до мамите в Англия

• 47 288
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • при любимите ми хора
анна- как изглежда това 4удо бре? newsm78 изтекоха ми о4ите онзи ден в Азда ама като незнам как изглежда сигурно съм го подминала.... hahaha
Цитат
А каква е тази винена киселина?
ползва се за образуване на кристали при боядисване на яицата

# 46
анна- как изглежда това 4удо бре? newsm78 изтекоха ми о4ите онзи ден в Азда ама като незнам как изглежда сигурно съм го подминала.... hahaha
Цитат
А каква е тази винена киселина?
ползва се за образуване на кристали при боядисване на яицата

ами желатина е в кутийка - вътре са 6 пакетчета. На кутийката пише "Gelatine". Търси го там, където са различните джаджи за украсяване на торти.

намерих снимка. Ето такъв купувам:

Последна редакция: ср, 05 апр 2006, 12:38 от Anna

# 47
  • при любимите ми хора
БЛАГОДАРИМ  bouquet  bouquet
след малко излизам и отивам до магазина....ако нема пак и  Мениджера 6те питам Joy Joy

# 48
  • UK/София
Нишесте и желатин има и в Морисънс.Аз пък отивам да търся лесно саряемо зеле ooooh!До колкото разбрах от вас става въпрос за pointed cabbage Confused

# 49
  • при любимите ми хора
УСПЕХ НА ВСИ4КИ В ТЪРСЕНЕТО...дове4ера да има от4ет Joy

# 50
добро утро Simple Smile
Я кажете, който има градинка, започнахте ли градинарстването. Аз започнах, но днес гледам имаше слана сутринта. Да не вземат да ми умрат новите цветенца Sad
Откакто сме в къщата, градинка има, ама аз бъкел не разбирам от градинарство. Един младеж от януари се размотава из градината и прави някакви неща (ха, не че е толкова голяма градината, просто той е ужасно муден и много скоро ще го убия и ще заровя тялото в скипа дето заради него разкрасява къщата с месеци вече  Twisted Evil), та набучкал е разни неща (ама знам ли как се казват), те цъфнали-ама не може да се стъпи в градината, че е като строителна площадка (една кирлива пейка и подобна камина ги мисли и строи/недостроява все едно нов мост над Темза му предстои да издигне). Изкопал ми идиота всички грудки, дето миналата есен зарових.  Праща ни сметки, включващи часове "мислене" за градината. Аз пъкс си мисля, че ще го убия, казвам ви.
Извинявам се за беснеето де, пипна ме на болното място. Та така.

Скоро се сетих, че не съм подкастрила розите, и бастисах храстчетата доста ниско: ако това лято няма рози, до другото ще порастнат.
Съседите тактично намекнаха, че видели няк'ви плевели из тревата ни (нямат си друга работа, гледат) и как да съм ги копаела, все едно чума са видели, ама на, не съм ги изкопала, развалям облика на улицата.  Twisted Evil

# 51
  • UK
как е нишесте на английски  Embarassed
Леле Алиса, какви мисли те спохождат  Grinning Да ти пратя моя мъж за пейката и камината Simple Smile той сложи пейка, направи си и shed, на баща си парник за цветя и сега го сърбят ръцете, просто се чуди какво да измисли... мен тази "колиба" много ме обиди с присъствието си и в градината ходя само лятно време да пийна нещо на припек  Grinning но много харесвам цветя и искрено се възхищавам на тези, които гледат. аз като вашия градинар само мисля  Mr. Green

# 52
  • UK/София
как е нишесте на английски  Embarassed

CORNFLOUR, на щандовете с брашната го има в кутии е.Добре, че Палатина ми каза за него  bouquet Heart Eyes

# 53
  • при любимите ми хора
защо нема никой.....??? Confused Confused
аз да се похваля..КУПИХ желатин наи -сетне и от Морисонс..не се наложи да говоря с Мениджера Joy
Купих си и бои за сладки и смятам да ги ползвам за Великденските яйца...сега остава и винената киселина да открия (за кристалите)и просто .....цена нема да имам.......
Вие каква я свършихте днес в това прекрасно време?
  bouquet

# 54
  • UK/София
Не се обаждам, защото  smile3511Влязах в магазина, купих месо за зелето, редих се на голяма опашка и като излязах, се сетих, че съм забравила най-важното-зелето smile3555 smile3538Та по тази причина сготвих пакета с леща който го подмятах в нас.Утре пак ще хпдя за зеле Mr. Green
 Галенце, ти ако завържеш връзки с менаджера, кажи да ни уреди за хубави лозови листа Wink
Аз боя за яйца няма да търся, пратиха ми кристална от БГ.Никога не съм боядисвала яйца, най-много аз да се кристализирам Confused

# 55
  • UK
Оф, аз пък подмятам едно зеле от неделя и се чудя какво да го правя, сигурно ще ходя утре за месо  Laughing
иначе днес в това прекрасно време излязохме на разходка и като ме зацепи една глава...
абе какво е това кристална боя? и мен ще ми пратят от БГ, ама не знам каква.

# 56
Стига с това прекрасно време, някой хора се гърчат в миризливи офиси  Crossing Arms, макар че днес какъв клюкарлък ме е хванал, сто пъти надникнах в сайта, да не изпусна нещо. И сега имам да дописвам една глупост, вися на компютъра, ама пиша ли я....Самопорицавам се много.
Хе-хе, на  Биляна не й било писано да сравни зелето, ама нищо, като мине фазата на луната утре  Mr. Green
Та така, да питам за боята за яйца, ако не ми се мъкне на другия край на Лондон до гръцкия магазин, за който се сещам, някой да е забелязвал дали пък турските магазини не са продолели очевидното противоречие и са започнали да продват боя за яйца? Или пък латвийските магазини да ровя....

# 57
  • UK/София
Алиса, една позната ми каза, че миналата година си е купила боя за яйца от турски магазин, тази пак щяла там да търси.А ти за "миризливият" офис не се оплаквай, защото до колкото знам повечето българки тук чистят къщи, те какво ли да кажат Confused  bouquet
maimunka, с тази боя яйцата стават много красиви.Но аз никога не съм боядисвала до сега, просто миналата година майка като ги беше боядисала ми се сториха прекрасни.Ако нямаш търпение утре ще ти разясня по указанието, защото малкият спи в стаята в която прибрах боята.

# 58
  • UK/София
Забравих да попитам, някой дали ще меси козунак?Аз ще се пробвам, но поредното нещо което издирвам е подходяща тава за козунак-аман вече. ooooh!Вчера учителката ми ми обясни, че в Хитчин имало някакъв вагазин за европейски кухненски посуди и събота ще ходим до там ConfusedИначе козунак няма да има.

# 59
  • при любимите ми хора
Цитат
ти ако завържеш връзки с менаджера, кажи да ни уреди за хубави лозови листа
No problems Joy
ama Билянка ти направо ме утрепа с това зеле,днес в магазина аз се сетих за те  4е 6те търси6 зеле.....а ти..... Crazyомота се
няма ни6то и утре е ден Hug
Цитат
абе какво е това кристална боя?
-маимунка...мисля 4е става вапрос за кристали....за яйцата...ина4е като 4ета из другите теми в България си имат и седефени бои.....пък ние тука........бои за сладко 6е купуваме......офф...

Алиса а в коя 4аст на Лондон е този Гръцки магазин за които се сещаш....а?  bouquetда сподели6.... Blush

Общи условия

Активация на акаунт