Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Кате,

SALVADOR IBARRA ‏@SIACHAVA  2h
Gran clausura de SOCHI 2014,que reconfortante es ver que no todo lo espectacular y majestoso viene de EU. Cada país tiene su talento y valor

# 616
Салвадор Ибара:Невероятно закриване на Сочи 2014 впечатляващо беше,за да видите,че не всичко грандиозно и величествено идва от Сащ.Всяка страна има своя талант и стойност Peace

# 617
Салвадор Ибара:Невероятно закриване на Сочи 2014 впечатляващо беше,за да видите,че не всичко грандиозно и величествено идва от Сащ.Всяка страна има своя талант и стойност Peace

newsm51
Харесвам го Гущера... Peace

# 618
Намерих едно трейлърче,за римейка на бурята,който не е много римейк,но поне началото си прилича Peace
филма е приведен имението но всъщност пак е бурята,тормента е другото име за буря....там обаче имението се казва тормента както тук кораба е темпестад Wink

# 619
Кате друг въпрос имам..
Скрит текст:
не си ли взехте автографче от кака Галка Mr. Green

Наваретко ти пък как може да си помислиш,нещо толкова пошло за красиво име като Аналия Mr. Green

# 620

Особено ми е секси в тези кадри,... thumbsup.когато танцува и пее...

Нещо любопитно:

http://instagram.com/telenovelas_tv

# 621
Кате друг въпрос имам..
Скрит текст:
не си ли взехте автографче от кака Галка Mr. Green

Моля... Joy Joyтя тази от нас трябва да  взима автографи,за това че я слушахме цял час ooooh! ooooh! Joy

имам  нещо любопитно за вас...
 @ximenaNR alardeando de buena gente y no llegan a carroña,@willylevy29 se tiene muy merecida la bazofia q se va llevar por idiota

от личната уеб дизайнер и приятелка на Химена е ,която отговори на Наваретко..

Хименанр е заобиколена от добри хора,който не могат да я очернят,уилилеви29 си заслужи тази помия в която живее заради идиотизма си.....

от опит казвам,че когато Карими пише,Химена говори инкогнито....
останах като цапната с мокър парцал като го видях #Crazy

# 622

имам  нещо любопитно за вас...
 @ximenaNR alardeando de buena gente y no llegan a carroña,@willylevy29 se tiene muy merecida la bazofia q se va llevar por idiota

от личната уеб дизайнер и приятелка на Химена е ,която отговори на Наваретко..

Хименанр е заобиколена от добри хора,който не могат да я очернят,уилилеви29 си заслужи тази помия в която живее заради идиотизма си.....

от опит казвам,че когато Карими пише,Химена говори инкогнито....
останах като цапната с мокър парцал като го видях #Crazy

Боже,Кате! Това какво може да значи...???Първата част -добре! Отговор на многобройни подмятания ...,НО втората част си е чиста нападка към Уилям.... newsm78Защо???

????
Luis Manuel Avila ‏@AvilaLuisManuel  5h
Será acaso que, terminando la espectacular clausura de los #JJOO #Sochi2014 ... Encarcelarán a los talentosos gays que la hicieron posible?

# 623
Тези пък сега да не си обявят война Joy Joy да не се наложи да ставаме наистина Наваретови и Левитови Joy Joy Joy...че аз така ги обичкам и двамата

Кате,въпроса ми за автографите беше риторичен,просто като чух от Наваретко умопомрачителното му мнение...за участието и Joy Joy Joy но реших и вас да раздразня Mr. Green

# 624
Олинто защо така се изказва newsm78 аз ли нещо съм пропуснала от олимпиадата??

Нима след приключване на олимпиадата..талантливите гейове трябва да отидат в затвора,че правят възможно това ...newsm78

Това,какво значи...ми освен да ми намерише на историята им с Майте...любовта на живота ми си ще я оставя,дай ми малко време...и после...хайде довиждане

леле ако е това ...честно ви казвам,само да се поинформирам малко за да съм сигурна ще разбере какво е антифенка...както впрочем жена му е разбрала....

не е като и на мен да не са ми го правили този номер Rage Rage Rage...само да си събера млко инфо не искам да избързвам Peace

# 625
Бурята приключи в края на октомври.... newsm78 Оттогава на многобройните въпроси за Уилям ,Химена отговаря,че са колеги, много добри приятели и му желае успех в Холивуд...
Сега ....отслабнала е/личи особено в лицето и/...,празнува  само със семейството си....и това.... #Crazy newsm78
Уилям отслабна след Бурята,има уморен вид....и липсва блясък в очите му.... newsm78
Аз само  констатирам промените във външния им вид... Thinking

# 626
Цитат
Това,какво значи...ми освен да ми намерише на историята им с Майте...любовта на живота ми си ще я оставя,дай ми малко време...и после...хайде довиждане

леле ако е това ...честно ви казвам,само да се поинформирам малко за да съм сигурна ще разбере какво е антифенка...както впрочем жена му е разбрала....

не е като и на мен да не са ми го правили този номер Rage Rage Rage...само да си събера млко инфо не искам да избързвам Peace

Кате това,ако наистина е част от твоя опит не ти завиждам,много е гадно,че си го разбрала Thinkingаз ако трябва да говоря в личностен план имал съм несъществени връзки,но момичетата са били наясно...да лъжеш и мажеш...това не е никак хубаво Thinking
аа както разпращаше онези колажи,сигурен съм че може див и щастлив да го направиш Joy
твоите съобщения биха се откроили,определено от останалите Joy Joy Joy

но аз мислех уил за пич извън майтапа,по добре да се беше върнала при пуерто рикото с междинна афера с уилям,ама така...какво излиза,че тя го е чакала Thinking...уж да се раздели с онази ли...това ми беше крайния приемлив вариант за тях,защото уили прилича на пич...ама май само прилича Crossing Arms

# 627
Наваретко,аз си знам какво ще направя,много добре знам кого къде да ударя за да го усети...ако ще и звезда от Марс да е,работя с такива хора знам какво ги работи тях психически....но не е в това въпроса,аз не искам да прибързвам както казах ще се поинформирам хубавичко Peace
а моя опит не ми се коментира,но не е нещо положително в живота, да ти кажа Peace

но това за да го пусне Карими...Химена говори Peace 100% сигурност..

# 628
Ели ,която не пропуска да се появи на сетовете,къде ли не,  по света....не придружи Уилям в собствения им град,на толкова престижно събитие... newsm78
Може би по настояване на Уилям??? Thinking

Скрит текст:
Вижте,  Ели добре играе картите с децата,а Уилям се чувства объркан....

# 629
Ели ,която не пропуска да се появи на сетовете,къде ли не,  по света....не придружи Уилям в собствения им град,на толкова престижно събитие... newsm78
да те тогава и двамата бяха в Мексико...доста могат да се навържат нещата Thinking...

Кате,да не му пратиш само снимките с онзи Joy Joy Joy че ще ти отговори директно с въпроса
Колко искаш Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт