Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 829
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета
Прибрахме се, даже спагетите са ми готови.
Коконче, да ти кажа, права си си  Hug
Сватя, направо ще се възгордея, че точно на теб сме дали идея за готвене. Представи си ме надута, като пуяк и се разхождам насам-натам  Joy
Ста ди, браво на Гошко, на ръст го е докарал за годинка. Теглото му си е съвсем в норма, така че не се притеснявай, че не яде. Дано ви понесат новите храни, да разнообрази малко
Луси, аз пия само бяло вино, червено не обичам. Но хич не ми разбира тиквата от вина, та пия всякакво и не намирам разлика.
Пак ме вдигнаха, ще дойда после

# 376
А, да не забравя и Енира http://www.bessavalley.com/index.php/bg/enira.html

Лусс, виното е въпрос на личен вкус. На приятели често носим бутилки вино като отиваме на гости, ама си ги знаем какво харесват. Но каквото и да вземеш ще се изпие!  Peace А ТМ горкият, как така алергия към алкохола?! То, не че сме някакви алкохолици, ама да не можеш една чаша вино да изпиеш, не си е работа. Бира поне може ли да пие?

Само да вмъкна, че от няколко години в БГ започнаха да продават бели вина от Словакия. Ако имате възможност, опитайте. Много са добри, сега точно не мога да се сетя за марката, дамо мм успее.  newsm78 Австрийските бели вина също са на високо ниво.

Сети се човекът, това е словашкото вино http://winwines.net/en/p-53/Verus-Vineyards-Slovenia.html
Ако обичате бели вина, не го пропускайте! Peace

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 19:50 от Смърфиетка

# 377
Аз хич не съм по вината, не можах да се науча да пия вино. Въпреки че мм прави страхотно мерло, и него не го пия. Сам си го изпива горкият, жив да го ожали човек  Whistling

# 378
Ста-ди - браво на Гого, добре си е детето. А може би не иска да яде, защото яде все дно и също, сега с новите храни сигурно ще му се услади. Praynig

Ма ко - твоята и на Вио рецепти много ми харесаха, преди време бях видяла такава в нета и си я запазих, ама така не я направих. Тази вечер обаче да. Имам и печени чушки, сматам да й сложа или пък само сос от пресни домати с босилек (имам ги и двете), ама задължително с яйчицата отгоре и запечени на фурна. Peace

Марче - споко, душа! Било е само сън... Hug

Тити - как си? Надявам се по-добре! А чувала ли си Щастливка, дали и те са по-добре?  Peace

# 379
  • София
Днес няма да пиша, рИве ми се. 

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 07:03 от luss

# 380
  • София
И аз гледах по тв, Люси...докъде стигна тая работа, думи нямам! Покрай вашите има ли такива боеве?

# 381
Лусс, те добре ли са? Praynig Не може ли да ги вземеш при теб за малко, докато се успокоят нещата?
И аз чета и съм безмълвна...

# 382
  • София
Валенцето, по-страшно е това, което показват по местната телевизия...

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 07:03 от luss

# 383
  • София
Лусс, те добре ли са? Praynig Не може ли да ги вземеш при теб за малко, докато се успокоят нещата?
И аз чета и съм безмълвна...

Смърфи, майка ми е зле - не може да ходи, а и как да се стига до летището?

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 07:04 от luss

# 384
# 385
  • Fort Worth, TX
Марче, аз винаги като сънувам, че съм бременна и ми се случва нещо гадно.
Люске, аз вино не пия.Питай ме за бира мен.Там съм кофпомпа.Смуча всичко що е бира.В хладилника имам една от Нг си седи потна потна.Мъкаааааа.Аз обаче съм твърда и ще си я пазя за лятото.
Стади браво на Гоги.
Смърфи, кво става при вас?
Вале, как са момичетата?
Резервирах днес клуба.Даже го запазих за три часа.Винаги като се разиграят и те са минали два часа .дечицата трябва да тръгнат на най-интересното,което не ми допада особено.

# 386
  • Fort Worth, TX
Люске, много мъчно.Остаряват и твоята болка е голяма от факта, че е далеч.Хубава жена е майка ти.

# 387
Креми, при нас освен да вали вместо да пече слънце, защото е сух сезон уж, друго не става... Но във Венецуела става това, което става в Украйна. Просто бг медиите отразяват нещата в Украйна, а не тук, разбираемо е, Венецуела в много далеч. Но и тук този комунизъм-социализъм не води до нищо хубаво. Хората на този континент са по-глупавички и такава доктрина да не работят, а държата да плаща, да са равни и т.н. е направо удар в десятката, но държавата е разбита и ако не беше петролът, да оцеляват някакси, не ми се мисли каква мизерия щеше да бъде. То и сега е мизерия, ама без петролът щеше да е майко-мила...

Лусс - ако имате средства може да платиш на мед.екип за екскорт на майка ти в самолета, не е нещо супер скъпо. Моя колежка така я докараха точно от Киев, като на летището е чакаше екип от Иван Рилски. Става, проучи го, може и да не е невъзможно.  Praynig

Но това, което пишеш, е ужасно... Не може такива неща да се случват в 21-ви век... не може. Не може хора да умират, заради нечии политически интереси. Не знам кой е прав и кой е крив, но това е варварщина, геноцит. ooooh!

# 388
  • Fort Worth, TX
Смърфче, да те питам тъкмо съм се сетила.Ти каза, че са мо с профи боя си се мазала, нали?+Та днес се спрях на Лакме и Маджиблонд7Лореал, но трябва окислител отделно.Просветли ме моля има ли значение какъв да е точно.При профи боите не вървят комплект.

# 389
Добър вечер момичета!
Люси-дано да стихне всичко и да няма повече жертви. Confused
Ако имаш възможност вземи майка ти като се стопли при теб да направите изследвания за да се разбере какво е и да се назначи правилно лечение.
Стади-браво на Гого!!!
Креми-пази я бирата и я донеси да я изпием заедно като ми дойдеш на гости. Laughing Wink
Вио-чакаме снимки от хорото. Naughty Wink
Славка-честит двоен рожден ден на теб и момчето ти!!!
Пожелавам ви здраве и късмет!!!
Днес нямах време да ви чета,а сега ви пожелавам приятна вечер !!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт