Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 856
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Ако са минали 2 години след изтичането на паспорта

Не беше ли 1 г и 6 месеца  newsm78
Аз така помня

2 години са, поне аз като връщах моя. Иначе глобата хич не е малка.

# 361
И като стана въпрос за паспорти се присетих, че моят е изтекъл. Някой да знае работното време на паспортен отдел в 4то РПУ?

От колко време е изтекъл.Преди определено време има глоба,след-няма.

Има глоба ако не си го върнала на време има и давност глобата. Ако са минали 2 години след изтичането на паспорта , минава и давността на глобата. Ако не ти трябва нов да пускаш , не го и връщай сега .
Това изобщо не е вярно, моля да не заблуждаваш хората! Naughty
Ако ЗП се върне в ТРИмесечен срок след изтичането му - глоба няма. Ако се върне до ЕДНА година след изтичането на този тримесечен период - глоба има, след това давността пада. Peace

# 362
И като стана въпрос за паспорти се присетих, че моят е изтекъл. Някой да знае работното време на паспортен отдел в 4то РПУ?

От септември 2013 трябва да ми е изтекъл, наясно съм че глобата няма да ми се размине, но съм организирала почивка за Майските празници и ща не ща, ще я плащам.
Шушулче , благодаря! А дали имат обедна почивка?

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 15:37 от кака_сийка

# 363
  • Пловдив
Майка ми си връща паспорта преди Нова година и в Паспортната в 4 районно й бяха казали, че може да се върне до шест месеца след изтичането му - не знам доколко е точно. В случая връщането беше около седмица след изтичането на паспорта. Аз моя си го върнах май на следващия ден и пуснах на момента заявление за нов.

# 364
Здравейте мили дами, знае ли някой къде мога да занеса на ремонт цветен принтер HP?  smile3511 smile3518
Лазерен/ струен?
Кой е модела и какъв е проблема?

мастиленоструен HP Officejet 6500A отказа да работи, не се вклч.

# 365

От септември 2013 трябва да ми е изтекъл, наясно съм че глобата няма да ми се размине, но съм организирала почивка за Майските празници и ща не ща, ще я плащам.
Шушулче , благодаря! А дали имат обедна почивка?
Мисля, че се редуват, ама принципно нямах допир с 4-то, ние излизахме в обедна почивка.  Peace

# 366
  • Пловдив
От 12 до 13, ако не се лъжа беше обедната почивка на 4то районно.

# 367

Има глоба ако не си го върнала на време има и давност глобата. Ако са минали 2 години след изтичането на паспорта , минава и давността на глобата. Ако не ти трябва нов да пускаш , не го и връщай сега .
Ако ЗП се върне в ТРИмесечен срок след изтичането му - глоба няма. Ако се върне до ЕДНА година след изтичането на този тримесечен период - глоба има, след това давността пада. Peace

На мен полицай ми го е казвал  и така съм постъпила като съм си връщала моя , но ти щом знаеш повече Laughing. За 3--те месеца след , може и да е вярно няма да споря.

# 368

На мен полицай ми го е казвал  и така съм постъпила като съм си връщала моя , но ти щом знаеш повече Laughing. За 3--те месеца след , може и да е вярно няма да споря.
Joy по-голям виц днес не бях чела. Малко са полицаите, които знаят ЗБЛД, още повече пък кварталните. Та те всички пишат актовете, преписвайки от принтирано листче членовете и точките ooooh!. И за да не съм голословна: https://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/DCBF5DFE-43CE-4374-881C-61B133D724AF/0/ZBDL.pdf чл. 81, т.6 Whistling.

# 369
Момичета, някоя да е виждала кожени чантички за кръста, мъжки? Чудя се в Гранда дали няма, на първия етаж newsm78
  bouquet

# 370
  • Пловдив
Момичета, някоя да е виждала кожени чантички за кръста, мъжки? Чудя се в Гранда дали няма, на първия етаж newsm78
  bouquet

кожени мъжки чантички за кръст има в АРТ 93 в Халите и на щанда им Мол Пловдив на първия етаж

# 371
  • Пловдив
  bouquet

кожени мъжки чантички за кръст има в АРТ 93 в Халите и на щанда им Мол Пловдив на първия етаж

В АРТ ми се струват нереално скъпи,отзад зад Халите има малко магазинче за кожени изделия на реални цени.

# 372
Elfita, Only  Hug
Ще проверя и на двете места, че скоро ММ има РД Grinning

# 373
Elfita, Only  Hug
Ще проверя и на двете места, че скоро ММ има РД Grinning
Моля те сподели за цените в двата магазина
скоро и аз ще купувам подарък за ММ
(най-вероятно калъф за документи,но нещо подобно на портфейл

# 374
Моля , някой по- запознат да ми каже къде трябва да се обадя за незаконна търговия в училище ?
Един идва и изнудва децата да си купуват разни  неща , уж с разрешение на ръководството , без да издава касови бележки ?

Общи условия

Активация на акаунт