Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 852
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Мили хора, на 15.03 ще има благотворително салса-парти в подкрепа на Вики, моля, разпространете между приятелите си входа ще бъде 5лв.
https://www.facebook.com/events/259351387558751/

# 346
от къде мога да купя пазарска чанта на колелца , по възможност в Гагарин?
ето такава

На първото колело на Панаира,под големия блок с рекламата на Денил,където е китайския ресторант,има магазин за чанти.Имат и такива

сега минах покрай магазина и в този за чанти и в домашните потреби има - за 14 лева такива, но очакват и по-големи, с по-масивна дръжка за 21 лева

мерси Hug  , ще намина да ги разгледам

# 347
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Трябва ли свидетелство за съдимост за международен паспорт?Миналия път вадихме,сега чух че не трябвало  newsm78 Вие какво ще кажете?Благодарско предварително!

# 348
Къде в Пловдив мога да си купя сушилник за чини(не за вграждане в шкаф)от неръждавейка и на приемлива цена?

# 349
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Трябва ли свидетелство за съдимост за международен паспорт?Миналия път вадихме,сега чух че не трябвало  newsm78 Вие какво ще кажете?Благодарско предварително!

Не,не трябва.Вадила съм си 3 паспорта,никога не са ми искали.Не знам защо на вас са ви искали.Нещо предния адрес да не е бил на територията на община Пловдив.Не знам дали това може да е причина

# 350
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Не,не трябва.Вадила съм си 3 паспорта,никога не са ми искали.Не знам защо на вас са ви искали.Нещо предния адрес да не е бил на територията на община Пловдив.Не знам дали това може да е причина
Паспорта е за баща ми,той си живее в Русия по принцип.До сега колкото и пъти да му се е налагало да сменя паспорт,винаги си е вадил такова свидетелство.Той даже е роден в Шумен и преди телеграми е пращал само и само да не ходи чак до там.А адреса не си е сменял поне 15 години,тук се води.Не знам и аз  Whistling
Благодарско,♥Elfita♥!    bouquet

# 351
от къде мога да купя пазарска чанта на колелца , по възможност в Гагарин?
ето такава

Лекси

# 352
Къде в Пловдив мога да си купя сушилник за чини(не за вграждане в шкаф)от неръждавейка и на приемлива цена?

Лекси

# 353
  • Пловдив
Elfita, много ти благодаря.

# 354
И като стана въпрос за паспорти се присетих, че моят е изтекъл. Някой да знае работното време на паспортен отдел в 4то РПУ?

# 355
8.30 до 17.30ч - стандартното за цялата полиция.

# 356
  • Пловдив
И като стана въпрос за паспорти се присетих, че моят е изтекъл. Някой да знае работното време на паспортен отдел в 4то РПУ?

От колко време е изтекъл.Преди определено време има глоба,след-няма.

# 357

От колко време е изтекъл.Преди определено време има глоба,след-няма.

Има глоба ако не си го върнала на време има и давност глобата. Ако са минали 2 години след изтичането на паспорта , минава и давността на глобата. Ако не ти трябва нов да пускаш , не го и връщай сега .

# 358
От повечето магазини за левче, от Евроленда на Главната, от магазини за домашни потреби, от магазините Хита.

# 359
  • Пловдив
Ако са минали 2 години след изтичането на паспорта

Не беше ли 1 г и 6 месеца  newsm78
Аз така помня

Общи условия

Активация на акаунт