Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 861
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
и аз сменях миналата година адреса.
От РПУ-то ми казаха, че може и да не сменям книжката, но два-три дни преди да изтече 30 дневния срок бяхме нещо до КАТ, та решихме и там да питаме... О! Чудо - трябвало да се смени Rolling Eyes
Подадох документите в нашето районно, но ме препратиха към КАТ, понеже предната ми е  издавана от друга област Rolling Eyes

КАТ е до Руския пазар Peace

# 181
Къде е КАТ Embarassed Онова на ул. Волга ли? Или на центъра?
Ох, толкова съм неориентирана понякога...  Mr. Green
Като тръгнеш по "Васил Априлов" за София, минаваш кръстовището, където вдясно има ОМВ, караш направо от него, на следващото кръстовище направо, след 200 метра има възможност да завиеш на ляво. В махалата се намита точно. Simple Smile

# 182
Точно до руския  Mr. Green ... ама нали трябваше да разтегна локума.

# 183
Значи е това на ул. Волга, там подавах и за ЛК, че пусках бърза. Еми значи направо там ше ида. Предполагам не е на същите гишета където е за ЛК, а то отпред имаше мисля и друг вход, предполагам там е за КАТ Thinking

# 184
  • Пловдив
Значи е това на ул. Волга,

Неее,не е там КАТ

на ул Напредък е,до Руския пазар

# 185
# 186
Ок,отворих гугъл мапс Grinning Мерси много  bouquet

# 187
  • до Пловдив
Един закъснял запис   bouquet

# 188
Благодаря на всички за предложенията за творческо уплътняване на времето  bouquet

# 189
Девойки,само да напомня,че базара с мартенички на ДБМ е от Четвъртък до събота на 3 ет. на МОЛ ПЛовдив  Simple Smile

# 190
Девойки,само да напомня,че базара с мартенички на ДБМ е от Четвъртък до събота на 3 ет. на МОЛ ПЛовдив  Simple Smile

До колко часа е?

# 191
  • Пловдив
Да си кажа и аз за книжката  Mr. Green  по принцип, може от твойто РПУ да се извади, в случая I РПУ до Кауфланда в Кичука, но първо трябва да ти прехвърлят досието, което става само и единствено в КАТ /до руския пазар/, така че няма как да ти се размине ходенето до там.
Подаваш заявление за прехвърляне на досието от родния ти град до Пловдив. По принцип отнема 2-3 седмици. След това можеш да си подновиш книжката където искаш, но ако искаш златен талон  /понеже аз и такъв исках  Mr. Green / трябва пак в КАТ да ходиш.
Аз адреса съм си го прехвърлила преди 5 години в Пловдив, но не си бях сменила книжката. Преди 5 месеца си смених фамилията, и вече нямаше мърдане и трябваше да си сменя и книжката, но ме посъветваха първо да изчакам новата лична карта, и после още малко се замотах и едва преди 3 седмици подадох за смяна на книжката, но то и точно и дойде времето да изтича  Mr. Green  Mr. Green
Глоба нямаше, нито дори смъмряне, така че споко. Само трябва да се разходиш 2-3 пъти до не особено приятна част на града  Mr. Green

# 192

До колко часа е?
от 10 до 20 ч.

https://www.facebook.com/events/376499845827008/?fref=ts

# 193
  • Пловдив
Да съобщя, че мартенички и за Вики ще се продават на Мартенския базар в МОЛ Галерия.
На 28.02, 1 и 2.03.

# 194
Момичета, имам въпрос. Преди около месец сисмених постояния адрес, преместих го Пловдив, съответно смених и лична карта. Имам срок и за шофьорската, все си мислех, че може да мина без нея, ама четохс ега закони и има разни глоби. Та майпо-дпбре да я сменя. Къде обаче трябва да отида? По адрес севодя в район южен, бяха ми казали кое РПУ ама като не помня ooooh!някъде бях намерила преди и информацията, ама ест сега немога да я намеря, а имам няколко дни  Peace Помагайте    Praynig
Ако не сменяш ОБЛАСТ, а само град, можеш да подадеш в районното. Когато сменяш област, т. е. местиш се от обл. Пазарджик в обл. Пловдив, тогава задължително се ходи в КАТ, за да ти пренесат досието. А можеш да подадеш документи за пренасяне на досието в КАТ и да подадеш документи за нова СУМПС в районното по местоживеене, обаче си е хамалогия де.
Принципно за подмяна на всякакъв вид документи след промяна на външност, име, адрес, ЕГН, месторождение, изтекъл срок, той е един месец от датата на промяната, но КАТ глоби не пишат за неспазен срок.

Общи условия

Активация на акаунт