Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 868
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Юрукова наистина не става.Тя не е класически хомеопат

Защо ,кой е по-добър от нея ??

Знам поне 2 Mr. Green Ама си има тема за хомеопатията,да не спамим повече! Peace

# 286
  • Пловдив

Всеки,който е класически,а не боаронската боза.Не мога да споделя имена за Пловдив

На мен ми се сториха класически тия медикаметни Grinning 

Щом медикаментите са в множествено число,класиката се е изпарила  Grinning

# 287

Знам поне 2 Mr. Green Ама си има тема за хомеопатията,да не спамим повече! Peace

Кои са по-добри хомеопати в Пловдив , нали за това е темата. Племенничетата ми са при нея , за това питам .

# 288
Здравейте, момичета бих искала да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря хубава официална рокля на по-сносна цена. Благодаря предварително!  bouquet

Последно си купих от Елизабет (на малката главна горе-долу срещу Халите), но много зависи какво разбираш под официална.  Peace
Ами доста ще бъда кума!  Laughing

# 289
  • Пловдив
Стига сте психясвали населението.  Laughing

Докато изпробвате всичко, бебето ще стане на 3-4 месеца и коликите ще му минат. При нас така беше. Та капки от Швейцария ли не бяла, то бял шум, то костилки.....нищо не помогна. Само много търпение и гушкане корем до коремче.  Heart Eyes

# 290
  • Пловдив

Joy

# 291

Докато изпробвате всичко, бебето ще стане на 3-4 месеца и коликите ще му минат. При нас така беше. Та капки от Швейцария ли не бяла, то бял шум, то костилки.....нищо не помогна. Само много търпение и гушкане корем до коремче.  Heart Eyes

съгласна съм с теб

# 292
  • Пловдив
Както казваше нашия ЛЛ - лекарството за колики са тапи за уши и джин (уиски) за родителите!

# 293
  • Пловдив
За хомеопатията-първо прочетете поне нещичко от тая тема...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0
Трябва да знаете какво търсите и какво да очаквате от услугите на хомеопата.Той не е лекар,както и н-на по който ще ви лекува няма нищо общо с конвекционалната медицина.Той няма да ви даде хапче за глава и ли за корем,ако това очаквате значи не сте разбрали нищо от прочетеното  Wink

# 294
За хомеопатията-първо прочетете поне нещичко от тая тема...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0
Трябва да знаете какво търсите и какво да очаквате от услугите на хомеопата.Той не е лекар,както и н-на по който ще ви лекува няма нищо общо с конвекционалната медицина.Той няма да ви даде хапче за глава и ли за корем,ако това очаквате значи не сте разбрали нищо от прочетеното  Wink

Повечето хомеопати не са ли дипломирани лекари , да не кажа всички или поне мислех , че всички са и дипломирани лекари  newsm78

# 295
  • Пловдив
Как така очерняте лекар , само заради това ,че на вас не ви е помогнал. Shocked
 Аз пък мога да кажа точно обратното за д-р Юрукова. Лекувам се при нея от 7 години и не бих я заменила. Цялото семейство сме при нея  и много мои познати също. Никой не е казал лоша дума за нея и на всички е помогнала.
 При последното ми посещение  се засякох с майка, която сподели , че е била при класически хомеопат и детето и така и не се е оправило- а напротив , станало е по-зел. Откакто е при д-р Юрукова подобрението е очевадно .
 Още един плюс  е ,че праща пациентите си на биоскенер и диагностиката и е безупречна , защото подбира точните за евсеки един човек лекарства , а не ги изписва наслуки  Peace

# 296
  • Пловдив
Повечето хомеопати не са ли дипломирани лекари , да не кажа всички или поне мислех , че всички са и дипломирани лекари  newsm78

По-скоро е изключение.Говорим за класически хомеопат.Принципите на Ханеман преобръщат това,което са им чукали в главата 9 години.Не всеки го приема

Иначе лекари,изкарали боаронския курс, и предписващи гранулки,с лопата да ги ринеш.Че масово и без курс си ги предписват

Как така очерняте лекар , само заради това ,че на вас не ви е помогнал. Shocked

Къде сме я очернили?Написахме,че не е класически хомеопат.

# 297
Че няма да седна да чета трактати относно Хенеман и разните му , няма. При Юрукова сестра ми си лекува децата и е доволна. Тя е и дипломиран лекар и знам , че всички хомеопати са такива или поне би трябвало .  За разните му трактати за или против , не са ми интересни. Както според вас не всеки може да изписва хомеопатия , така според мен тези без диплома се числят по-скоро към баячки и гледачки . Че не всеки е добър е естествено. И не всеки художник рисува шедьоври , то няма начин.

# 298
  • Пловдив

Това как да го приема  Rolling Eyes като похвала ли  Tired

Не е класически , но чак пък да не става  Outta Joint

# 299
  • Пловдив
е и дипломиран лекар и знам , че всички хомеопати са такива или поне би трябвало .

А,не е така.Човек,който няма медицинско образование,но е изкарал и защитил класически хомеопатичен курс е хомеопат с право на практуване и лекуване на пациенти.Пред името му стои само хомеопат
Не пречи лекар да и изкарал хомеопатичен курс и той ще е лекар-хомеопат

Разбирам,че сте доволни и това е важно.Но как избирате хомеопатията като не сте запознати с нея?Алопатичната медицина противоречи на хомеопатията.В този смисъл съм скептична към дипломиран лекар,който е и хомеопат.Освен ако не се е отдал изцяло на холистичната медицина.Имаме такива примери-д-р Гълъбов,д-р Папазова и други.

Това как да го приема  Rolling Eyes като похвала ли  Tired

Възприемаш както искаш.Не е обида.Видно е.Хомеопатията има своите подразделения.А тук споделяме лични мнения и виждания

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 17:36 от ♥Elfita♥

Общи условия

Активация на акаунт