a.Oliver.....някой който го гледа може ли да ми кажете,момичета?

Благодаря на Анан,че сподели за предаването Hug

Кой друг успя да го гледа?

# 277
Аз заспах с детето пак Embarassed, но се събудих колкото да хвана от средата до края. Успях да разбера все пак за какво ставаше дума, само за майката - психо ли беше, съвсем нормално се държеше според мен, на мен бащата ми се видя по-психо с това чистене и четкане. Дали не е шарлатания? Ако нещо е нагласено, то може да стане само с ТВ екипа, а не вярвам те правят такива лоши работи Grinning. Сиси щерките ни са адашки.
И на мен ми се иска да си купя книгата. The Baby MInd Reader - Derek Ogilvie.
Аз да питам всички, които имат около 3г деца - моля ви се дайте идеи за ястия за едно оттегчено човече Sad. Нищо ново не иска да опита, ядеше само паста на спирали с разни сосове или масло, френч фраис, маслини, броколи, цветно зеле, моркови, краставички от буркан, chicken kiev, царевизца и пица. След различни комбинации на горните дълго време и абсолютно нежелание да опита нещо ново сега няма какво да ядем, божичко. Иде ми да я стисна за врата и да и бутам в устата Close. Моля ви се дайте идеи Cry

# 278
Да майката наистина имаше някакви проблеми,даже и в клиника беше ходила,но май настина бащата беше повече луд.Личеше си че майката полага много усилия нещата да се оправят,а бащата беше малко темерут,затова накрая на предаването казаха че се разделят,даже нещо за развод споменаха.Важното беше,че този помогна на майката по-добре да общува с детето/децата си.Началото на предаването,когато за пръв път се срещнаха,направо не можах да повярвам какви работи има каза,за жената когато е забременяла.Направо се учудих,даже майката направо не вярваше,че той може да знае неща който,никой друг освен тях двамата не знае.

Мислех дали не е нагласено,но едва ли?  newsm78

А за яденето,не знам какво да ти кажа.Ние сме малки още,но не ще и не ще да яде.Ако щете ми вярвайте,но дори и цял ден да не яде,няма да и направи впечатление,важното е преди лягане,бутилката с мляко да и е в ръцете.И аз не знам какво да правя.Вече два пъти като ходим до Boots,забравям да взема витамини,но следващия път като ходим ще взема задължително.Казват че витамините уж давали апетит,което не знам дали ще действа при нас,даже силно се съмнявам,но....да се надяваме.

Анан,как се каза вашата принцеса?Нашата злоядка е Елена,но и викаме Ели.

# 279
Ето я и книгата:

В WHSmit e £7.99,a в Amazon.co.uk e с 20% оff-£6.39.

Определено мисля да си я взема. Grinning

# 280
  • Bristol
На мен това предаване никак не ми харесва Sad Този русичнкият, не знам как му е името, ми прилича на лисичка.
А вчерашното семейство толкова нездраво изглеждаше, горките дечица  Rolling Eyes
anan, не знам дали твоята ще хареса, но аз често правя пайове за моите двама, от риба или от телешко месо. Също така мусака и пилешка супичка, но по-гъста. Миналия уикенд правих постна леща и за моя изненада малката я одобри. Иначе и ние си падаме по макароните и спагетите. Освен стандартния болонезе сос, правя един със сметана и зеленчуци. Готвя и българското задушено с дафинов лист. Понякога го забърквам с ориз, понякога с картофено пюре. Моцарела давала ли си? Можеш да я съчетаеш със салата. Това го броя за цяло ядене. А просто сьомга печена на фурна с малко подправки, да си я взима с ръчичка и пак салатка за гарнитура  newsm78 Омлет по испански също ни е едно от любимите, защото може да се яде с вилица Wink Много идеи имам, но дали твоята ще ги одобри  Thinking

