до мамите в Англия

• 47 335
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Аз няма да мога да дойда Sad далече ми идва,но за другия път ще се постарая повече Peace
В коя част живееш? че ние скоро ще се местим в ''покрайнините'' и може пък да сме съседки  Mr. Green !

# 151
Сега съм близо до Кройдън,но тези дни ще се местим,пак ще сме наблизо.

# 152
  • Bristol
Христос Воскресе!
Хайде на отчет, как станаха яйцата и козунаците.
От срещата също очакваме отчет Wink

# 153
  • UK/София
Воистина Воскресе!
Аз съм много горда от козунака си, стана страхотен и много вкусен.Рецептата беше много трудна, но учудващо се получи.Ето и снимка:козунак
 А цветовете на яйцата станаха много тъмни, но тук с бели черупки не се намиратяйца
 Мери, а твоят отчет къде е  WinkДай да видим козунака, каза че месиш.
 Весело изкарване на срещата, момичета!Ако може да поместите и снимки след това ще е страхотно Hug

# 154
  • при любимите ми хора
ВОИСТИНА ВОСКРЕССЕ....моми4ета пожелавам на вас и вашите семеиства много здраве и късмет....  bouquet

А аз само да се опла4а........до в4ера следобед немах нет и изобщо не бях в състояние да работя с компа...тои блокира от своя страна......не може да се спре не може и да се пусне...само Стенд баи...и после 4ерен екран.....офф за сега варви ...ама до кога ли?....Та как мина кафето.......в това разко6но време което бе6е?....даите от4ет,че аз умрях от яд като снощи проетох 4е сте били на Оксфорд стр....и аз брисах там в4ера....ама пусто кои да знае.... #2gunfire
Аиде пак...среща когато имате време? Blush

# 155
  • при любимите ми хора
[а относно козунаците,......НЕ МЕ БИВА БЕ И ТОЛКОЗ hahaha
2 опита....следствие...ок на вид....вкус......бива.....ама ако никога преди това не си ял козунак!!!!!
и така....
поздравления Билянка...гледам и тава си намерила:)....а я кажи сега....след като разгледах подробно страни4ката  ти Кулинарни.....как:-прави6 питката;локумките;  chefевала ти!!!
(ако иска6 на ли4ни)
а аз 6ет 4акам да вида на останалите маисторки....произведенията  bouquet Hug

# 156
Воистина Возкресе!

И аз не съм особено доволна от боята за яйца тази година. Едва хващаше, а жълто яйце така и нямам. Просто самите яйца като са жълти и боята като не я бива и то нищо не стана с жълтия цвят. Ама пак е добре де. Шаренки са. Козунаците станаха и те добре. Аз в началото това-онова... не били много на конци.... Ама доволна съм. Даже единия вече се изяде.
Весел празник!

# 157
Христос Возкресе!
Срещата мина супер и времето беше хубаво,трябва по-често да се събираме !  Hug
Снимки не сме правили(бяхме без бебоци) а на нас какво да си снимаме  Joy.
Галенце жалко ,че не си разбрала за мястото,но пиши кога си свободна и може да се срещнем пак-аз съм за сега свободна  Grinning .
Билянче ,какви са тези чудеса  Shocked ! Колко време ги приготвя?То кифли,то козунаци,то сладки-БРАВО!
Мери,аз оцветих(най -точната дума  Laughing ) 6 яйца в къщи с  1 пакет цвекло-на нищо не станаха ,а 2 се счупиха ,така че снимки няма да слагам да не се излагам. Боя така и не намерих.А за козунак ,така като гледам твоя ми се прияде много и сега ще тормозя майка ми да омеси 1  smile3508 ,пък ще видим в какво ще го печем. Я кажете с кое брашно стават най-хубави,че избор голям?

# 158
Воистина Воскресе!
Аз търсих в сенсбъри ама ни козунак ни боя,ядосах се и си ги боядисах с лЮспи от лук,станаха горе долу Simple Smile

# 159
  • Bristol
Моят козунак по традиция не стана Simple Smile Обаче си го хапнахме, с мъж ми сме добри прасенца.
Яйцата тази година от 20 се пукна само 1. Направо си е рекорд. Боите от Сеинсбърис не ми харесаха, обаче от течните супер цветове станаха! Намерих едни странни кокоши яйца от Котсуърд ли беше фермата, забравих вече. Те са със странни синкаво зелени черупки. Тях ги ползвах вместо бели.
Снощи ходихме на едно събиране и посрещнахме Великден подобаващо. Моето яйце излезе бияча тази година Wink Всичките ги изпотроши. Миналогодишният победител чак ми завидя и заяви, че е дървено  Laughing
Били, супер ти е станал козунака! Направо ти завидях. Но ти явно имаш опит с месенето, като гледам снимките Wink Я да те помоля, може ли да ми пуснеш рецептата за тутманика, моля  Flutter

# 160
Во истина возкресе.
Ау, Биляна, каква красота.
Ъ, на мен от 20 ми се пукнаха...10 яйца (бях намерила едни с бяло-синкава черупка, чудни, ама явно много крехки). Боите (от един латвийски гамазин) бяха чат-пат добри, с изключение на червеното (то само до розово докара белите яйца), та се наложи да доокрасявам с ....лак за нокти, и с на Калина някакви лъскави боички. Вързах и по някоя джуфка да замажа положението, та така. Абе като за мен, с двете леви ръце ,станаха ОК. Ама обективно погледнато-нищо особено.
На Калина беше бияча. Като нея.
Галенце, ние се видяхме набързо с Макобал и Маймунка; хайде другият път и ти.

Последна редакция: нд, 23 апр 2006, 22:58 от Алиса

# 161
  • UK
яйцата мъжа ми ги боядиса с бои за сладки, тези с червената станаха, другите не баш. Ивана хвърли няколко на земята, а едно тръгна да го яде с черупката  Grinning Моето беше най-здраво  Laughing
Джон каза по-често да си организираме срещи, отразявало ми се  добре, а той си почивал  Twisted Evil
Макобал, я кажи някоя клюка от Шок  Grinning

# 162
Защо ме издаваш  Flutter
Ако някой иска да се абонира за бг преса тука:
http://www.worldpressweb.com/default.php?cPath=21_23&osCsid= … 5dc1165bf3c386c75

# 163
Какво става ,народе, къде се изпокрихте всички?  Grinning
Аз имам 1 малък проблем -ще си ходим до Бг след 10дена с бебе и с тате ,а ще се връщаме 1 сед. след тате сами.Та паспорт сега Бг на бебо няма да изкарваме(има само американски).Та въпроса ми е:
като излизам от Бг ще ми искат ли пълномощно за детето, от бащата ,като не е Бг гражданин и не е в Бг?
Не ми се занимава да ходя по нотариуси ако няма да  ми трябва  Mr. Green
Някой с подобен опит?

# 164
На мен никой не ми иска такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт