Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Кате определено трябва да го видиш този момент,ще ти хареса Wink

може ли да ни кажеш какво е писала благоверната силиконка на Уилям,старо е от август newsm78

Trascendió que la ex Miss Universo escribió algunos mensajes en su cuenta de Twiiter en referencia al cumpleaños del cubano, lo que posiblemente no le pareció a la madre de los hijos del actor, ya que a Navarrete y a Levy se les relacionó sentimentalmente cuando comenzaron la grabación de la novela “La tempestad”. Esos tuits de Ximena podrían haber desatado la molestia de Elizabeth Gutiérrez, pareja de William, quien a través de 2 escritos dijo todo lo que tenía que decir.

"Dios mío las cosas que unos hacen por llamar la atención!!! Ellos no saben lo ridículos que parecen", escribió Elizabeth.

# 61
а да наистина е много красива там Peace
Скрит текст:
Цитат
Trascendió que la ex Miss Universo escribió algunos mensajes en su cuenta de Twiiter en referencia al cumpleaños del cubano, lo que posiblemente no le pareció a la madre de los hijos del actor, ya que a Navarrete y a Levy se les relacionó sentimentalmente cuando comenzaron la grabación de la novela “La tempestad”. Esos tuits de Ximena podrían haber desatado la molestia de Elizabeth Gutiérrez, pareja de William, quien a través de 2 escritos dijo todo lo que tenía que decir.

"Dios mío las cosas que unos hacen por llamar la atención!!! Ellos no saben lo ridículos que parecen", escribió Elizabeth.

усещам каква ще е темата след като го преведа,но..като сте рекли..
Изглежда явно съобщенията ,които бившата мис Вселена публикува на профила си в туитър по повод рожденния ден на кубинеца,не са се понравили на майката на децата на актьора,особено когато толкова се говори за съществуващ романс между Наварете и Леви откакто снимат Темпестад.Тези туити на Химена определено са притеснили Елизабет Гутиерез,жена на Уилям,която с две изречения е казала всичко,което има да казва

Боже мой какво правят някои само и само да привлекат внимание..!!Те не знаят колко смешни изглеждат...написа Елизабет...

и сега за да си оправите вкуса Mr. Green

# 62
Цитат
Боже мой какво правят някои само и само да привлекат внимание..!!Те не знаят колко смешни изглеждат...написа Елизабет...

Хора мен ако питате тук медиите не са прави,тя не говори за Химена newsm78

всъщност говори за себе си Joy Joy Joy така  привлича наистина вниманието hahaha ама за съжаление не с добро и действително става смешна hahaha

само не разбирам шизофреничка ли е тази жена да говори за себе си в множествено число Joy

# 63
то само шизофреничка да е остана hahaha hahaha недейте,че ако действително е така...може да реши да светне в един неочакван момент уили #Crazy нали се сещате да не стане така...или мой или ничий Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
Е, стига сте се хапали с госпожата,не виждате ли,че жената просто яко се е комплексирала...от Химена,нормално като вижда,че не може и на кутрето да и стъпи и аз да съм на нейно място определено бих се комплексирал,така че е разбираемо Peace

# 65
Прав си ама то как може да се прави въобще  сравнение между 25 годишна Мис Вселена и 40 годишна силиконова долина...казвам 40,че ми изглежда доста зряла,да не обидя без да искам някоя от дамите тук Thinking иначе може и да е прехвърла 40 така като я гледам...имам око горе долу newsm78
уилям за какво си я е взел толкова чак зряла..не го разбирам,такъв мъжкар Mr. Green

# 66
Тони аз веднъж питах дамите май около 40-те беше не повече,но и на мен ми изглежда малко по възрастна newsm78...ама какво пък уилям може да е на принципа
Скрит текст:
стара чанта,ама лачена, с извинение

# 67
Ще ме убиете ,значи
Скрит текст:
стара чанта,ама лачена ooooh! ooooh! ooooh!
вие не сте в ред,ами нали ще има и една по възрастна аудитория от читатели...за убиване сте честно Joy Joy

Скрит текст:
на мама това ,ако и го кажете,права ще умре..тя се мисли за момиченце а е на 51,не ужасни сте просто...

