Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
къде в Кичука  /около Кауфланд / продават изгодно бебешки пелени / памперси/ ?

Миналата седмица на пазара до Кауфланда видях една сергия с турски прахове и памперси. Но не ползваме вече и не съм гледала цени. Обаче нямаше голям избор на марки, май само една-две.
До парк Белите брези има един магазин Рая, там знам, че са евтини, всички майки от там пазаруват, много добре е зареден. 

# 541
  • Пловдив
Момичета,да ми кажете от къде да купя рисувана чиния за Пловдив или България и магнитчета за хладилник пак така да пише.Освен сергиите в Стария Град  newsm78
Благодаря!  bouquet

# 542
ninand   bouquet

# 543
  • Пловдив
Момичета,да ми кажете от къде да купя рисувана чиния за Пловдив или България и магнитчета за хладилник пак така да пише.Освен сергиите в Стария Град  newsm78
Благодаря!  bouquet
В подлеза на Тримонциум има магазинче за сувенири. Там съм виждала подобно нещо.

# 544
Благодаря!  bouquet

На Пешеходния мост има едно магазинче с традиционни бълг. неща - всякакви розови води, сапунчета, мускалчета, цървулки... и т.н. Сигурно и там има.

# 545
  • Пловдив
Момичета,да ми кажете от къде да купя рисувана чиния за Пловдив или България и магнитчета за хладилник пак така да пише.Освен сергиите в Стария Град  newsm78
Благодаря!  bouquet

Отстрани на пощата, където се намираха катмите, и оптиката има магазинче с такива неща, до него е залепен един китайски мвагазин за обувки и чанти, до туристическия център, срещу Афредото няма как да не го намериш.

# 546
  • Пловдив
Мерси,момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
И трите магазина ги знам  ooooh! Embarassed

# 547
  • Пловдив
Здравейте, някой да знае кьде извьршват поправка на сешоари? По вьзможност в района на Областната управа?

# 548
  • Пловдив
Здравейте,
къде в Пловдив мога да поръчам да опекат малко прасенце?

# 549
Момичета, дайте насока за свободна група по футбол за 15- 16 год. Тоест не трениране, а свободна игра за изразходване на енергия, ама с 22 играчи. Simple Smile

# 550
  • Пловдив
преди време обсъждахме сайтове за снимки,поръчвани от интернет като snimkitevi.com, но сега ми трябва студиото/сайта да е в Пловдив, не софия, че няма време и по възможност 15 стотинки за формат 9/13. Някой да знае вариант?   bouquet

евтино фото никой ли не знае  Rolling Eyes

# 551
  • Пловдив
Josefin, преглеждай Грабо-то - почти всеки месец има оферта за вадене на снимки.

# 552
  • Пловдив
аз си знам място, от което си вадя нон стоп, но зора е голям сега от днес за утре да станат  Joy
затова търся из града, на място и малко по -спешно

# 553
  • Пловдив
От днес за утре вадят на повечето места.

# 554
  • Пловдив
Къде продават кокосово масло на калъп? Преди имаше в здравословния магазин на "Опълченска", но от известно време няма...

Общи условия

Активация на акаунт