Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
ФМ е акроним за феталнта морфология, която представлява подробно и високоспециализирано ултразвуково изследване на всички основни органи и системи на плода. В зависимост от гестационната възраст се получава информация за феталното развитие и хода на бременността. Феталнта морфология е специализиран, подробен преглед на бебето в утробата. Той включва оценка на различни аспекти като плацентата, шийката на матката, дължината и теглото на плода, визуализация на органите, кръвообращението и идентифициране на възможни аномалии и други важни параметри.
-
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
-
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
-
Има ли възможност за доброволно отказване от ваксинация в България?
-
Какво означава ФМ в платения пакет за проследяване на бременност в Майчин дом във Варна?
Нали ми спряха вече шофирането и сега съм зависима от ММ, той пък няма време да ме вози. Благодаря ти все пак
Сега се замислих.
имам стари от пубертета и реших, че съм предразположена и направо съм се вманиачила да се мажа 
Аз се мажа с крем против стрии на Перкуталфа, много бързо попива , за 5 мин., олиото малко трудно сякаш попива. Но важното е да се маже, че после нали тези тела на море ще ходят, трябв ада са хубави
Мен наистина не ме интересува пола на бебето, искам само да е здравичко! 
да-да, кистичката юли, живот и здраве, ще прореве ..
имахме си тарантула, може да прозвучи извратено, но с ММ много си я обичахме, но за съжаление вече я няма. Аз също се възхищавам на майките с повече от две деца, пример за мен е моята братовчедка. Когато забременя с третото си дете, всички около нея, родители, роднини и прочие й говориха, че е луда, за какво й било трето, тъкмо си е изгледала вече дъщерите, тогава бяха на 10 и 9 години и тя горката беше пред депресия и изкара много нервно бремеността си. Сега малкия не знам, дали се дължи на това е много неврозно дете, все гледа да те подразни с нещо, вместо да си играе, постоянно тероризира сестрите си, дано го израстне това поведение, много се надявам поне до пубертета. Така, че съм се наплашила и гледам да карам много спокойна бременност