# 281
  • Bristol
Оле Сиси, чак сега те разконспирирах  ooooh!

# 282
Сиси, и мойта е Елена, но и викаме Ели Laughing. На възрастта на вашето Ели, нашта ядеше та ушите и пукаха, само дето никога не е пила прясно мляко по нейна си причина и закуските ми бяха проблем. Но си караме на препечени филийки с масло. То след това да видиш какви номера се придават. На вашата възраст си спомням, че я сложих да яде с нас на масата и каквото ядяхме ние, това и тя или поне гледах да прилича на нашето и да може да се яде с ръце. Оттогава горе долу и слагам и прибор за хранене. Може да не го използва по предназначение, но се сърди ако не съм и сложила Laughing. Сокове не и давах доста време защото си пълнеше корема и после не ядеше. Не знам дали ще ти е от полза като tips каквото написах?
Благодаря за инфото за книгата Laughing. Ще си я купя от Амазон. Ей сега ме осени дали да не видя в библиотеката, ако я нямат в момента, ще я заявя. Аз съм абонат, пък само детски книжки взимаме. Я и мама да си вземе книжка, кога ще я чета не знам.
Аз витамини не съм и давала на Елена защото тя си има апетит, малко яде по обем, но си яде, когато не са я прихванали дивотиите. Реши ли да не яде по не знам какви си причини, ляга си гладна, през нощта се събужда и реве, давам и бисквита, на сутринта се буди в 6 часа и вика гладна съм. Кво го прайваш Twisted Evil!
Мери, благодаря за идеите. Пайове не яде, нито купешки, аз като готвя. Каква англичанка ще става не знам Grinning. Лещата не беше одобрена, но на мен ми се яде, кой знае дали няма да бъде одобрена на второ теглене. Благодаря тук пак. Не яде месо, било гуи и яки Close, задушеното отпада, риба не ще - била само яки, fish fingers ядеше, но гледа Чарли и Лола, Лола не искаше fish fingers и сега и Елена не иска. Ма как правят тези филмчета така, направо ми причерня Twisted Evil. Ти слагаш ли пастата отгоре на мусаката и как я правиш, че мойта е гуи Close? А макароните как ги правиш?
Оризът го анатемоса още като почна да яде с ръце точно защото не може да се яде с ръце, изпада и между пръстчетата. Затова не яде пълнени чушки, пък аз умирам за тях Cry.
Омлетът го ядеше, но изведнъж реши, че не обича жълтъка и сега яде само пържен белтък в масло! Моцарелата е яки, доматът и краставицата са яки от Чарли и Лола пак Twisted Evil. Картофено пюре не яде, познай защо, а също и картофи, но френч фрайс яде Simple Smile! Тази вечер пробутах лазаня Praynig. Беше и омръзнала и не бях готвила около 1 мес, обаче явно и е домиляла. Аз бях като нея като дете, горката ми майчица много се тормозеше и Господ ми го връща Cry. Аз на Елена и викам - ох, две да ги имаш като тебе та да видиш как ме тормозиш.
Дай още идеи, моля ти се, не ме изоставяй и без това само ти ми отговори Laughing.
Какво не му харесваш на предаването - самото предаване или как изглежда чичкото? Как я разконспирира Сиси, аз нали много не влизам и не съм в час, камо ли да разконспирирам, я да си карам по ниското. Мери, твоите сладурковци нали са двечки, сигурно е по-лесно за яденето. Единият ако яде с апетит, сигурно и другият го следва.
Много усмивки

Последна редакция: сб, 15 юли 2006, 03:37 от anan

# 283
  • Bristol
anan, май ще е по лесно да напишеш какво яде твоята госпожица  Laughing
Иначе със Sissy щерките ни са адашки и наборки. Преди си пишехме с нея, но тя си е сменила ника и картинката, не можах да я позная  ooooh!
Sissy, аз на 21 ще съм в Лондон с децата. Ще развеждам Жорко по забележителностите, ако е хубаво времето защо не дойдеш с нас Wink Качвала ли си се на London eye и правила ли си разходка по Темза с корабче. На следващият ден съм планирала да видим смяната на караула пред двореца. Ако някой е присъствал на това събитие, моля да ми даде подробности в колко часа, добре ли се вижда или има големи тълпи туристи в събота  newsm78 После ще отидем в Природонаучния музей, входът е безплатен и имало много приятни заведения там, можем да пием по кафе Wink В 8 вечерта ни е полета до БГ от Лутън.

# 284
  • Bristol
Дали да не отворим нова тема, че тази стана 15 странички  newsm78 Ние верно не пишем много, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт