Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 669
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Търся да закупя евтини плътни завеси за стелажа, който е в гаража. Някой знае ли къде мога да намеря евтини едноцветни завеси?

Втора употреба , или евтин плат и да си ги ушиете.

# 616
Втора употреба откъде мога да купя? А и къде има евтин плат? Изобщо не зная къде са магазините за платове в Пловдив

# 617
Втора употреба откъде мога да купя? А и къде има евтин плат? Изобщо не зная къде са магазините за платове в Пловдив

Зиз Заг , на Васил Априлов, Ла Фиеста на Рилон център . За платове и аз не знам много , но се сещам за няколко под пешеходния мост , от страната на малката главна.

# 618
  • Пловдив

Евтини платове има към карловско шосе, и на центъра на железарска магазин Какаду в сравнение с другите магазини са евтини.

# 619
До централна жп гара - между бул. Руски и бул. В.Априлов има едно магазинче за платове. Също така и на сточна гара има 2 магазина за платове - единият е до офис на Еконт, пише "Платове Кожи", от бул. Хр. Ботев свиваш вляво за ул. А. Велешки. Другия е също на сточна гара, но в момента не мога да се сетя точно къде newsm78 ако питаш някого на място, може би ще те ориентират.

# 620
Благодаря ви много! Ще обиколя на посочени места и се надявам да намеря Wink

# 621
Препоръчайте ми добър детски психолог. Препоръчаха ми Анелия Петкова, но искам да питам и тук  Hug

# 622
Препоръчвам ти Венета Джалдети инфо Peace

Относно апартамент под наем-една приятелка дава,двустаен,ако не се лъжа,мисля,че e на бул. Свобода . Мога да дам координати на ЛС. Peace

Хамали-Атлант- http://www.atlant.bg/

# 623
Момичета, препоръчайте ми хубав магазин за млечни продукти в "Кършияка".

# 624
  • Пловдив
Близо до НУ "Хр. Ботев". до магазина за здравословни продукти на Брезовска срещу градинката и сладкарницата /мисля "Торино" се казваше/.

# 625
И аз тях щях да предложа. Кумът ми беше съсобственик и имам наблюдения. Peace

# 626
Лекси Simple Smile Simple Smile

Какво ти трябва?

# 627
  • Пловдив
И в "Триумфа" има доста голям избор, но аз реших, че търси специализиран за млечни...Simple Smile

# 628
До четвъртък пазара в улицата от  бензиностанцията,точно срещу училището за художници има богат избор на млечни продукти. Peace

# 629
  • Пловдив
До четвъртък пазара в улицата от  бензиностанцията,точно срещу училището за художници има богат избор на млечни продукти. Peace

Да. Това магазинче е супер!  Peace
Да добавя и едно на Централна гара.

Общи условия

Активация на акаунт