до мамите в Англия

• 47 332
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
и на мен не са ми искали

# 166
няма да ти искат

# 167
Искам да ви попитам нещо във връзка с нашето пътуване из страната през юли.Тъй като ще пътешестваме цял месец,ще ни трябва кола под наем.Как стои въпроса с детските седалки,трябва предполагам да има такива?и те ли ги осигуряват,от тук ли да вземам или на място да купувам?

# 168
Noia, на място ще трябва да си купиш седалки, май.

# 169
  • Bristol
Noia, в коя страна ще пътувате  newsm78
Ако пътувате в Кралството и колата я взимате под наем от тук, фирмите осигуряват седалки срещу съответно заплащане.
macoball, ако бебето не е бг гражданин, мисля няма да и искат  Thinking

# 170
  • Bristol
Какво става ,народе, къде се изпокрихте всички?  Grinning
Ежедневието пак ни отнесе  Confused
За разнообразие днес с мъж ми търсихме повече от час ключа на колата, която взе под наем  Crazy Изпусна си самолета, а за малко да се изръсим и финансово заради загубен ключ, но го намерихме!!!   Mr. Green

# 171
Мери Ужас  Shocked ,ама то някой път като тръгне така на криво деня...
Бебо е бг гражданин-в смисъл има ЕГН  newsm78 ,но паспорт няма да имам жреме да му вадя и ще си пасъвам ако ме питат дали е Бг  Whistling

# 172
  • при любимите ми хора
ехе....радвам се 4е някои пак е подкарал теми4ката.....макар и за малко Crossing Arms
като гледам пове4ето моми4ета се подвизават из другите теми.....
Аз само ЗДРАСТИ на кажа  bouquet Joy

# 173
Noia, в коя страна ще пътувате  newsm78
Ако пътувате в Кралството и колата я взимате под наем от тук, фирмите осигуряват седалки срещу съответно заплащан:

Първо в Лондон,после из цяла Ирландия,дано фирмите да ги осигуряват срещу заплащане,по-лесно е отколкото да ги мъкнем с нас.

# 174
  • Bristol
Първо в Лондон,после из цяла Ирландия,дано фирмите да ги осигуряват срещу заплащане,по-лесно е отколкото да ги мъкнем с нас.
Моят съпруг ползва тази фирма http://www.alamo.co.uk/ Можеш да поръчаш кола и онлайн. Цената на столчето мисля беше около 15 поунда  Thinking

# 175
  • UK/София
Еха, нашата тема пак е на преден план.Сега видях, че съм се изложила пред Галенцето, Мери я забравих, абе....... Embarassed
 Някой знае ли като пътувам с детето за БГ дали трябва някакво пълномощно от бащата за извеждане на детето?Днес от една доста измислена фирма ни казаха, че може да напише за всеки случай декларация със свободен текс, да я подпише и готово ThinkingМного ме съмнява Confused

# 176
Хайде и аз да се запиша в английската тема, в качеството си на нов неин член  Laughing

Не знам дали се сещате, бях пуснала една тема с чуденки, да се местим ли от Ню Йорк в Лондон...решихме се и се преместихме...След 12 години в САЩ Simple Smile

От няколко седмици сме в Лондон; намерихме квартира в Хайгейт (не сме се нанесли още, де, сега сме на временно място), аз започнах работа, сега търсим кой да гледа бебата, че и таткото иска да работи!

И така, ще се опитам да се включа в следващите срещи! Някой да живее наблизо? Ние се водим N6...

И пак благодаря на Алиса, която тормозих на лични  bouquet

За пълномощното: наистина е свободен текст (стига да има паспортните данни, и да става ясно кой с кого закъде и кога ще пътува), обаче мисля, че трябва да е нотаризирано. Биляна, не знам тази фирма какъв подпис смята да слага?

# 177
  • при любимите ми хора

Цитат
Еха, нашата тема пак е на преден план.Сега видях, че съм се изложила пред Галенцето
Mi Билянка...има6 грехове да изкупва6......... hahaha
 Аиде сега:Кажи за питката,тутманика и локумките......МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ  bouquet
МИшОЛИНА......ДОБРЕ Дошла в Лондон....дано да ви хареса тук..  bouquet

# 178
  • UK/София
Грешка, редактирам.Вместо на лични пратух тук Confused

# 179
misholinaДобре дошла  Hug! И ние сме така като вас -от NY  в London  Mr. Green ,но смятаме да се връщаме след 2-3-4години . Замъчня ми нещо за  шума и другите екстри  Laughing .Може пък да сме се засичали из Бг  партита и ''вечеринки''!Пиши на лични ако искаш да не спамим из английската тема  smile3521 smile3521 !

Общи условия

Активация на акаунт