Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 772
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте, аз искам да попитам дали знаете къде продават пъзели по точно Ravensburger, но по-евтини. Имам впредвид не магазини като Метро и други такива. Преди имаше магазини за немски стоки, в които най-често съм виждала, или магазини втора употреба. Ако сте виждали някъде, ще съм ви много благодарна!  Hug
Избор има на store.bg

# 436
Здравейте!Кажете ми моля,магазин(и) където има голям избор на плочки за баня и дали навсякъде правят 3Д проект?Ходихме вчера в Баня Стил и до турския ресторант Антик на 6-ти септември.Някъде другаде да ми подскажете?  newsm78
Практикери,Баумакси и т.н.- не искаме.Благодаря!  bouquet

В Практикер има , както и в други големи вериги . Има и малки магазинчета, на Руски , след моста на Герджика също /там как се казваше булеварда /.

# 437
Здравейте, момичета! Имам нужда от техник за пералня. Пералнята ми е Daewoo, ако това има значение. Моля да ми препоръчате сервиз или човек от който сте доволни.

Ще ти пиша на лични телефона на техника, който ми поправя пералнята и съдомиалната машина

# 438
  • ПЛОВДИВ
Също магазин за плочки с доста добър избор и с 3D проект правят на Кукленско шосе посока Митницата, след хотел "Родопи" и р-нт "Фадо"  Peace

# 439
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Имам нужда от техник за пералня. Пералнята ми е Daewoo, ако това има значение. Моля да ми препоръчате сервиз или човек от който сте доволни.

Иван Малинов 0877187827

# 440
Здравейте, аз искам да попитам дали знаете къде продават пъзели по точно Ravensburger, но по-евтини. Имам впредвид не магазини като Метро и други такива. Преди имаше магазини за немски стоки, в които най-често съм виждала, или магазини втора употреба. Ако сте виждали някъде, ще съм ви много благодарна!  Hug
Избор има на store.bg

Да, това го знам, но не интернет сайтовете не ми вършат работа

# 441
Къде горе долу има фото на главната?
А да знаете какво ще има на мястото на Теранова и Калиопе в мола?

# 442
  • Пловдив

Фото на главната срещу Калигула.

# 443
Момичета, дайте идея откъде да купя пролетно яке на дъщеря ми ръст 140- 150 см? Навсякъде откъдето досега съм и купувала няма никакво предлагане.

# 444
  • Пловдив
Пролетни якета ще изкарат в началото на лятото... Joy Тия търговци хич ги няма в предлагането.Аз така се ядосвах в началото на зимата, когато станаха минусови температури, а  не можех да намеря термо чорапи, ватирани блузи и зимно яке ,защото още не били ги ушили производителите. Луда работа.

# 445
  • Пловдив
В подлеза на Тримонциум, и до Белия паяк /фото Пинк/. Също в началото на Капитан Райчо от ляво, срещу ресторант Райя някъде се пада.

# 446
Момичета, търся майстор за блиндираната /метална/ врата. Някой знае ли за някой такъв човек, който може да ми свърши услуга, т.е. да подмени един винкел на касата на металната врата?

# 447
# 448
  • Майничка
Момичета, дайте идея откъде да купя пролетно яке на дъщеря ми ръст 140- 150 см? Навсякъде откъдето досега съм и купувала няма никакво предлагане.

В Гранда , на втория етаж, има магазин за якета, анцузи и подобни, със сигурност имаше леки пролетни якета, вече за размери не зная, аз гледах за дамско М.

# 449
  • Пловдив
В Барбарони гледах много хубави пролетни якета. На едни цветя, много пъстри, но размери не съм гледала.

Сега се сетих, че и в ХМ има пролетни якета.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 13:00 от ninand

Общи условия

Активация на акаунт