Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря намаления на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря български храни и продукти в Обединеното кралство?
-
Кои са най-популярните места за пазаруване на хранителни стоки в Обединеното кралство?
-
Къде мога да намеря материали за боядисване на великденски яйца в Обединеното кралство?
-
Къде мога да купя боя за яйца в Лондон?

Аз прясна мая въобще и не знаех, че има тук!
Миналата седмица на тренировка по футбол паднал и сега го боляли ребрата, не можел да ходи. Затова тази седмица, баш когато и баткото е в къщи сме без кола
Също ми допадат козунаците в Sainsbury и ASDA, направили са ги като плитки, само козуначено тесто, без никакви ядки или стафиди. В Tesco също имат, но не ми харесват.
!
отдавнаа мина това време на мераци за готвене
........аиде да си по4инете добре за тези които по принцип работят а за другите каде си гледкат дечицата да се нарадват на межете си ако по4иват тия дни....
Само дано на сутринта си спомня къде съм ги скрила
и ще останем без яйца този Великден! Даже не са и получавали?!Тука само шоколадови яйца ли имат на Великден
А и майка ми е тук и е възмутена ,че няма да боядисва яйца-за първи път.
Пооправих къщата малко, след Великденската ваканция и сега седнах с кафето за почивка
Нали съм сама с малката, голям рай е