Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 806
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, имам въпрос относно цените на Тенденз - в сайта им, и в магазина им - еднакви ли са? Някой има ли наблюдения?

# 421
  • Пловдив
Момичета, имам въпрос относно цените на Тенденз - в сайта им, и в магазина им - еднакви ли са? Някой има ли наблюдения?

Да, еднакви са.  Peace Но първо ги намалят в магазина, а след ден-два в сайта. Може би по бавно го обновяват.

# 422
Благодаря ти много Hug

# 423
Здравейте момичета,търся строителна бригада за ремонт на апартамент.Къде мога да на меря свестни майстори в Пловдив?

# 424
  • Пловдив
Ето ти тел. на едно момче,Борислав се казва.Попитай и обясни за какво точно ти трябват...0898/700-263  Peace

# 425
Благодаря ти много.  bouquet

# 426
Здравейте, момичета! Имам нужда от техник за пералня. Пералнята ми е Daewoo, ако това има значение. Моля да ми препоръчате сервиз или човек от който сте доволни.

# 427
Момичета, искам да попитам, знаете ли зала за народни танци, в която мога да ходя? Най-добре ми е около Гранд и Тримонциум, но ако си я бива, мога и до към Стария град и 6-ти септември да слизам.
Става въпрос просто за танцуване на хората, не искам да участвам в ансамбъл, а да ходя, когато се учат или танцуват хора. Сещате ли се такова място?

# 428
Мисля, че в Рилон центъра до Сточна гара има Simple Smile

# 429
Танци ли? Верно! Не знаех.. Ако има ще е супер Laughing

# 430
  • Майничка
В Рилон, в Тотал спорт, с/у Ескалибур също (студентските общежития на МЕИ).

# 431
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам, знаете ли зала за народни танци, в която мога да ходя? Най-добре ми е около Гранд и Тримонциум, но ако си я бива, мога и до към Стария град и 6-ти септември да слизам.
Става въпрос просто за танцуване на хората, не искам да участвам в ансамбъл, а да ходя, когато се учат или танцуват хора. Сещате ли се такова място?
Ами точно с/у църквата Св.Петка на гърба на Виктория -груп улицата .се води Рашко Петров 3 на 4 ет.
ALEJANDRO се казва клуба .
Дано да си ме разбрала ,ако не пиши ще обясня пак няма проблем .

# 432
Дайте малко подробности-може ли да се ходи от време на време,какви са таксите,деца има ли?
Благодаря   bouquet

# 433
  • Пловдив
Здравейте!Кажете ми моля,магазин(и) където има голям избор на плочки за баня и дали навсякъде правят 3Д проект?Ходихме вчера в Баня Стил и до турския ресторант Антик на 6-ти септември.Някъде другаде да ми подскажете?  newsm78
Практикери,Баумакси и т.н.- не искаме.Благодаря!  bouquet

# 434
Здравейте, аз искам да попитам дали знаете къде продават пъзели по точно Ravensburger, но по-евтини. Имам впредвид не магазини като Метро и други такива. Преди имаше магазини за немски стоки, в които най-често съм виждала, или магазини втора употреба. Ако сте виждали някъде, ще съм ви много благодарна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт