/ Тя е ровила в нета и ги е видяла, а тук други бг не е имало до сега и като започнахме училище тя ме пита къде е България. С изговарянето е цирк - и на детето не могат да изговорят името - Тодор- мозъка им не може да превключи да изговорят Р в края на думата
дано не й се наложи да преподава по география

България повечето европейци я знаят с евтиня алкохол и че е разрешен от 18г. и напоследък от анти бг политиката срещу емигрантите. 
Страхотна домакиня си 

Кафе + + + на тераса под новите тенти.

Добре, че спомена за Задушница, веднага отворих църковното календарче и видях. Така е. Ще си поръчам жито в Житарницата още в четвъртък, да съм готова. Благодаря ти, това беше важно.!
Та, тя е 16 годишна, какви бисквити, какви 5 лв търсиш при положение , че правиш Медовик, която е разкошна, ти тръгна бисквити обикновени да търси, несериозно е. Върви в Маркрит, както ти е споделила Смърфи и поръчай , такива са прекрасни и на вид и на вкус и на цвят ако щеш. Лично мнение, не се сърди но това бих направила аз, при положение , че Миленка вече е голяма и си говорят за гаджета, ти ...бисквити. Бебешка работа, това не е Петьо. 

..

Препоръчани теми