Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 877
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • На черешатааа
Момичета,  ще съм 10тина дни в града ви, та може ли инфо и насока какво  може да се прави през свободното време?Като места за забавления имам предвид. И заведения да препоръчате- с хубава кухня и прилични цени. Благодаря предварително
При хубаво време - разходка на Гребната база, Бунарджика или Младежкия хълм:)А за забавления -какво имаш предвид? Барове, дискотеки?
Благодаря момичета  Hug В този район ще съм https://www.google.bg/maps/place/%D0%90%D1%80%D1%85%D0%B5%D0%BE% … 7462659,17z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x27aa90004e6f736e . Не нощни заведения

# 226
  • о`майна лунна нощ е
Значи си в района на Четвъртък пазара и началото на главната. Около теб има три музея - Природонаучният, Историческият и Археологическия /последните два са точно на площада на паметника на Съединението.

Ресторанти, които са наблизо:
р-т Феймъс хаус /има го отбелязан на картата, която си дала/. Готвят вкусно, ходила съм много пъти там.
р-т Мемори - скъпо е. Той е малко след светофара на Четвъртък пазара, точно срещу Клиника Торакс.
р-т 19-ти век - намира се на следващото кръстовище на булевардите Руски и 6-ти септември. Прилична кухня, тип кръчма, но с избор на готвени манжди.
Срещу ресторант 19-ти век - в основата на сградата на Роза импекс също има ресторант. Отдавна не съм била там, но храната също беше добра.
Заведения за бързо хранене има на ул. "Опълченска" /в частта й, която е най-близо до Главната/ - Адиса, друго такова е на Пешеходния мост - Чили. Кафета в района има. Просто си избираш къде да седнеш.

Хубавото на Пловдив е, че повечето места са "на една ръка разстояние" и може да се стигне пеша.
Главната ти е много близо - поне по три-четири улици може да се стигне до нея, така че която и да хванеш, все нещо може да се разгледа. Ул. "Христо Г Данов" се води търговска и излиза на Джумаята /там вървиш срещу движението на колите/. Има доста магазини от всякакъв тип.
Старият град също е в района.

# 227
  • Пловдив
Природонаучният музей е в ремонт, или поне доскоро беше.

# 228
Здравейте, момичета бих искала да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря хубава официална рокля на по-сносна цена. Благодаря предварително!  bouquet

# 229
  • На черешатааа
Благодаря много  Hug  bouquet

# 230
  • Пловдив
Здравейте, момичета бих искала да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря хубава официална рокля на по-сносна цена. Благодаря предварително!  bouquet

http://megz.eu/index.php/collection/megz-lady-dresses

# 231
  • Пловдив

Ти поръчвала ли си?Как са р-рите?Материята каква е?Не видях описание...И дали са коректни като фирма?

# 232
  • Пловдив
Здравейте, момичета бих искала да ви попитам къде в Пловдив мога да намеря хубава официална рокля на по-сносна цена. Благодаря предварително!  bouquet

Ти поръчвала ли си?Как са р-рите?Материята каква е?Не видях описание...И дали са коректни като фирма?

И съм си поръчвала, и от магазина в Гранда са си купувала.
Размерите според мен си отговарят. Ако имаш възможност отиди на място в магазина. Само да кажа, че в магазина цените са с 2 лв отгоре от сайта им.
Доставката до офис в Пловдив на Еконт е между 3 и 4 лв.
Та излиза едно и също де Simple Smile Но по добре да се види и премери на място.
Кофтито на магазина е, че нямат всичко налично, но пък зареждат всеки ден.
В сайта си има описание на материята на всички артикули. Пише си-твърда, еластична и т.н

# 233
  • Пловдив
 Peace

А къде в Гранда им е магазина?

# 234
  • Пловдив
Ул. Капитан Райчо 56
Търг. център ''ГРАНД'', ет. 2,маг. 12 - 13

Като се качиш по ескалатора в завиваш на дясно. Имат голяма табела.
И да допълня, че имат опция при поръчка, ако не ти хареса да върнеш продукта или да смениш с др размер.

# 235
# 236
Мили момичета,
помогнете моля да си намеря свестен инструктор за шофьорски курс.  Sad  Преди време като ученичка бях карала, но ме скъсаха и се изплаших, сега искам да пробвам наново и наистина да се науча.  Rolling Eyes
Има ли някой, който бихте препоръчали? Благодаря предварително!   bouquet
Здравей,
аз бих препоръчала Иван Попов, работи в Трансинг и е страшно дабър и внимателен. Ако не беше той може би ниога нямаше да се престраша. Имах шоф. книжка от 2000г.курса карах при друг инструктор, а при него взимах няколко доп. часа. Имам с какво да сравнявам. Ако все още се интересуваш тел. му е  0889508818.

А аз се интересувам дали сте ползвали услугите на фирма за професионално почистване на дома и коя. Ако може и координати ще съм ви страшно благодарна.

# 237
Още един плюс за Megz от мен, аз все поръчвам от сайта им, ама следващият път като харесам нещо ще отида лично да го пробвам.
Много са коректни, досега не съм оставала разочарована от тяхна дреха.

# 238

Последно си купих от Елизабет (на малката главна горе-долу срещу Халите), но много зависи какво разбираш под официална.  Peace

# 239
Търся добър детски зъболекар в Пловдив. Синът ми е на 2г и 3м, а има доста кариеси. Миналата година му правиха операция, а после преживя и адски болезнена рехабилитация. За това е много наплашен. Днес го водих при д-р Велеганова. Тя се опита на няколко пъти да го предразположи и да му надникне в устата, но малкия се съдра от рев и нищо не се получи. Само под обща анестезия можело да се работи. Разбирам, че няма друг вариант за толкова стресирано дете, той доброволно няма да си отвори устата. Тя ни насочи към д-р Павлов от ЕО Дент в София. Попрегледах малко отзиви и преобладават негативните. Прочетох и няколко коментара, че в Медикус Алфа оправят зъбки под обща анестезия. Някакви предложения при кого в Пловдив да отидем за друго мнение?

пп: евентуално тази година ще правят още една операция на детето, а д-р велеганова каза, че трябват поне 6м между двете пълни упойки.
Синът ни е на 5г.и имаме богат опит със зъболекарите.Впечатления мога да кажа главно за Медикус  Алфа.Първите кариеси с които се "сблъскахме"бяха на предните зъбки и в Медикус Алфа ни казаха,че няма да издържат до появата на постояните,но процеса спря и не се наложи лечение,което трябваше да бъде с пълна анестезия.От опит мога да кажа,че всички клиники работят с пълна анестезия когато става въпрос за толкова малки деца.Притеснението и за мен беше голямо при мисълта,че здраво дете ще трябва да е под упойка.Сега проблема ни е свръх броен зъб който трябва да се извади пак под пълна анестезия.Миналата седмица посетихме отново Медикус Алфа,екипите са любезни,обясниха ми за анестезията първо е с маска и след това взимат кръв на детето за изследвания и поставят упойката.Организма се освобождава от упойката чрез урината няколко часа след поставянето и.Цените не са много поносими,но.....упойката само е 120лв.на час,в нашия случай за лечението на няколко кариеса и вадене на зъбче казаха че ще ни струва около 1500лв.Следващата седмица смятам да се консултирам за лечение на кариесите и с КиК Лазер Дент относно лазерното лечение на кариеси и се надявам да се получи,защото този шум от виеща машинка стресира децата.

Общи условия

Активация на акаунт