Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
" Бурята"-епизод 76:

http://www.dailymotion.com/video/x1cg90y_%D0%B1%D1%83%D1%80%D1%8 … 82%D0%B0-ep76_fun

Видео за грамите на 20-02.

http://www.youtube.com/watch?v=gvBI3WEh-Po&feature=youtu.be

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 22:24 от iss0o

# 46
А и серийката пристигна,хайде момчета на работа Joy Joy Joy...време е да си заработите заплатата,нищо не е даром в този живот hahaha

# 47
поздравче Wink

# 48
Кате ти пак с пуерториканец ни поздравяваш Banghead,ама са ти голяма любов hahaha

хайде и от мен нещо любимо

# 49
Еее ,Наваретов, ти пък Марк Антъни какво като е пуерториканец...еднокраки и еднооки ли са пуерториканците,сдържай завистта малко Joy Joy Joy знам че ти е трудно,ама все пак Joy Joy Joy

хайде нещо със сигурност и по твой вкус и отиди да гледаш серията стига ме нерви тук Joy Joy

# 50
Кате аз серията я гледам,но точно в момента има реклама Mr. Green

Знаеш ли колко е трудно да я задържам завистта,то не може просто само като си представя,това което вие не можете Joy Joy Joyужас

харесвам Енрике,като певец Wink
хайде и нещо спешъли фор ю

# 51
Наваретов ти нормален ли си бе,какви реклами ти гледаш серията на запис,кога залъгваш ти бе Joy Joy Joy в реклама бил,ми той твоя живот една реклама,ако държиш на моето мнение Joy Joy Joy Joy

# 52
Кате хич не ви и залъгвам има реклама hahaha hahahaаз не мога да гледам без реклами,губи се солта на филма затова и аз правя паузи там където и по тв бяха направили 2 по 5-6 минути Peace Peace не мога все пак без почивка  на веднъж да гледам фабре с марина много ще ми дойде hahaha hahaha

# 53
Ох Наваретко,Наваретко Joy Joy нормалните хора се ядосват на рекламите в точно най интересния момент,а нашичкия си прави сам реклами,че и 2 по 5 минути съсвсем автентично като по тв-то Joy Joy

# 54
ето сега готов съм най-накрая

Появи се май човек и за Магдалена,като го гледах как я зяпа ooooh! оттук ще изкочи нещо...но Маги ми се стори че хич не го и отрази...като буца лед,но леда пък се топи,ще поживеем,ще видим Thinking..Дамян вече са научил и биберона да приготвя,евала Peace ама защо така простуди това дете... Crossing Arms...като дават бебето от близко е много сладичко,чак  ми харесват сцените Дамян като го целува,много по-добре е да целува него,отколкото Марина hahaha...обаче направо ми се сви и намен сърцето как бягаше с това дете по дъжда и как пресичаше и ...явно всичките сцени в болницата добре ги изигра,особено в началото за да са поразчувствам аз представете си... ooooh!..обаче и Моето пиленце със скоростта на светлината се изстреля при Дамян..да замества веселото майче Mr. Green...Дамянчо няма укротяване крещи по докторите,само как не наби някой не знам,добре че задвратното галене на Марина дава резултат,междудругото това съм го забелязал,прилага му го винаги когато е ядосан hahaha hahaha...то на всеки би помогнало Mr. Greenох ама тук наистина има дева от Гуаделупе..
моето цветенце  като каза да отидем да се помолим на Девата от Гуаделупе и ме напуши такъв неистов смях и  добре ,че моята част е дотук Joy Joyче вече хич не мога да съм сериозен hahaha

# 55
Аа задвратните масажи са много ефикасни наистина...Марина е разбрала,че действат и ги прилага под път и над път лошо няма hahaha..веселото майче наистина е весело наобед на студена бира,вечер на червено винце hahaha не и е зле hahaha ех ама и Естер знае на кой да си остави бебето,такъв грижовен баща  ooooh!и отивай да се развяваш по кръчмите hahaha hahaha

Девата от Гуаделупе е напълно реална,ние защо мислиш,че я споменаваме hahaha hahaha
това е нещо като
Скрит текст:
Аллах в другите теми Joy Joy

# 56
ех пък и аз един късмет извадих как се почва с тази Дева сега hahaha hahaha

Хей много набожни, Бог да ми позволи това,Бог да ми позволи онова,ами вземи си свърши сам работата,не чакай на Бог,а Mr. Greenто на всички така Бог ако ни вършеше работата,аз от църквата нямаше да излизам hahaha...Дамян тъкмо малко да поубези Марина,но не..не става така
Ернан-Радарът знае кога да се появи,по часовник действа този човек hahahaЕто още един пример да го подкрепя,такъв добър човек,вие не сте виждали,значи да се вдигнеш ти по нощите по някаква поликлиника,за да съобщиш най-съвестно че непознатия селски отец умира...няма такъв жест,наистина не може да отречете милосърдието на Ернан...Големец е той Peace Peace Mr. Green..и истинската майка на моето пате ,се появи в болницата,те цяла гвардия станаха,опазила девата .. ooooh!Дамянчо хубаво казва ти винаги си ми нужна..и на мен ми е нужна винаги мис Вселена,но кой ме пита Mr. Green...а като каза виждаш че тя не е до сина си...каква физиономия на моята розичка,направо жив да се погребеш това е нереално doh...ей пак уцели кьоравото този Дамян...моята кукличка и под ръка го хвана вече ooooh! и бебето играе за него ей ooooh!...ей обичам ги тези филми в началото на серията надежда за отеца нямаше в края вече надеждата е по-надеждна от всякога Mr. Green как се лекуват тези хора,честно искам да знам тайната hahaha...Ернанчо мафиот на мафиотите...но пък изискан мафиот Peace..двамцата сладки бяха при бебето,ама и марина се изказа...силен като баща си..като онзи сакатия ли hahaha hahaha ох ще ме довършат...ее Естерсита какво я съдите само добър човек е появява се като заговорят за нея веднага..Дамян как издува бузи,много недодялано,ама и забавно hahaha..какво се занимаваш бе пич,остави ги да се докопат,да изгледаме един женски бой hahaha hahaha...и от мен това.. Mr. Green

# 57
Момчета, значи ви се гледа женски бой,ах вие hahaha

Но честно убивате ме с тези патета,куклички,розички,цветенца,пиленца ooooh! ooooh! но не се притеснявайте няма абсолютно никакъв вариант да не се разбере ,за кого говорите hahahaтова спокойно Mr. Green...вярна че разчитат на Бог малко повече от нужното,ама набожни са сега какво да правим...Ернанчо е нереално милосърден,аз паднах от стола направо като каза защо е дошъл...мислех че ще е нещо по правдоподобно.. ooooh! Тони така е ултра бързо ги лекуват в тези филми и аз искам този лек hahaha

Сократе,задвратното галене има убийствен и скоростен ефект явно там има някаква точка Дамян/Уилям.. може и силиконовата долина да я е напипала тази точка и затова да го манипулира така добре:35: Joy Joy

Харесахте ми момчета,заслужихте си фотосесията спете спокойно hahaha

# 58
EХ и на мен ми се гледа май женси бой...но докато Дамянчо е между тях,трудна работа,а нали и Марина бебе чака,няма да я пуснат на боксовия ринг,да не стане нещо с бебето ...да не дава девата от Гуаделупе hahaha,че тогава тук ще е траур Mr. Green..наистина този момент за който говори Тони 27 и 36 уникално лице Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,нали Кате Mr. Green Joy

Щом сме си заработили фотосесията нека я припомним леко леко Joy да не би да я забравите случайно

# 59
Чакайте да го видя пък този уникален момент на 27 и 36 ,че аз нали сега точно не го гледам  Mr. Greenама като сте казали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт