Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
-
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря материали за боядисване на великденски яйца в Обединеното кралство?
-
Къде мога да купя боя за яйца в Лондон?
изтекоха ми о4ите онзи ден в Азда ама като незнам как изглежда сигурно съм го подминала.... 
До колкото разбрах от вас става въпрос за pointed cabbage

Да ти пратя моя мъж за пейката и камината
Влязах в магазина, купих месо за зелето, редих се на голяма опашка и като излязах, се сетих, че съм забравила най-важното-зелето
Та по тази причина сготвих пакета с леща който го подмятах в нас.Утре пак ще хпдя за зеле 
, макар че днес какъв клюкарлък ме е хванал, сто пъти надникнах в сайта, да не изпусна нещо. И сега имам да дописвам една глупост, вися на компютъра, ама пиша ли я....Самопорицавам се много.
омота се