Къде в Пловдив? - 49 тема

• 72 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Откъде да купя лепенка за гаража - "гараж, не спирайте"... ? Изобщо къде продават лепенки с надписи от този род Rolling Eyes

# 76
Откъде да купя лепенка за гаража - "гараж, не спирайте"... ? Изобщо къде продават лепенки с надписи от този род Rolling Eyes

В МикроАсу до х-л "Марица" съм виждала всякакви лепенки от този сорт.

# 77
  • Пловдив
mama_mishe благодаря за информацията.

# 78
Момичета, моля ви, препоръчайте ми проверена фирма/ човек за почистване на лаптоп. По възможност да е в  Кършияка, около Центъра или Централна гара.  Simple Smile

До магазини Зара, на четвъртък пазара, на ъгъла има много читаво магазинче.

# 79
Kои са магазини Зара на четв. пазара  newsm78

# 80
  • Пловдив
Kои са магазини Зара на четв. пазара  newsm78
Сещам се за онзи до дома на младоженците.

# 81
  • о`майна лунна нощ е
Там са три. Един в малко безистенче и другите два са на самата улица, точно след завоя /срещу входа на дома на младоженците/.

# 82
ааа,продукти за коса,а аз си представих за дрехи Зара  Peace

# 83
  • Sunshine state
До колко часа работи Илиянци и има ли още намаление в Уайкики ?

Мисля, че до 18.00ч работи.
За Уайкикито на 02.02 бях, имаше все още намаление, ама търсих детска рокла, но нямаше изобщо. Не знам, какво ще търсиш, но да те прдупредя Simple Smile
В събота бях в Уайкики и имаше намаление на дамски и мъжки стоки. Аз си харесах доста неща,но увисамо 2 блузки си взех-мъжът ми ще ме убие,ако си купя още нещо. Embarassed Имаше много хубави ризки от 9 до 14лв.  Peace Новата им колекция също е вече за продан.Харесах си лятна винтидж рокля,но 44лв. не ми се дават сега и ще изчакам да я намалят.  Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Оф, да се запиша, защото никакви теми не ми излизат за четене. С тия грипове, пропуснах.  Tired

# 85
  • Майничка
Момичета, моля ви, препоръчайте ми проверена фирма/ човек за почистване на лаптоп. По възможност да е в  Кършияка, около Центъра или Централна гара.  Simple Smile

Срещу ІІІ РПУ, между оръжейния магазин и кафенето, има сервиз за лаптопи. Преди бяха до Евмолпия, от години работим с тях.

# 86
Да знаете склад от където можем да вземем цветя. Брат ми ще предлага брак и ни трябват за изненада, а на пазара не ни правят отстъпка.

# 87
  • Майничка
Вижте в оранжериите на Пазарджишко шосе, падат се с/у Диана - центъра за гуми.

# 88
  • Пловдив
Благодаря за идеите -взехме маса от Виденов,а столове- от Дантес!

# 89
Търся добър невролог, работещ със здравната каса. Някакви предложения?

Общи условия

Активация на акаунт