Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 733
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой да знае кьде извьршват поправка на сешоари? По вьзможност в района на Областната управа?
Ха да няма някакъв вирус  Laughing Моя се развали преди седмица, а баба ми вчера донесе и нейния развален  Crazy

# 556
  • Пловдив
Здравейте, някой да знае кьде извьршват поправка на сешоари? По вьзможност в района на Областната управа?
Ха да няма някакъв вирус  Laughing Моя се развали преди седмица, а баба ми вчера донесе и нейния развален  Crazy

Недейте така, тази вечер мисля да ползвам моя, да не вземе да ме изненада неприятно...

# 557
  • Пловдив
Къде продават кокосово масло на калъп? .

Може да има в здравословия магазин в Мола.Балев Био ли беше  newsm78

# 558
  • Пловдив
От днес за утре вадят на повечето места.

да, на цена от 35 до незнам си колко стотинки...
за сайта ми, който е софийски, вадят за около седмица(с доставката де) и са ми 15 стотинки два формата.

но аз намерих в оферта сега фуджифилм, 50 снимки 9 на 13 за 8 лв, вместо 17! ще стане работата  Grinning

# 559
Добро утро! Продават ли се празни пластмасови 10-тина л. бутилки.Като тези от минералната вода.

# 560
  • Пловдив
Къде продават кокосово масло на калъп? Преди имаше в здравословния магазин на "Опълченска", но от известно време няма...
Или от сайтовете...аз поръчвах от един американски,много добро беше,ама сега има нещо проблем с картата и ме е яд,че не мога да си поръчам,а ми трябва #Cussing out

# 561
Добро утро! Продават ли се празни пластмасови 10-тина л. бутилки.Като тези от минералната вода.

На млекомати до 5 л. съм виждала нови , иначе не .

# 562
  • Пловдив
Здравейте,
къде в Пловдив мога да поръчам да опекат малко прасенце?

В кулинарния магазин на главната познати бяха поръчвали преди време.

# 563

при всички случаи има, но чак в гр. Съединение, всякакви празни пластмасови опаковки, но в Пловдив нямат фирмен магазин

http://www.itd.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0% … D0%BA%D0%B8-/_p3/

# 564
  • Пловдив
Къде продават кокосово масло на калъп? Преди имаше в здравословния магазин на "Опълченска", но от известно време няма...

Бенжи, не съм сигурна че разбрах точно в каква разфасовка ти трябва маслото. В МОЛ-а има на различни производители и грамажи. Чрез групата в ФБ - Био Плодове и зеленчуци за Пловдив можеш да си поръчаш Extra Virgin 630 мл за 24.00 лв./ търговец БиоСтайл/

# 565
  • Пловдив
Здравейте,
къде в Пловдив мога да поръчам да опекат малко прасенце?

В кулинарния магазин на главната познати бяха поръчвали преди време.

Благодаря!
А случайно да са споделяли цена?

# 566
  • ПЛОВДИВ
Да ви питам: Само на мен ли не ми се отваря сайта на ЕВН?  newsm78

# 567
И на мен не ми се отваря

# 568
  • о`майна лунна нощ е
Явно има проблем. От сутринта правя опити, но не съм успяла да си влезна в профила.

ПП - преди няколко минути усях да си платя сметката през Онлайн+ портала. Вече може да се влиза.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 20:16 от `ТуиГ

# 569
  • Пловдив

Бенжи, не съм сигурна че разбрах точно в каква разфасовка ти трябва маслото. В МОЛ-а има на различни производители и грамажи. Чрез групата в ФБ - Био Плодове и зеленчуци за Пловдив можеш да си поръчаш Extra Virgin 630 мл за 24.00 лв./ търговец БиоСтайл/

Кви са тия цени, бРе?  #Crazy
Да уточня - не държа на "био" -то.  Mr. Green
До преди няколко месеца взимах от "Опълченска" на калъп като кравето масло, 250гр, за 3,50 -4лв...Търся от същото.
24 лв със сигурност няма да дам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт