Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 861
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Момичета, знаете ли откъде мога да купя офлайн продукти на Орифлейм, т.е. не да поръчам, а да купя направо? Hug

Според мен зависи какво търсиш. Мисля, че ако отидеш в някой офисите (примерно знам такъв в Рива до Лекси) и има търсения продукт, защо да не го вземеш директно?

# 316
Здравейте, момичета! Откъде в Пловдив мога да купя количка за кукли Baby born - търся такав, тъй като те са от най-високите колички за кукли.

# 317
Благодаря ви за отговорите  bouquet
Джул, къде точно се намира този офис?

# 318
Здравейте мили дами, знае ли някой къде мога да занеса на ремонт цветен принтер HP?  smile3511 smile3518

На ъгъла в парка , почти до Руски , пресечка с 6-ти септември , ремонтират принтери , само лазерни . Има и такива втора употреба около 100 лв.

# 319
  • Пловдив
elian, в РИВА център, където е новия Тон Бонбон. Има и в Гранд, но него не съм го виждала работещ.

# 320
Момичета, можете ли да ми кажете в Пловдив къде мога да намеря сух белтък на прах (за целувки и т.н ще ми е нужен.) Благодаря Simple Smile

# 321
Момичета, къде мога да намеря пилета на Дюк? Преди имаше в Била, но онзи ден майка ми е търсила и каза, че нямало? Къде другаде ги продават?

# 322
Джул, ясно   bouquet
Аз си мислех също за офиса срещу площад Съединение, на ул. Св. Климент 2А, не знам дали още функционира. Също така се сещам за щанд в МОЛ Пловдив, на 2рия етаж, но той май само около Коледа работи..

# 323
Момичета, къде мога да намеря пилета на Дюк? Преди имаше в Била, но онзи ден майка ми е търсила и каза, че нямало? Къде другаде ги продават?
Пикадили. Даже сега е на промоция в последната брошура - 5,99 лв/кг

# 324
В Карфур също има. Преди бяха на видно място, сега ги скриха малко. Просто иди и питай някой служител къде са.  Wink

# 325
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив се категоризират автомобили във връзка с новите данъци?  В смисъл, че на талонът на колата не е отбелязана категорията. "Евро" 3 ли е "Евро" 4 ли е не знам? И колко струва удоволствието, ако знае някой?

# 326
Момичета, къде в Пловдив се категоризират автомобили във връзка с новите данъци?  В смисъл, че на талонът на колата не е отбелязана категорията. "Евро" 3 ли е "Евро" 4 ли е не знам? И колко струва удоволствието, ако знае някой?

В представителствата на съответната марка за до 10год.автомобили.Цени разбрах от 15 до 70лв.

# 327
Къде в Пловдив мога да намеря нар?

# 328
  • вече Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря нар?
Миналата седмица имаше на една сергия на стария Събота пазар до Жилфонд. Иначе в Кауфланд, Лидл...

# 329
Знаете ли дали днес ще работи МОЛ Галерия или Метро?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт