Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 908
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да си намеря панталон тип потур / ама не от ония дето са чак до колената /, ама по-голям размер  newsm78 или, ако някой е виждал такава лека версия на потур, ако мога така да го нарека  Mr. Green
Бюти, потури лека форма и големи размери има в магазин Conti - дрехи за бременни. Имат магазин в подлеза на Понеделник пазар.
http://conti-bg.com гледай при спортни долнища.

# 166
Миралюба, знам го Контито, да. Мерси  Hug

# 167
Здравейте, знаете л къде мога да поправя кожено дълго палто (естествена телешка кожа) ?За съжаление вече е м е малко, идеята е да го преправя, за да мога да го нося , да стане по - късо.
Благодаря Simple Smile

На ул. Иван Вазов, близо до колелото на гарата има едно кожарско ателие, там поправяхме на мъжа ми коженото яке. Много са отзивчиви и работят добре. Също и боядисват кожи.
 Мисля, че беше на номер 85 на улицата, но не съм много сигурна. Влизаш в едно дворче и ателието е в самостоятелна пристройка в него.

# 168
Много благодаря на всички, които препоръчаха по някой за шофьорски курс.   bouquet

Ще събера и препоръки от познати и средата на март ще се запиша някъде, ако още някоя се сети за свестен инструктор, където наистина да се науча, ще се радвам да сподели.  Peace Flutter

# 169
  • Пловдив
От къде мога да купя сладко от шишарки-(боров мед)?

# 170
От къде мога да купя сладко от шишарки-(боров мед)?

По пазарите не може да няма,, също медарските изложения , когато ги правят.

# 171
Момичета, имам въпрос. Преди около месец сисмених постояния адрес, преместих го Пловдив, съответно смених и лична карта. Имам срок и за шофьорската, все си мислех, че може да мина без нея, ама четохс ега закони и има разни глоби. Та майпо-дпбре да я сменя. Къде обаче трябва да отида? По адрес севодя в район южен, бяха ми казали кое РПУ ама като не помня ooooh!някъде бях намерила преди и информацията, ама ест сега немога да я намеря, а имам няколко дни  Peace Помагайте    Praynig

# 172
  • Пловдив
aDaMaNt^,моята книжка я смених 7 години след смяната на адреса  и фамилията ми .Не ме глобиха.Служителката вижда в компютъра и каза,че не съм сменила еди колко си години и не ме глоби.Аз си вадя книжка в КАТ директно.Ако искаш в РПУ,трябва да е това по адреса ти по лична карта.Не забравяй медицинско да приложиш към документите.

# 173
И аз съм в Южен, но само нашите са регистрирани тук. Ако не се лъжа майка ми ходи да си оправя документите в РПУ-то срещу Кауфланд и Лидл където са. Ако не се сещаш за къде говоря, ще се опитам да го обясня по-точно... онези които са на кръстовището на Вапцаров и Скопие (май беше)  Wink

# 174
Да, аз там ходих и засмяната на адреса, сигурно е същото. Освен да ида да питам на място.
Елфита, предиколко време я сменя, че това е от 2012 мисля. Толкова да не ми се занимава, ама ми е заради евентуалните глоби максимума е 150 лв, ама...тя ми изтича чак 2020 и със сигурност акоима ще е толкова Simple Smile

# 175
  • Пловдив
Елфита, предиколко време я сменя, че това е от 2012 мисля. Толкова да не ми се занимава, ама ми е заради евентуалните глоби максимума е 150 лв, ама...тя ми изтича чак 2020 и със сигурност акоима ще е толкова Simple Smile

Глоби винаги е имало.Къде е това от 2012 да го прочетем?Сега погледах датата на издаване на книжката ми-ноември 2011 година.Не пречи да попиташ служителката отдел лични документи в РПУ то в Кичука.Тя трябва да е наясно със сроковете и глобите

Както е и за международен паспорт.До 1 г и половина,ако го върнеш глоба.Ако е след това,няма глоба

# 176
aDaMaNt^  Наскоро си смених адреса тук в Пловдив, имаш срок от 1 месец да смениш и книжката. Първо отиваш в КАТ, теглят ти досието (ако ще си прехвърляш адреса от друг град) (чакаш известно време, 14-15 дни ако не се лъжа), и чак тогава отиваш и подаваш документи за книжка. Иди обаче по-раничко, че после може да има опашки. Wink
П.С.: Има такса за досието - 5-6 лв. и такса за самия документ - не помня точно, но нямаше 20 лв.

# 177
Много благодаря, момичета. Ще отида и да объркам РПУ-то ще ме препратят в краен случай  Simple Smile

# 178
Много благодаря, момичета. Ще отида и да объркам РПУ-то ще ме препратят в краен случай  Simple Smile

Аз въобще не съм ходила в РПУ... директно в КАТ.

# 179
Къде е КАТ Embarassed Онова на ул. Волга ли? Или на центъра?
Ох, толкова съм неориентирана понякога...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт