Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 669
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Знаете ли къде да търся жена за гледане на жена на легло...От някакъв хоспис ли,агенция ли...?
Трябва ми за позната и обещах да разпитам.

# 601
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да си купя различни цветове филц?
Знам само за книжарница Дали /мисля че така се казваше, на джумаята е горе-долу/, но там са останали само 3-4 цвята, нямат зареждане от мин. година.
Може и он-лайн, ако някой се сеща за сайт.
  bouquet

На спирката на Тримонциум има магазин с хоби материали - от там съм купувала..........

В Джъмбо също има филц - различни цветове 5-6 бр/пакет, ама лично за мен е отврат.........

# 602
Знаете ли от къде мога да си купя различни цветове филц?
Знам само за книжарница Дали /мисля че така се казваше, на джумаята е горе-долу/, но там са останали само 3-4 цвята, нямат зареждане от мин. година.
Може и он-лайн, ако някой се сеща за сайт.
  bouquet

Аз съм поръчвала онлайн най-често от:

http://hobbisimo.com/products/categories/Филц-и-дунапрен/

Иначе можеш да провериш и в магазин "Кламер" до Синдикалния дом.

# 603
  • Пловдив
Алерголог съм посещавала Бакалова и Новакова за сина ми. Новакова работи в Смирненски, 4то ДКЦ.

# 604
И аз един глас за Новакова, тя работи и с хомеопатия, която повлиява много добре алергии.

# 605
Класическа хомеопатия ли?

# 606
Незнам каква, но ми подейства, след три годишна борба с противоалергични хапчета. Имах алергичен оток на устните, който се появяваше когато си иска и деформираше лицето ми.

# 607
  • Пловдив
Не вярвам да е класическа , по скоро боаронска (но не съм сигурна). При нея съм водила сина ми заради честите бронхити, а при Бакалова за АБКМ (тогава като бебе Бакалова беше изписала боаронска хомеопатия на сина ми). Дано съм била от полза. Преди време и Маркова ми хвалеха, имам 2 познати доволни от нея.
darusha5K  по скоро това е темата за въпроса ти, в нея ще събереш повече мнения и може да прочетеш отзиви - Бял списък за гр. Пловдив.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.3870

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 09:24 от mimata14

# 608
Знаете ли къде да търся жена за гледане на жена на легло...От някакъв хоспис ли,агенция ли...?
Трябва ми за позната и обещах да разпитам.

В бюрото по труда може да се пробвате, също има такива агенции , но не знам конкретно да препоръчам , също може обява да си пуснете.

# 609
  • Пловдив
Относно алерголози-останах с добро впечатление от доктор Евтимова. Работи в една стара сграда до паркинга на Понеделник пазара. Приема и с направление. Спазват се часовете. Разпитва и преглежда подробно, без да претупва.

И аз с въпрос- казаха ми за магазин за детски дрехи около/на Младежка с име Minni (или нещо подобно). Нямах възможност да разпитам повече. Някой знае къде точно се намира, какви дрехи продават, какво производство?

# 610
Здравейте, момичета! Предстои ни местене в друг апартамент и ще ни трябва помощ за преместването на мебелите. Бихте ли ми препоръчали хамалски услуги, от които сте останали доволни? Hug

# 611
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Предстои ни местене в друг апартамент и ще ни трябва помощ за преместването на мебелите. Бихте ли ми препоръчали хамалски услуги, от които сте останали доволни? Hug
А апартамента който освобождавате в кой квартал е?Че аз пък търся да се нанасям... Mr. Green

# 612
Аз пък търся да се нанасям (още не сме намерили къде, но сме набелязали няколко обяви: ако познавате някой, който дава под наем, да пише Grinning). Собствениците на апартамента ще си го ползват, няма да се дава под наем, иначе е в централната част-на перфектно място.

# 613
  • Пловдив
 Peace Значи и аз като теб...само,че на мен ми трябва в Тракия,необзаведен.

# 614
Здравейте! Търся да закупя евтини плътни завеси за стелажа, който е в гаража. Някой знае ли къде мога да намеря евтини едноцветни завеси?

Общи условия

Активация на акаунт