Къде в Пловдив? - 49 тема

• 72 936
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Трябва ми картон, но да не е нарязан на листове, а на ролка или нещо подобно. Идеи?
Книжарницата до Художествената гимназия

# 691
Някъде да сте виждали списания с кройки?

# 692
  • Пловдив
Знам, че темата е в подфорум,"На пазар", но тъй като тук има много майки на ученици се надявам да намеря отговор. За да подам документите на детето в училище " Душо Хаджидеков" трябва ли да ходя сутринта на 1 април да се бутам в навалицата,при условие че сме от района и съм в списъка на Общината.Или да отида на другия ден,когато вече няма хора? Но пък да не прецакам нещо  ...

# 693
Който държи детето му да е в училището е намерил начин да влиза в списъка на общината Wink Тогава при запълнени бройки и равни други условия критерия ще е входящ номер .Според мен се напъни и си изчакай на деня,ако държиш да е в това училище.Но нямам опит ,говоря по принцип.Успех Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527468.0;topicrefid=3

# 694
  • Пловдив
Списък на общината за прием в училище. Може ли подробности. И кой адрес се взима предвид настоящ или постоянен, защото моите са различни. А много се чудя за училището и госпожите. Добре е на време да съм подготвена.......Ужас е само като си го помисля.

# 695
razel_dazel ,линкът по-горе може да ти е полезен.
Всяко училище има район,който е с предимство при прием.Вероятно има и други критерии. Може в общината ,или в училището да се информираш към кой район си. Адресът е по местоживеене.

Извинете за отклонението !

# 696
  • Пловдив
Благодаря, аз горната тема съм я чела, може и нещо да съм пропуснала, защото гледах предимно училища и учители, а не критерии за прием. Пак ще чета.

# 697
Трябват ми няколко чувала обикновен пясък (мисля, че се води строителен), откъде мога да закупя?

# 698
И аз се присъединявам с питането за пясък,искаме да сложим в ДГ,sweet_maniche според мен е подходящ,дъщеря ми ходи на цирк от 2,5г,а този пък е с много животни,все ще се загледа,ние като по-големи от вас си гледахме и акробатиката без проблем,а преди не се заглеждаше!

# 699
  • Sunshine state
Снощи бяхме на гости у едни приятели и те споменаха за цирка и са с абсолютно същите впечатления от въпросния господин. Бил им представен като австриец с някаква друга руса жена семейство уж. Много грубо се държал с децата на снимките-хващал ги и ги хвърлял върху животните за снимка,а после грубо ги мятал пак на земята. Били са на представлението в 19ч. Rolling Eyes

# 700
  • Пловдив
Знам, че темата е в подфорум,"На пазар", но тъй като тук има много майки на ученици се надявам да намеря отговор. За да подам документите на детето в училище " Душо Хаджидеков" трябва ли да ходя сутринта на 1 април да се бутам в навалицата,при условие че сме от района и съм в списъка на Общината.Или да отида на другия ден,когато вече няма хора? Но пък да не прецакам нещо  ...

Аз понеже се поуспах  Embarassed, отидох към 8 часа, защото след това имах друг ангажимент - нямаше нито един човек, бях някъде към 50ти номер, което при 4 паралелки по 25 деца си е ок. Слуховете, че има опашки и голям наплив са силно преувеличени и не знам кой има интерес да ги поддържа. Носят се легенди, че имало родители, които чакали от 5 часа сутринта, но аз не познавам такива, а и ако живееш в района, не виждам причина да го правиш. Иди си спокойно сутринта когато ти е удобно, и да има хора, ще са 2-3 души, чак навалица няма да е.  Peace
Друга тема е, че ако не ми беше на две крачки това училище, изобщо нямаше да се натискам за него, ама ...

# 701
  • Sunshine state
Имат интерес от самото у-ще да подклаждат такива слухове,за да се покаже един вид колко са вървежни.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 12:09 от Pupitka

# 702
  • Пловдив
bugaboo, благодаря.Ще отида като станем с малкия,пък каквото такова.Тъй или иначе с малко дете,не стоящо на едно място по никакъв повод,няма как да се бутам по опашки.А иначе и на мен ми писна от легенди за спящи пред градини/училища родители. Наистина директорите много обичат да създават истерия,за да си вдигнат акциите,дори и училището да не е от най-търсените.Но като не съм минала по този път и ми е притеснено.Ще се радвам ако и други родители ми споделят опит как се е получило подаването на документи в "Душото" при тях.   bouquet Може и на ЛС,да не разводняваме темата и някои да се сърди. Peace

# 703
Liliq_Zlatna, казаха ми, че строителен пясък има в строителните магазини. Друг е въпросът къде в Плд има такъв, но Гугъл ще знае Peace

# 704
  • Пловдив
Аз преди пет дена купих една торба пясък от магазин Рила.

Общи условия

Активация на акаунт