Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 906
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Даааа,аз съм давала,но ги давах и с едни хомеопатични капки за колики Ентерокинд,та 2-те събрано имаше ефект огромен!И Честитооооооо  Hug

# 271
Лили, а как го даваше чайчето? Дали мога да го съчетавам и с другите хомеопатични? Какво ли не пробвах до тук...
Мерси  Hug
а, сега виждам, че това ентерокид съдържа тези хомеопатични, които и аз давам + хамомилата.

# 272
Хихихихи е пък помня ли вече,тя ще ти обясни,но мисля,че беше вместо вода-чай!Не пречи да пробваш,все пак са билки!По мое време доста от приятелките ми даваха на бебетата и всички бяха доволни!

# 273
Щото някои казват "как може да се дават неща, които не знаеш какво съдържат..."

# 274
  • Пловдив
Щото някои казват "как може да се дават неща, които не знаеш какво съдържат..."

Така мисля и аз  Peace
Но има майки,които дават.Всеки си решава

# 275
adelinda, карам по памет, защото не съм боядисвала скоро. Но панталон беше към 8 лв. Риза ще е по-малко.

Мерси   bouquet

# 276
  • Пловдив
Има и един възрастен лекар, който прави отвари за колики. Крушков мисля че се казва.
При него се ходи с бебето, слушал му коремчето.

# 277
  • Пловдив
Записах си час при Юрукова, но чак за 07.04. Междувременно се свързах с нея за онлайн консултация. Изписа ми едни неща, но и те не помагат... Да не са с натрупване и да трябва да изчакам седмица примерно, за да подействат? Давам Колоцинтус и Магнезия и фосфорика, заедно с колиеф.
Скрит текст:
Чакай,чакай...ние какво ти казахме,ти какво си направила Naughty
Хич не отивай при нея!Тя Не е Класически хомеопат и е опасно още повече за новородено!Казвам ти го с най-добри чувства.
Не давай нищо от това!Та детето ти е още бебе!Аз от нея си напатих и чак тогава прозрях за разликата на тази хомеопатия и Класическата.
Бяхме ти пуснали линкове и т.н.Май не си чела?

# 278
Има и един възрастен лекар, който прави отвари за колики. Крушков мисля че се казва.

Ние ходихме при него, но мога да кажа, че отварата му за нищо не става. Нямаше никакво подобрение, въпреки че давах в продължение на няколко седмици.

# 279
  • Пловдив
-True Blue- а пробвала ли си възглавничката с черешови костилки за колики. Знам от много майки, че помага.

# 280
  • Пловдив
Юрукова наистина не става.Тя не е класически хомеопат

# 281
  • Пловдив

Ние ходихме при него, но мога да кажа, че отварата му за нищо не става. Нямаше никакво подобрение, въпреки че давах в продължение на няколко седмици.

Само споделям.

Не съм ходила при него, от колега съм чувала. Те бяха доволни.

# 282
  • Майничка
... проблема е че ми трябва магазин за стикери.Имали в  Пловдив такива магазини

Стикери съм поръчвала в студио Канапе, сега са в Капана, с/у Мармалад. Иначе сайтът им за стикери е шарено.бг.

# 283
Юрукова наистина не става.Тя не е класически хомеопат

Защо ,кой е по-добър от нея ??

# 284
Записах си час при Юрукова, но чак за 07.04. Междувременно се свързах с нея за онлайн консултация. Изписа ми едни неща, но и те не помагат... Да не са с натрупване и да трябва да изчакам седмица примерно, за да подействат? Давам Колоцинтус и Магнезия и фосфорика, заедно с колиеф.
Скрит текст:
Чакай,чакай...ние какво ти казахме,ти какво си направила Naughty
Хич не отивай при нея!Тя Не е Класически хомеопат и е опасно още повече за новородено!Казвам ти го с най-добри чувства.
Не давай нищо от това!Та детето ти е още бебе!Аз от нея си напатих и чак тогава прозрях за разликата на тази хомеопатия и Класическата.
Бяхме ти пуснали линкове и т.н.Май не си чела?
Мда, нямах време да чета нищо... видях , че е много хвалена тази хомеопатка и за това се обърнах към нея  Confused На мен ми се сториха класически тия медикаметни Grinning  И много други съм чела , че са ги давали. Оф, не знам и аз какво да правя. Мистик, кажи ми на лични един класически хомеопат, който знаеш, че е ОК и е помагал на теб и твои познати.
ninand, скоро ще ми донесат такава възглавничка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт