Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Кате,знам че не искаш майтапи затова,ама това просто не мога да го задържа Mr. Green

Аз бях разбрал,че Хайме ти е на първо място и след него ти е Уилям във хранителната верига,ама жив да ме одерат ти казвам,нямаше и да предположа кой стои между двамата Joy Joy Joy с най-добри чувства го казвам Hug но определено ни сюрпризира вчера Mr. Greenмен лично положително,сигурно си  чувала...
Скрит текст:
но повечето мъже намират това за адски секси

а случайно да си чувала,дали Химена също има подобни интереси,не е възможно мининмум да не си пуснала ухо натам...след като толкова неща си ни казвала

# 76
Ох човек да изчезне малко,вие ще разкостите момичето,като хиени сте ей Mr. Green

Тони на въпроса ти,мога донякъде аз да ти отговоря,защото в тези среди работя и искам не искам се информирам...мис Сащ 2010 Рима Факих с която Химена живя в един апартамен в Ню Йорк по време на кралския си период..си беше признала,че има разнообразни предпочитания...и си спомням,че беше правила доста пикантни разкрития за Мис Вселена 2010,но аз тогава я знаех само като мис вселена,не като химена наварете...и Тръмп собственика на конкурса...тогава беше разярен и беше заплашил Рима,че ще и бъде отнета титлата...и Рима направи опровержение на пресконференция по късно...че е говорила на пияна глава...и въобще голяма мъгла...но Химена и Рима и до днес са си много близки Peace...така че нищо чудно и Химена да е експериментирала,така да го наречем... Mr. Green

# 77
Тони,чувала съм го спокойно Wink

Еми,ти значи знаеш за Рима,ама нека се уточним аз чак толкова не съм,Рима Факих е фурия,да не кажа,че предпочитанията и клонят повече в другата посока,аз хич не съм така Peace Peace...аа опровержението за което говориш..тя опроверга само за Химена пикантериите,след като тръмп я заплаши с отнемането на короната...иначе за нея си нямаше как да го отрече...то всеки го виждаше по списанията и без това hahaha...вярно че са живели заедно една година с Химена...Рима винаги е казвала,че я привлича много..но не знам...няма и да се очудя,ако и на Химена не и е чуждо...тя е много разкрепостена,но е и мис Вселена,каквото се прави трябва да се прикрива максимално добре,че са големи скандалите....и така ..момчетата сигурно са загинали някъде докато ни четат hahaha

ама хайде да сменим малко темата,да не излиза,че само това обсъждаме нощем Mr. Green Mr. Green
че малко странно става...бг мама все пак

# 78
Ние хубаво да сменим темата,но Дами вие съзнавате ли какво ни казахте преди мъничко и особено пък с тази Рима в добавка,не знам дали съзнавате как ни разбудихте.........фантазията,да не говоря други неща тук ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!ох тази нощ определено няма да си легна,определено НЕ Joy Joyсамо като си представя какво мога да сънувам,усещам че вие и да заспите,ние с Тони ще държим нощно-сутрешната смяна hahaha hahahaбива ли такива неща да ни казвате в 3 и 30 през ноща ooooh! и  не стига това ми го казвате като едното добрютро Joy
сякаш ние по подразбиране сме го знаели ooooh! ooooh!

# 79
Дами,поздравления,за целия терор откакто сме в темата само за минута си отмъстихте по най-гадния възможен начин Mr. Green Mr. Green
писанията ви заедно с тези снимки в 3 през ноща,просто по голямо отмъщение НЯМА,ние сме хора,хора с човешки сърчица ooooh! ooooh! ooooh!...

