Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Винаги съм се възхищавала и радвала на майките с повече от две деца.В квартала имаме семейство с четири деца.От един брак и са всички са желани.Хората са си съвсем обикновени,на две заплати и се справят.

# 316
milevami би било страхотно да тръгня пак на йога, мануалната терапия също ми звучи подходящо. Проблема е, че аз живея извън София и трябва някой да ме докарва до курса, което няма да може да стане  Cry Нали ми спряха вече шофирането и сега съм зависима от ММ, той пък няма време да ме вози. Благодаря ти все пак  Hug

# 317
Момичета, като се мажете против стриите, с олио особено, колко време чакате да изсъхне, днес стоях 30мин и още не беше попило  newsm78

# 318
  • Бургас
Момичета, като се мажете против стриите, с олио особено, колко време чакате да изсъхне, днес стоях 30мин и още не беше попило  newsm78
Аз използвам на Мустела.Не го чакам да попие, все време нямам, но и следи не оставя. FlutterСега се замислих. Mr. Green

# 319
Да се включа и аз по темата с домашните любимци. Имаме си котка от 5 години. Мислим да си гледаме и нея, и бебе, но допълнително може би ще се консултираме по нататък с ветеринар, защото е дългокосместа. Първи дружки сме двете и не ми се иска да се разделяме.

# 320
И аз все нямам време, но се замислих, дали има ефект ако не го чакам, да не се изтрива в дрехите и да няма ефект от мазането, много ме е страх от стрии #Cussing out имам стари от пубертета и реших, че съм предразположена и направо съм се вманиачила да се мажа  Confused

# 321
  • София
лилак, има много странни хора явно, смешно ми стана като каза подвижни видеозони, ама те са май и подвижни психолози, защо пък ще трябва да дават оценки за това дали си в ред, щом си решила да имаш три деца? е те това не го разбирам... вместо да се радват че ще има повече деца, че и без друго сме се затрили като нация, те негодуват Rolling Eyes
а за коментарите за това какъв ще е пола, петя май беше писала, направо им е грешна "апаратурата", аз и двата пъти пълнея в ханша и краката, и да ти кажа, и двете са момчета  Laughing
ако можете, не се връзвайте на такива подмятания, макар че сигурно ви кипи отвътре, и аз трудно бих замълчала, всеки знае него си, защо трябва да се бъркат разни доброжелатели....

честито на мамчетата разбрали пола   bouquet

MAMA_SANCHO и аз имам да попълвам една декларация, за мм, който работи и по граждански договори и направо съм в ужас как ще го направя, нали съобщиха че последните три месец аработодтеля няма да удържа данък, аз не знам как ще сметна просто.... има ли някое мамче което да е наясно с данъчните декларации?

# 322
Добро утро Simple Smile Аз се мажа с крем против стрии на Перкуталфа, много бързо попива , за 5 мин., олиото малко трудно сякаш попива. Но важното е да се маже, че после нали тези тела на море ще ходят, трябв ада са хубави  Hug

# 323
Добро утро мамчета с пожелания за хубав и усмихнат ден  bouquet  bouquet

Avencis, при Даскалов прегледа струва 100лева не се заплаща допълнително за снимки и клип..само че аз като казвахте клип си представях, че ще е един и то на целия преглед, а то се оказа че са много клипчета по 1-2минутки с различни компоненти на тях (крачета, ръчички,сърце и т.н.), но въпреки всичко съм много доволна. А и да отбележа отидох някъде 10 минутки по рано и ме приеха веднага без да чакам и минутка..

# 324
  • София
И аз много се дразня на "доброжелатели". Аман от непоискани съвети!  #Cussing out Затова и се старая да се прикривам все още с палтото, че не ми се обяснява и извинява откъде накъде съм забременяла, че и най-вероятно пак ще е момиче  Crazy Мен наистина не ме интересува пола на бебето, искам само да е здравичко!  Praynig

Девойки, стиснете по един палец, следобед сме на ФМ. Ще ходим с каката, а таткото, ако успее ще дойде и той.

Аз благородно завиждам на майките с три и повече деца. Винаги съм искала голямо семейство. ММ от сега ме е предупредил да не си правя планове за трето, но знаеш ли  Mr. Green А пред една позната се почувствах направо виновна, че чакам второ, защото тя имала само едно и не можела да си позволи повече деца! #Crazy

# 325
VeryMe ти кога беше на ФМ във Фемина, май другата седмица, беше нали? newsm78
Gety  Hug

# 326
  • София
Хах, май само мен не ме закачат за пола.. Е , едната ми баба вика "айде едно момиченце да родиш", ама по-скоро като молба, жално такова - тя е с двама сина, и аз вече с един, та много иска жената едно момиче. Ама каквото дойде - такова. Аз този път нямам усещане какво ще е, но и не го мисля. От началото и аз исках момиче, ама сега ми е все тая. Даже с ММ си говорехме, че, ако това е момче, то третото вече ще е дама. Ние също сме твърдо за 3 деца. Малко ни се разминаха плановете, де. Мислехме второто да е поне 5-6 години след пумпал, а третото веднага след това, но онзи отгоре друго си е решил, и май с право. Като се замисля аз щом на 30 ще ми е леко трудно с две почти породени, какво ли щеше да е на 37-38 да търча след такива. Важното е, обаче, този път да се опазим, да не стане пак същата манджа с грозде "муц, ти да не си бременна?" "аз ли? неее, имам някаква кистичка, ще се спука и скоро ще ми дойде"  hahaha да-да, кистичката юли, живот и здраве, ще прореве ..

# 327
Добро утро мамчета, и аз да се запиша в темата Simple Smile. Ние си нямаме домашен любимец вече Sad имахме си тарантула, може да прозвучи извратено, но с ММ много си я обичахме, но за съжаление вече я няма. Аз също се възхищавам на майките с повече от две деца, пример за мен е моята братовчедка. Когато забременя с третото си дете, всички около нея, родители, роднини и прочие й говориха, че е луда, за какво й било трето, тъкмо си е изгледала вече дъщерите, тогава бяха на 10 и 9 години и тя горката беше пред депресия и изкара много нервно бремеността си. Сега малкия не знам, дали се дължи на това е много неврозно дете, все гледа да те подразни с нещо, вместо да си играе, постоянно тероризира сестрите си, дано го израстне това поведение, много се надявам поне до пубертета. Така, че съм се наплашила и гледам да карам много спокойна бременност  Peace

# 328
Добро утро мили дами  Hug Как е настроението днес?   bouquet А относно имената измъчват ли ви оттук оттам на кого да се кръщава , че мен са ме нападнали от двете страни на кой дядо да е и съм пред огромна дилема как да съчетавам  #Crazy

# 329
За имената ние сме казали отдавна, че детете няма да е на никой от родителите ни. С ММ сме заедно вече почти 12 години и от едно 3-4 години постоянен тормоз няма ли вече да ги правим баби и дядовци, сега са доволни и дума не съм чула за намек относно кръщаването  Mr. Green

Пък и ние си имаме отдавна име за момиче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт