Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Наваретов ,веднъж да те поздравя за този поздрав,добре че се сети,точно това ми трябваше
специално и ексклузивно за теб lovekiss отърва ме от мъките Joy Joy Joyобожавам я вече тази песен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 91
След като Наваретко бе така любезен да ни охлади Mr. Green....какво ще кажете да обсъдим 76 епизод отново и по задълбочено  какво е искал да каже лирическия аз на латиноамерикански кон Joy Joy Joy Joy

# 92
аз малко късно се сетих,но хайде...почерпете се

чудесна идея Еми,саммо че вече не смея да питам какво е латиноамерикански кон,не е като да нямам опит Joy Joy Joy

може да обсъдим великото трио на злото ЕУЕ Joy Joy

# 93
Кате ти за кога черпиш Joy Joy Joy за добро утро ли hahaha

тези тримцата са окото на злото просто,няма такова трио Joy Joy Joy абсолютен фен съм им

а за латиноамериканския кон,от нашите разговори такова обяснения мога да ви спретна,че  няма да искате да  прочетете...така че да го спестим,а? Mr. Green Mr. Green

аз си мислех,че поне вие дамите заспахте,че за нас е ясно...алоо,Сократе да не почина някъде:hahaha:

# 94
Тук съм за съжаление...хич не ме и хваща грамче сън...благодарение на Катерина и Емилия Banghead Banghead Banghead....и Сашето не може да ми помогне вече..това е адско вече...аа Кате вече на запад това ли е модата Joy Joyooooh!

# 95
Хора и мен синия фаянс не ме пуска,спокойно солидарна съм Joy Joy Joy

Наваретко щом Сашето не помага да извикаме Ванката Joy Joy Joy

още един камък в нашата градина,Кате ooooh!

# 96
Ох Еми продължавайте вие Сашето може да ме охлажда,ама Ванката ooooh! ooooh! ooooh!
пак ме копнахте.... ooooh!

Наваретов,кое дали е на мода Mr. Green

# 97
Кате ,за вашите експерименти питам,мода ли са при латиното Joy Joy Joy

Ама много са стабилни Окото на злото hahaha единия дърпа към маринчето...другата дърпа към дамянчо,третата себе си дърпа Joy Joy

Ей тези Ванката и Сашето голяма комбина...едното недоразумение на природата може да вледени и слънцето...другото ръси мъжестен сексапил и топи всякакви дамски айсберги Joy Joy Joy

# 98
Как ще е мода ей Joy Joy Joy няма такова нещо,но си е нещо напълно нормално...е ако си мис Вселена,Свят,Космос... Mr. Green би възникнал лек проблем...ама да се оправят Миските Joy Joy Joy

Ванката е опасен...ама и Еми какви колажи ни вади..само ooooh! ooooh!ние ще вземем накрая да посрещаме момичетата с добро утро...гледайте кое време стана hahaha hahaha

# 99
Кате не знам за вас,но ние със Наваретов няма и да смеем да легнем Shocked Shocked така че със сигурност ще късаме билетчетата за входа след още някой час hahaha hahaha

Стабилни са и Сашето и Ванката...не обиждайте Сашето,той ми е любимец Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Аз ви казвам,приятен ден! и отивам да се трудя....то ще е един труд,ама хайде...вие тук късайте билетчета hahaha hahaha

Дръжте фронта,не се предавайте!

# 101
Еми,какъв фронт да държим,той фронта нас държи hahaha hahaha hahaha

за да ти олекне и аз излизам след час,хайде чао ви ,че трябва да се приготвям Wink

# 102
Еми,какъв фронт да държим,той фронта нас държи hahaha hahaha hahaha

за да ти олекне и аз излизам след час,хайде чао ви ,че трябва да се приготвям Wink
Аа Кате,приготвянето е важно,да не забравиш само спиралката,сенките,фондютенчето,че срамота Joy Joy Joy

само аз ли съм в почивка тази седмица...так де командировка,но то при мен си е същото hahaha

хайде трудете се Mr. Green

# 103
Стига се подиграва на момичето hahaha нека си слага каквото иска,не видя ли,че Химена даже бягаше с едни златисти сенки Joy Joy Joy това жената е страшно нещо,оправия няма hahaha

за протокола аз след 2 часа излизам,Наваретов само ти си ни тук днес...ще си кондуктора за билетчетата Joy Joy

# 104

Аа Кате,приготвянето е важно,да не забравиш само спиралката,сенките,фондютенчето,че срамота Joy Joy Joy
Ко?Не! Joy Joy Joy аз не знам какви са тези животни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт