Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 905
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Откъде мога да си купя хубави работни чехли (за болница)? Не е задължително да са бели на цвят.
Предпочитам да ми посочите място, където ще имам по-голям избор.

# 196
Момичета, благодаря ви на всички. Обадих седнес и да директно в КАТ трябва д аотида, казаха ми направо да си нося всички документи и едновременно ще ми пуснат и за досието и документите. Така  че утре ще ходя, дано няма голямо чакане Simple Smile)

# 197
Откъде мога да си купя хубави работни чехли (за болница)? Не е задължително да са бели на цвят.
Предпочитам да ми посочите място, където ще имам по-голям избор.

Бул. Победа, малко след спирката на Герджика . Има маг. за бани , фризьорски салон . Има и на Руски , има на до зарите до ритуалния дом , но медицински и ще са скъпи.

# 198
adelinda, благодаря!
Утре след дежурството ще проверя магазинчето на "Победа" - дано си харесам нещо, че вече късам втори чифт.
И се замислям за вариант чехли с кънки Joy

# 199
adelinda, благодаря!
Утре след дежурството ще проверя магазинчето на "Победа" - дано си харесам нещо, че вече късам втори чифт.

На Руски ако тръгнеш от кръстовището със 6-ти септември посока моста, точно преди моста има една уличка вдясно ул. Плевен, по нея в началото на левия тротоар, има произвоство и магазин за туристически и медицински обувки и точно такива чехли (купувала съм оттам преди 4 години, още ме карат, ама само вкъщи ги нося).  Peace

# 200
Здравейте, можете ли да ми кажете къде се намира агенцията по вписванията в Пловдив и дали имат телефон, на който мога да ги открия? Казаха ми, че е някъде в капана, но къде точно?

# 201
  • Пловдив
adelinda, благодаря!

На Руски ако тръгнеш от кръстовището със 6-ти септември посока моста, точно преди моста има една уличка вдясно ул. Плевен, по нея в началото на левия тротоар, има произвоство и магазин за туристически и медицински обувки и точно такива чехли (купувала съм оттам преди 4 години, още ме карат, ама само вкъщи ги нося).  Peace

Ето това е фирмата там - http://nidiood.com/
Аз имам туристически обувки от тях и съм много доволна

# 202
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми кажете къде се намира агенцията по вписванията в Пловдив и дали имат телефон, на който мога да ги открия? Казаха ми, че е някъде в капана, но къде точно?

Не е вече в Капана,изместиха се,но и аз не мога да ти кажа къде.

# 203

Не е вече в Капана,изместиха се,но и аз не мога да ти кажа къде.

"Агенция по вписванията уведомява своите клиенти, че считано от 2.12.2013 г. Служба по регистрация и Служба по вписванията в град Пловдив са на нов адрес: бул. „Шести септември” № 152 /”Легис Център”/."

# 204
Агенцията по вписванията е в една сграда на бул. 6-ти септември до бариерата на МВР-то (срещу съда).

# 205
Здравейте!
Търся да купя за подарък чаша от аркопал ( за чай/кафе ), но не знам къде да търся  Thinking ?
Не искам да купувам цял сервиз от аркопал, а само 1 чаша  Wink
Мерси предварително!

# 206
Здравейте!
Търся да купя за подарък чаша от аркопал ( за чай/кафе ), но не знам къде да търся  Thinking ?
Не искам да купувам цял сервиз от аркопал, а само 1 чаша  Wink
Мерси предварително!
Лекси на Марица Peace

# 207
Търся добър детски зъболекар в Пловдив. Синът ми е на 2г и 3м, а има доста кариеси. Миналата година му правиха операция, а после преживя и адски болезнена рехабилитация. За това е много наплашен. Днес го водих при д-р Велеганова. Тя се опита на няколко пъти да го предразположи и да му надникне в устата, но малкия се съдра от рев и нищо не се получи. Само под обща анестезия можело да се работи. Разбирам, че няма друг вариант за толкова стресирано дете, той доброволно няма да си отвори устата. Тя ни насочи към д-р Павлов от ЕО Дент в София. Попрегледах малко отзиви и преобладават негативните. Прочетох и няколко коментара, че в Медикус Алфа оправят зъбки под обща анестезия. Някакви предложения при кого в Пловдив да отидем за друго мнение?

пп: евентуално тази година ще правят още една операция на детето, а д-р велеганова каза, че трябват поне 6м между двете пълни упойки.

# 208
mama_mishe, в темата беше коментирано вече, че при такива случаи като вашия най-добре е да ползвате лазерно зъболечение. Няма никакъв стрес и болка, няма човъркане в зъба и пилене с машинката - http://www.laserdent-bg.com/website/index.php/page/v/16
Подлагане под обща анестезия за толкова малко дете за да му се оправят зъбите не ми изглежда нормално  Shocked. Още повече, че вече има по-цивилизован и щадящ метод.

# 209
Проблемът е отварянето на устата... Не става доброволно. В комплект с бели манти страхът се умножава. Ще търсим няколко мнения преди да предприемем конкретни действия. Благодаря за линка, ще се свържа да запазя час за преглед.

Общи условия

Активация на акаунт