И Елизабет е на 34,знам че изглежда по възрастна,ама чак пък над 40 Joy Joy изхвърляте се

# 68
Кате ,имам един малко по личен въпрос от вчерашната тематика мога ли да го задам и да ми отговориш в скрит текст по темата е пак,честно Mr. Green Mr. Green виж питам предварително..

Mr. Green

# 69
Ох Наваретов представям си пак какво ще питаш ooooh! ooooh! ама щом е по темата не би трябвало да е нещо чак толкова развратно Thinking
честно казано и на мен ми е интересно,не съм имал приятелки newsm78
Скрит текст:
които са експериментирали в тази насока,но пък ако не ти се  говори,недей

ама се и подмазваш със буреносна снимка,кога иначе ще сложиш това hahaha

# 70
ей пък много ви е интересно  Joy
Наваретов щом сложи подобна снимка,честно те казвам страхувам се от въпроса ти,
Скрит текст:
само да е нещо от интимен характер ще те застрелям #2gunfire

Боже, на каква любознателност попаднах тук ooooh!

# 71
Кате не на Бог се оплаквай,а на Девата от Гуаделупе Joy Joy Joy Joy

Не въпроса ми изобщо не е от интимен характер,ама ти нали каза да не те подкачаме на тази тема затова...но сега като стана въпрос за жената на уилям...се сетих
Скрит текст:
ти всъщност заради кое не харесваш въпросната елизабет,защото е оковала уили и си го манипулира или заради нападките и селяндурското поведения спрямо Химена...ти си каза че в реала това си го притаила дълбоко,но за уилям и химена каза,че те привличат по еднакъв начин...но не каза кой повече,,става въпрос чисто екранно,ако трябва да си избираш.. Mr. Green Mr. Green

# 72
Оо Наваретко това наистина е интересно,ама представяте ли си какъв избор е това,между чука и наковалнята,дано Катето отговори само hahaha ама това не е чак толкова лош въпрос hahaha

# 73
Ааа това ли аз се бях настройла за друг тип въпрос,че тогава...

Наваретов
Скрит текст:
,ще ти отговоря така,щом ме питаш,напълно ти е ясен отговора ми Mr. Green Mr. Green...това,което е загадка за мен,как въобще разбра,как съм се издала newsm78,но предпочитам да го говорим на живо
Уили е невероятно красив мъж,просто не е точно мой тип,но ако трябва да си ги наредя на почетната стълбичка..първо ми е Хайме,Химена и веднага и пряко след нея Уили Winkако така ти задоволих на 100% любопитството...тази елизабет хич не ме интересува кой манипулира,жалко за уили,че я търпи по-добро заслужава,защото е сладурче,но вече като нападнат това,което си ме влече...няма как да стане..
но пак казвам това е мис Вселена,хора разберете,в реалния ми живот...вече няма нищичко такова...това са платонични страсти,просто Peace Peace и последно и най важно..няма да се приобщя към вашия отбор,ясно да вие ...Уилям също не ми е малка платонична страст,така че не се надявайте hahaha hahaha,въпроси по темата приемам стига да са в границите на нормалното Peace нямам проблем с това

# 74
Кате,за снощи да речем,че оцелих кьоравото с въпроса,но сега като те питах бях 99% сигурен Mr. Green Mr. Green само не знам,за да ме дразниш ли включи в стълбицата и пуерториканеца,че и на първо място ooooh! Banghead...

иначе те разбирам,кой по добре отколкото аз Joy Joy Joyза Мис Вселена...но ти в емоциите си спрямо това си страшно обрана,а като е нещо за уилям се включваш веднага във въздишките,ах тии Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт