Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 920
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
http://www.reklama-vega.com/ има профил в Продавалник,там съм гледала точно такива с име!

# 256
  • Пловдив
Моля за помощ.

Търся информация за италианска биокозметика - Лучия. Къде в Пловдив изобщо има биодрогерия или нещо от този род?

# 257
Моля за помощ.

Търся информация за италианска биокозметика - Лучия. Къде в Пловдив изобщо има биодрогерия или нещо от този род?

Био дрогерия на пешеходния мост , до фото пинк , до парка на четвъртък пазара , но за марката не знам .

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 11:48 от adelinda

# 258
  • Пловдив
Момичета,от къде мога да си купя хрян? newsm78

Четвъртък пазара и този до гребната не може да няма.

miraluba, къде се намира това ателие ?

От северната страна на тунела.

# 259

Химическо чистене което е ?

# 260

Все си мисля, че дете на 5г. е достатъчно голямо да съдейства на един стоматолог. Поне с моето, което е вече на 6г. е така. С малкия - на 3г7м е същото.
Аз писах наскоро, че сестра ми бяха в София на прегледи, защото синът й - на 3г. точно, има над 20 кариеса. И тя си мислеше, че няма друг вариант, освен пълна анестезия. Но от там й казаха да го остави като наистина последен вариант. Препоръчаха й конкретен стоматолог, при когото води малкия и му правят зъбките по стандартния начин, един по един. То си е въпрос на подход на стоматолога.

От къде протектор за седалка на кола?Знам,че нет магазините има,но не мога да чакам доставка

Аз съм купувала преди време от Практикер. Обаче и самите служители не знаеха, че ги имат като асортимент.  Laughing Сама си ги открих на рафта.

# 261
  • Пловдив
Моля за помощ.

Био дрогерия на пешеходния мост , до фото пинк , до парна на четвъртък пазара , но за марката не знам .

Благодаря

# 262
  • Пловдив

То не е химическо чистене. По-скоро шивашко ателие.
Имат огромна реклама на фасадата на сградата.

Черната им боя е много хубава. Имам два любими панталона единия два-три пъти е боядисван.
Боите не боядисват бельо и кожа, но пускат при пране.

# 263

То не е химическо чистене. По-скоро шивашко ателие.
Имат огромна реклама на фасадата на сградата.

Черната им боя е много хубава. Имам два любими панталона единия два-три пъти е боядисван.
Боите не боядисват бельо и кожа, но пускат при пране.

Мерси и а колко струва? , само да не е по-скъпо от ризата ми Laughing

# 264
http://www.reklama-vega.com/ има профил в Продавалник,там съм гледала точно такива с име!
. проблема е че ми трябва магазин за стикери.Имали в  Пловдив такива магазини

# 265
. проблема е че ми трябва магазин за стикери.Имали в  Пловдив такива магазини

http://biznes-bulgaria.com/firma/44094-stikeri-za-stena-onlayn-magazin-plovdiv гъгъл това показа, и няма рекламна агенция ,която да ви откаже ако искате нещо по-специално.

# 266
  • Пловдив
adelinda, карам по памет, защото не съм боядисвала скоро. Но панталон беше към 8 лв. Риза ще е по-малко.

# 267
Здравейте отново от мен, пропуснах 1-2 теми Simple Smile сега да ви питам:
Някой давал ли е от билковите чайове на бабата от Марково против колики и доволни ли сте? Или пък ваши познати?

# 268
  • Пловдив
Здравейте отново от мен, пропуснах 1-2 теми Simple Smile сега да ви питам:
Някой давал ли е от билковите чайове на бабата от Марково против колики и доволни ли сте? Или пък ваши познати?
Скрит текст:
А ти хомеопат намери ли си?

# 269
Записах си час при Юрукова, но чак за 07.04. Междувременно се свързах с нея за онлайн консултация. Изписа ми едни неща, но и те не помагат... Да не са с натрупване и да трябва да изчакам седмица примерно, за да подействат? Давам Колоцинтус и Магнезия и фосфорика, заедно с колиеф.

Общи условия

Активация на акаунт