Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 884
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Казах Ви,че има тема...ама не  Laughing
Всеки има правота да си изразява мнението.Аз също-така,че не ме задължавайте да харесвам някого,след като е навредил на моето дете!
Посочих Ви,че има разлика в н-на на лекуване.Каква е разликата според Вас м/у н-на на лечение на Юрукова с n-на брой гранулки и това от ЛЛ?Аз не виждам разлика...Ама щом казвате,че помага Mr. Green
На който му харесва нека си ходи при нея.

# 301
Здравейте, момичета бих искала да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря хубава официална рокля на по-сносна цена. Благодаря предварително!  bouquet

Последно си купих от Елизабет (на малката главна горе-долу срещу Халите), но много зависи какво разбираш под официална.  Peace
Ами доста ще бъда кума!  Laughing
Можеш да погледнеш и в Микстар на Г. Данов, ако харесваш по- изчистени модели.  Peace

# 302
Като съм се нагледала на баячки и врачки , има ги и по телевизията с едни свещи ритуали ,такива на които звездите малко повече им говорят. Също и нямам лошо мнение за лекарите . Хомеопатията нали е разредено лекарство , на друг му просветнало , че в слаба форма пак ще лекува , на този принцип не мисля, че самата хомеопатия е много далече от традиционната медицина.

# 303
  • Пловдив
Ами прочети малко и ще разбереш...

♥Elfita♥   bouquet

# 304
  • Пловдив
Здравейте, момичета бих искала да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря хубава официална рокля на по-сносна цена. Благодаря предварително!  bouquet

Последно си купих от Елизабет (на малката главна горе-долу срещу Халите), но много зависи какво разбираш под официална.  Peace
Ами доста ще бъда кума!  Laughing
Можеш да погледнеш и в Микстар на Г. Данов, ако харесваш по- изчистени модели.  Peace

аз един път бях супер закъсняла с официална рокля, имах часове до тръгването за софия и сватбата на братовчед ми, бях решила, че ще обличам нещо старо и както си вървях попаднах на едно мижаво (в смисъла на малко) магазинче на лозенград, улица, която излиза на душо хаджидеков от единия й край и на стадион ботев от другия, та това магазинче е много близо до душото, под кооперация, Анжи се казва и момичето зарежда всякакви дрехи, има адски попадения на супер ниски цени, от рода на 20 лв за рокля, къса, черна, официална, каквато намерих. Но се ровиш малко сред ежедневните й дрешки, питаш я, в този ден имах късмет. Тази рокля втори път не съм я  и сложила, само за сватба и повод е просто..

# 305
Благодаря момичета   bouquet ще поразгледам.

# 306
Здравейте,някой би ли могъл да ми помогне с информация за частна ясла около марково тепе име,координати и мнение ?Благодаря.

# 307
Vivel имат готини рокли- (до верди до новотела), ама нещо бая са надули цените. Едно време много ги тачех.

# 308
  • Пловдив
Къде се премести сладкарница Найя, която беше до х-л Империал?

# 309
Здравейте момичета! Моля, посъветвайте ме къде мога да отида на маникюр...Но не искам там разните шилак гелове и т.н. а по скоро класически маникюр с професонално почистване на нокътната плочка, кожички и т.н....по скоро грижа за ръцете...

# 310
Момичета, знаете ли откъде мога да купя офлайн продукти на Орифлейм, т.е. не да поръчам, а да купя направо? Hug

# 311
Здравейте мили дами, знае ли някой къде мога да занеса на ремонт цветен принтер HP?  smile3511 smile3518

# 312
  • Пловдив
Здравейте мили дами, знае ли някой къде мога да занеса на ремонт цветен принтер HP?  smile3511 smile3518
Лазерен/ струен?
Кой е модела и какъв е проблема?

# 313
  • Пловдив
Здравейте мили дами, знае ли някой къде мога да занеса на ремонт цветен принтер HP?  smile3511 smile3518
и аз преди 1/2 година се сблъсках с подобен проблем, но сервизите, в които звънях ми споменаха за баснословни суми (ако изобщо можеше нещо да се направи, но гаранция никаква) и в крайна сметка решихме да вземем нов

# 314
  • Пловдив
Момичета, знаете ли откъде мога да купя офлайн продукти на Орифлейм, т.е. не да поръчам, а да купя направо? Hug

Магазин няма, но в Продавалника много момичета продават и може да отидеш да си го вземеш на място.

Общи условия

Активация на акаунт