Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Кате, правиш ми се на луда,но ще видим в събота колко не ги познаваш теЗ животни hahaha

Аа сенките златисти на Химена забравят ли се Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ако някой случайно е забравил hahaha

# 106
Дами,вижте сега какво ще ви сложа от моя филм за прекрасен завършек на тази еротична нощ Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Приятен да е денят ви!

# 107
Тони какво направи ти Mr. Green Mr. Green оцвети деня на дамите,а моя ден го ослепи и очерни...каква беше тази снимка ooooh! ooooh! ooooh!

# 108
Дами,много сте работни..чак да му стане съвестно на човек,че почива hahaha

вижте тук даже ръцете им нагласят,ама те пък хич поле за интерпретация не оставят

Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 109

Защо толкова много хора покрай тях...тя пещерата голяма,а като ги гледам само клаустрофобия не са получили,не трябва ли по малко екип да има,.. 20 човека да ти висят на главата докато снимаш това...е прекалено ooooh! ooooh!

Приятен ден,отиваме да се трудим! Wink

# 110

Защо толкова много хора покрай тях...тя пещерата голяма,а като ги гледам само клаустрофобия не са получили,не трябва ли по малко екип да има,.. 20 човека да ти висят на главата докато снимаш това...е прекалено ooooh! ooooh!

Приятен ден,отиваме да се трудим! Wink
е ти пък,по малко...екип,още малко без екип да снимат...да си правят аматьорско домашно кино сигурно hahaha hahaha то 20 човека,ако са, добре,ама да не са и повече.. Mr. Green...нормално е в хижата да не мислите че по различно е било...същия мравуняк ooooh!
вече неприкосновеното си е по хотелчета,мотелчета,но там пък никаква камера не влиза... Wink

и да даже върха на пръсчетата им нагласят,както съм ви казвала Peaceкукли на конци са..
Лек ден!

# 111
Здреавейте! Не гледам филма редовно, но чакам историята на Валентин и Магдалена. Той кога се появява и кога почва тяхната история? Някой може ли да ми каже?

# 112
Здравейте,Дами и Господа!

Здреавейте! Не гледам филма редовно, но чакам историята на Валентин и Магдалена. Той кога се появява и кога почва тяхната история? Някой може ли да ми каже?
Здравей Таня,Валентин се появи във вчерашния епизод  76 и тяхната история започва от 77,но като цяло сцените за тях са пълнеж..което е жалко защото има хубава химия при двойката..но наистина има ги сега 10-тина епизода и после чак на финала Thinking наистина на мен не ми беше приятно че орязаха така тази линия..ноо сценарий Sad

# 113
Здравейте,Дами,Аристотел!

Значи този Валентин ще да е за Магдалена,да речем че предусетих опасността вчера Thinking Mr. Green,както я гледаше той...но как искате сериите да не пълнеж и да не са толкова малко,нали и Леви трябва да го обгрижват постоянно,не бива да го изоставят,задвратни масажчета,това онова има си нужда човека Mr. Green

# 114
Наваретов,ти хубаво си предусетил опасността,но тук повярвай няма нищичко,което да те притесни...пък и всичко е в много малки количества...а са толкова добри Химена и Маурисио Heart Eyes имат страхотна химия,Химена е новобранка в актьорския бранш и да и се получи така химията с Маурисио Енао си беше съкровище...но на никъде не ги развиха...за съжаление,само като се сетя колко неща можеха да направят с тях,за пореден път сценаристите са  за линч #Cussing out

# 115
А успокои ме тогава,че  в един филм на два фронта да се трепери,не е работа.. Mr. Green Mr. Green
тежко,тежко Mr. Green
...това е и малко по анкетата,ноо вие чия игра харесвате повече на Марина или Магдалена Crossing Arms

# 116
то не е малко,ами направо си е анкетата hahaha аз харесвам изключилно много Марина,но само с Дамян иначе като цялостен образ,визия и червеното червило особено съм за Магдалена...и нейната игра ми е по убедителна,от тази на Марина...като там изключваме сцените на Д+М там са перфектни,ама са някакъв страшен феномен..двете близначки сякаш не ги играе един човек

Между другото  в Колумбия мисля,че като беше почнал филма...в техния форум доста дълго си мислеха,че Химена Наварете действително има сестра близначка,която е актриса...даже се казваше че сестрата която наричаха Марияна като реалната и сестра била актриса и и давала съвети и  помагала за ролята...не знам кой там брутално се беше излъгал,но колумбийките минимум месец...така си гледаха Joy Joy

# 117
# 118
Кате това и аз съм си го мислил,да не са близначки наистина и само да ни правят на луди hahaha

тук е съкровище Mr. Green

# 119
близначки да бяха ,Наваретов,лесно щеше да е,но уви...нещата не са толкова розови.. Mr. Green

тази песничка от клипа на Еми,обаче е уникална аз бях я забравила Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт