Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 826
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Къде и на каква цена приблизително мога да намеря протектор за екран на мобилния ми телефон - Nokia Asha 302? Магазин някъде в Кършияка?

от офис на глобул, но го изрязваш според телефона.
или на Руски - от магазинчетата

# 391
Някой знае ли къде поправят таблети? Батерията е свършила вече и трябва да се подмени. Таблета е някъв китайски.

# 392
  • Пловдив
Момичета,международните паспорти по адресна регистрация ли се вадиха,ако е обикновенна поръчка newsm78 или всички са на Волга?

# 393
По адресна.  Peace
Вчера ходих да питам за същото, необходимо е само да се внесат 40лв, аз мисля да пробвам чрез ePay, че е по- ниска таксата.

# 394
Някой знае ли къде поправят таблети? Батерията е свършила вече и трябва да се подмени. Таблета е някъв китайски.

Никъде а и батерии няма,скоро обърнах града и аз.Посъветваха ме да си поръчам от ибей някаква или да хвърля таблета най-добре.За китайските,евтините говоря.

# 395
Момичета, виждали ли сте в Пловдив някъде да продават месни продукти на фирма Рони - Харманли?
Ето това е фирмата: http://www.descommerce.com/image/cache/data/148937_2746097326342 … 544_n-500x500.jpg
и
http://www.reklamator.com/pi/cH6GKX4aav20080425132841.jpg

# 396
Момичета  къде мога да намеря да закупя тюл за роклички от тип "ТУТУ".

# 397
Къде и на каква цена приблизително мога да намеря протектор за екран на мобилния ми телефон - Nokia Asha 302? Магазин някъде в Кършияка?
Подлеза след пешеходния мост. 8-12 лв според модела.

# 398
  • Майничка

В сградата м/у Пешеходния мост и розовия бизнесцентър зад Археологическия музей, откъм бизнесцентъра, има два магазина за аксесоари и платове.

# 399
  • Пловдив
Или на ул.Иван Вазов има магазин на същата фирма,горе-долу по средата на улицата се пада,качваш се по няколко стълбички./сега ми избяга от акъла името на фирмата newsm78/
Аз пък с питане-виждали ли сте някъде на сносна цена ,по складове,търговии и т.н от този тип клатушки-пласмасови за две деца или пък едно да седне по средата

Ходих в Джъмбо,но имаше само едни много големи по 40 лв, а ми ще да купя няколко броя  newsm78.

# 400
  • Пловдив
Здравейте момичета, къде в Пловдив могат да ми направят детска торта с елементи от Замръзналото кралство?
Ако не е твърде късно...

Тази торта си я поръчахме с наистина вкусен шоколадов пълнеж /води се Нутела /. Двайсет парчета с украсата беше 53 лв.Наистина беше и вкусна и красива.Фигурката на снежния човек и окантването са от захарно тесто,а по средата е като снимка/не съм сигурна как се води,но се яде без проблем/ Правят ги в Асеновград торти Нико,а я поръчахме от сладкарница Бонжур в Тракия.
Аз вложих много време,обикаляне и опитване и ще се радвам ако мога да помогна на някой друг. Peace

# 401
Снимката по средата се нарича плака. Много хубава торта. Peace

# 402
В сградата м/у Пешеходния мост и розовия бизнесцентър зад Археологическия музей, откъм бизнесцентъра, има два магазина за аксесоари и платове.

Или на ул.Иван Вазов има магазин на същата фирма,горе-долу по средата на улицата се пада,качваш се по няколко стълбички./сега ми избяга от акъла името на фирмата newsm78/

Благодаря момичета, ще мина през ул. Иван Вазов, че ми е по близко да проверя, а и някъде по Гладстон нямаше ли магазин за платове  newsm78

# 403
Тюл в Мазиар,на Иван Вазов,и съвет от мен-вземи от кристалния 4.50лв е ширина 2м,много по-красиво седи и не се раздърпва като по-евтиния Wink

# 404
  • Пловдив
Търся фризьор, който прави плитки с мъниста, като на морето където правят различни видови?

Общи условия

Активация на акаунт