# 80
Момчета,аз мислех,че това ще ви е студен душ,а то какво излезе hahaha hahaha

хайде като ще е гарга да е рошава,специално за вас Grinning

# 81
Кате ти наистина си решила да ни довършиш тази нощ Joy Joy Joy

но песента е страхотна Mr. Green
как ще ни е студен душ..ти направо на кладата ни заведе ooooh! аз какво ти казах в по-предния си пост Peace Peace...сега просто съм и абсолютен фен на Химена,а в добавка с тази Рима ....направо сме изгорели вече...леле какво ни причинихте ,не е истина направо вече Rage

и аз понеже съм леко мазохист може ли ,Кате, да покажеш нещо на тази Рима по така по твое усмотрение Praynig

# 82
Аристотеле,аз да питам малко ли са ти снимките в съзнанието в момента,че искаш и явни ooooh! това вече просто не мога....ама ужасни сте и тази песен... ooooh!

# 83
Кате само снимки не им пускай ,че стана страшно Mr. Green Mr. Green

аз освен да се опитам,да ви охладя какво друго Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=tLcfAnN2QgY

и в случей ,че това не ви стига...макар че други за добро утро може и да ги разгорещи Joy Joy Joy
но за вас е най доброто лекарство,пийте на екс Joy

# 84
Еми, на момчетата не знам колко им помагаш,ама на мен хич не ми помагаш,даже ме пращаш на още по далечна планета Mr. Green Mr. Green ох моля ви се дайте някаква Друга тема на разговор,само нещо различно...моля ви се,че вече ooooh! ooooh! на никъде...

# 85
Еми песента не успя,но клипа определено ме охлади...но утре за добро утро Дамите бързо ще се разбудят Joy hahaha
Скрит текст:
ама на Катето не и  е лесно ..нея все ще я разгорещявате Joy Joy Joy каквото и да пуснете

# 86
Хм, добро му било оформлението на Фабрето...какъв е този сериал,той само гол се е разхождал Joy Joy Joy Joy толкова сцени..в бурята чак май няма..дамите ще ви се израдват утре за намереното съкровище Joy Joy

аз се поохладих иначе,запазих си го това клипче,следващия път като се изгаврите така яко с нас да ни правите такива разкрития нощем на лунна светлина,вече си го пускам директно и чиста работа

мен ако питайте,от това май по развратен разговор нямаме,дано не четат деца,че.... ooooh!

и в този форум по развратна тема няма да има и в бъдеще със сигурност...затова и повечето потребители влизат да четат нерегнати Joy Joy Joy

# 87
Тони виждам,че си оценил Леви-структурата Joy Joy Joy всички сцени тук са от филма Магия или както го преведоха тук Капризи на съдбата Joy Joy...ама си е точно магия smile3521

там уилям никаква игра,батко...но за сметка на това дай му креватни сцени,дай му да излиза от банята...през серия го дават как излиза от банята с хавлията до кръста и как се забърсва,значи такъв хигиенист е че думи нямам,пък креватните му сцени с Жаки са култови... Joy Joy Joy

просто ако искате да гледате никакъв сюжет и никаква игра ,а много креватна любов и излизане от банята Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes това е вашият филм,не се колебайте Joy Joy Joyно наистина тук уилям  е култов в бурята никак не го събличат... Crossing Arms Crossing Arms

# 88
Аа капризите наистина са култови,там само да стоиш и да гледаш с четири очи уилям Joy Joy Joy

пък тази сцена,която сега си припомних от клипчето на синия фаянс..... ooooh! ooooh! какво да ви обяснявам,сега мен някой май ще трябва да ме връща на Земята Mr. Green Mr. Green

Цитат
и в този форум по развратна тема няма да има и в бъдеще със сигурност...затова и повечето потребители влизат да четат нерегнати

затова ли сме имали все гости Joy Joy Joy а аз принципно се имах за срамежлива Joy Joy

# 89
Еми ти си срамежлива,честно Shocked значи ако ти си срамежлива просто,тези които не са срамежливи,не ги зная къде са hahaha hahaha

хубаво сега ние да те охлаждаме от синия фаянс,ама нали се сещаш...теб каквото те охлажда,нас ни подгрява и така може до безкрайност да си караме Joy Joy а Катето пък хладно хич няма и да види Joy Joy Joy Joy Joy

но като си казала,аа сетих се какво ще ни охлади и четиримата на макс,чакайте само момент Mr. Green
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт