Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
-
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря материали за боядисване на великденски яйца в Обединеното кралство?
-
Къде мога да купя боя за яйца в Лондон?
инак и аз мисля да се пробвам с козунак(ако ме 4уе мама 6те помисли 4е ми е зле
Защо според вас хората с останали с това впечатление, че е нежелателно да се подържат контакти с други българи? В нашия град няма други.Имаше едно семейство, което наскоро се премести в Лондон и девойката много ми липсва.тя е чудесно момиче, но все пак бих подхвалана контакт с всеки.Има хора и хора.Една от майките които си направиха аристократичния форум за родители в чужбина ми се оплакваше по телефона как и тя не обичала българите, защото като я канили на гост, правили показно с трапезата-"Виж, че ние имаме повече от това, което ти имаш", били надути и т.н.
Според мен е разбрано погрешно, но все пак хем се оплакваше, хем беше постоянно с тях, ей това не го разбирам.
Аз също не съм срещала тук българи.
) но мисълтта ми беше друга, ползвах формата за кекс(откраднах идеята от Тандори
)
човек без работа гледай какви ги върши
много точно си го казала