Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 856
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Къде в Пловдив мога да намеря нар?

Препоръчвам ти да потърсиш нар в добре заредените малки квартални зеленчукови магазини.

Живея в Гагарин и мога да ти посоча поне 3 магазина, където в момента продават нар и то на доста прилични цени - последно 1.90 за килограм (магазинчето за зеленчуци  срещу уч-ще "Хр. Г. Данов", до книжарницата - там е най-евтино и зареждат постоянно), зеленчуковия магазин до аптека "Медея" (малко по-скъпо 2.30) и зеленчуковия магазин под новите кооперации на "Борба"18 (и там е по-скъпичко, но магазинът е добре зареден с много качествена стока).

# 331
Благодаря мноого!

# 332
Знаете ли дали днес ще работи МОЛ Галерия или Метро?  bouquet

работят

# 333
Мерси   bouquet. Аз се разходих и установих, че дори и на национален празник няма магазин, който да не работи Laughing

# 334
Мерси   bouquet. Аз се разходих и установих, че дори и на национален празник няма магазин, който да не работи Laughing

Щото сме в България и не им плащат допълнително . Виж ако трябва да им платят двойно , както му е реда , как ще затворят  Laughing

# 335
Здравейте момичета, къде в Пловдив могат да ми направят детска торта с елементи от Замръзналото кралство?

# 336
Тортите на РД на нашата дама поръчахме от Амели, станаха красиви, но сухи.

# 337
  • На черешатааа
Пак аз  Embarassed , но  добър солариум да ми препоръчате  Hug

# 338
Момичета, ходили ли сте на тае бо в Тотал спорт, и доволни ли сте ?

# 339
от къде мога да купя пазарска чанта на колелца , по възможност в Гагарин?
ето такава

# 340
  • Пловдив
ето такава

На първото колело на Панаира,под големия блок с рекламата на Денил,където е китайския ресторант,има магазин за чанти.Имат и такива

# 341
мерси  bouquet
а цена...? може би не знаеш

# 342
  • Пловдив
Здравейте момичета!! Къде мога да намеря чорапогащник за 5 годишно момиченце от ликра-телесен цвят или черен?

# 343
ето такава

На първото колело на Панаира,под големия блок с рекламата на Денил,където е китайския ресторант,има магазин за чанти.Имат и такива

сега минах покрай магазина и в този за чанти и в домашните потреби има - за 14 лева такива, но очакват и по-големи, с по-масивна дръжка за 21 лева

# 344
  • Пловдив
Здравейте момичета!! Къде мога да намеря чорапогащник за 5 годишно момиченце от ликра-телесен цвят или черен?

Взимам от Вис Виталис,зимата се поизчерпват.Но със зимен РД и все по това време търся.Трябва да провериш какво е останало.Също в еднолевката до нас има /Кичука/.Погледни и в този тип магазини покрай вас

Общи условия

Активация на акаунт