до мамите в Англия

• 47 322
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
ние май не съобразихме, че е нашия Великден и може другите мами да си имат организация  Grinning ако ще се съберем повече може, ако искате и за другата седмица да го оставим. Аз съм свободна също по-всяко време, но уикенда мога да оставя маймунката на баща и, а през седмицата ще трябва да я взема за компания  Mr. Green

# 136
  • при любимите ми хора
ехеи....привет на вси4ки....аз пак съм тука Hug

много дале4е тая шОТЛАНДИЯ беееееее.......уууу.....пове4е не отивам с кола...само самолета или влак4ето Naughty

ина4е голяма красота ви казвам........ама не е за мене там!!!...само поля,планини,езера..и ОВЦЕ hahaha

4ЕСНО ТОЛКОВА ОВЦЕ НА ЕДНО НЕ СЪМ ВИЖДАЛА И В Бъгария(а имам 2 села) Whistling

ходят като замаяни нагоре-надоло по чукарите........луда работа

имак много вессело си изкарахме там с кумците ....нали на гости на тях бехме......ходихме до морето.,сумати и езера видяхме....на наи-голямото в цяла Британия-LOCH LOMON(маи така се пи6е6е?)
ама до Лох Нес не идохме 4е мноооооого далеч бре.......пък и с това чудивище там...знам ли...да не станем много на едно място........

и това бе6е доло горе........снимки  скоро....4е треба да ги ресаизвам!!!

аиде целувки

А вие какви ги вършихте през това време......колко шоколада ометохте?????аз не казвам Naughty Blush

# 137
на англииските  мами, привет!
преди година се заварнах в бг-то и сега чакам своето бебенце, но като ви прочетох темичката ми стана много мило и искам на всички ви да пожелая бебчетата ви да растат здрави и щастливи, а на чакащите мами, дано всичко да е наред и да се радвате на най-слънчевите си дечица!
ей, тези които сте от лондон, да го поздавите от мен! много ми липсва да ходя на shopping - тук не е същото Sad затова след като дойде бебчо си взимам билет и идвам да пазарувам Simple Smile
и да не ви е много мъчно за бг-то, з/о наситина няма за какво!

# 138
За 22-ри: извинявам се, няма да мога: не стига, че вечрта е hen-night на една добра приятелка, ами понеже ме е изтипосала да съм bridesmaid (боже, на дърти години шаферка  ooooh!), и трябва да хода по обяд на някаква досадна проба, уф.

Несвързано с нищо, ама гле'йте сега смешка: връщам се днес и Калина ми казва, че трябвало да е на училище с бяла рокля. Аз го приемам като поредната фантазия, и викам, "да, и на бял кон, предполагам". А то какво било: в петък, за рождения ден на кралицата, в у/щето щяло да има парти и децата трябвало да са облечени в бяло, червено или синьо.  Shocked
Малий. Ако нямаше риск да й нараня крехката детска психика (а то има), щях да я изпратя облечена в онзи тип рокли дето Спайсгърлс ги носеха, като направени от британския флаг, да видят те учителките докъде може да се прострат измислиците.

# 139
  • UK
Ей, Алиса, бях се сетила наскоро, че беше поствала едни рокли за шаферки преди време  Grinning
Macoball, май се заформя среща в тесен кръг  Laughing

# 140
я и аз да се включа с едно предложение:в неделя,Великден,ще се събираме българи(очертава се да дойдат доста хора ) в специално наета за целта зала южно от Дарби.ако някой има желание да се присъедини, да свирка и ще дам повече информация  Wink .

# 141
Маймунка, така беше. Хубаво, че се премести сватбата за този май, че иначе трябваше да се пъна да се навра в роклята прекалено скоро  след раждането. Както и да е. Излагам се, значи, и не мога да дойда в събота.

# 142

Малий. Ако нямаше риск да й нараня крехката детска психика (а то има), щях да я изпратя облечена в онзи тип рокли дето Спайсгърлс ги носеха, като направени от британския флаг, да видят те учителките докъде може да се прострат измислиците.

ние днес имахме бележка,залепена на вратата на детската градина-който желае в петък да си облече детето в националните цветове,щяли да имат парти.ние имаме футболно екипче на отбора на англия.това брои ли се?  Mr. Green

# 143
Ей, Алиса, бях се сетила наскоро, че беше поствала едни рокли за шаферки преди време  Grinning
Macoball, май се заформя среща в тесен кръг  Laughing
Май да  Simple Smile , е какво пък -лошо няма. давай да се разбираме с тебе  на лични,а който иска да свирка ще го информираме за мястото  Grinning

# 144
  • при любимите ми хора
Цитат
Май да   , е какво пък -лошо няма. давай да се разбираме с тебе  на лични,а който иска да свирка ще го информираме за мястото 
може ли да питам аз какво става със срещата в Събота? Blush
аз малко рано се сещам.....ама незнаех дали 6те моге бе Embarassed Embarassed
ако може и аз да се вклуча??????? Joy
мъжо ще работи утре и аз мога.......да се уредя.....
пък и яицата боядисах....а козунаци купих...6тото моите и 2-та опита.......... #2gunfire #2gunfire
и така сколасах я за Великен!!!

А и о6те не6то:ВЕ4Е НИКОИ ЛИ НЕ ОСТАНА ТУК?/ в тази теми4ка/.....проверявам си редовно ама нъц...никои!!  bouquet

# 145
  • UK
Галенце, утре в 12:30  на една пресечка на Оксфорд стрийт е срещата. Ама, за да не те объркам пиши на Macoball на лични да ти каже къде точно, защото не съм ходила скоро и не се сещам за името на улицата (аз карам малко на зрителна памет). Или ако искаш да си разменим телефоните и да се срещнем на Bond Station на Оксфорд стрийт- тя е най-близко , ако не се лъжа.
Аз да се оплача, току що погледнах какво пише на "боята" дето сестра ми ми изпрати и какво да видя-ми това е просто едно пликче с кристали, няма боя  ooooh! оф, аман вече...

# 146
  • UK
Галенце, а и други желаещи ако има: Значи, за да стигнете до мястото на срещата, след Селфриджис на Оксфорд Стрийт свийте  в първата пресечка в ляво и после в дясно трябва да ви се яви площадче с кафета и ресторанти. Поне според моите спомени и карта мястото се казва Barrett Street. Аз лично го разпознавам по Пица Експрес  Grinning

# 147
Да уточня за срещата :след Селфриджес има ГАП ,пресечка и БОДИ шОП -значи става въпрос за тази пресечка ,продължавате по нея 20-тина метра и няма как да изтървете площадчето със кафенетата.Точно в 12.30 аз ще нося вестник 24 часа за конспирация  Joy да се различим ,де !
Хайде, който иска да идва !
Алиса ,винаги може да се срещнем друг път  Hug като има желание !
п.п. за  следващия път знам един страхотен текила бар наблизо   newsm53

# 148
А такаааа, Оксфорд стрийт значи. Twisted Evil А съм на тъпата проба баш там. От 12.30 е. До 1.30 трябва да е свършила. Ще мина да ви видя, като свърши. За St Christopher's place ли става въпрос?Може ли да дадете някой мобилен телефон, за да звънна и да ви намеря? Ще ме познаете, че мъкна пакетирана рокля.
Маймунка, ти твоя ми го беше дала, ама стана една манджа с телефона ми (Калина+вода+в моята чанта), та запазените номера на телефона май вече ги няма (както и самия телефон), та ще извиняваш.

Последна редакция: сб, 22 апр 2006, 00:42 от Алиса

# 149
Аз няма да мога да дойда Sad далече ми идва,но за другия път ще се постарая повече Peace

Общи условия

Активация на акаунт