Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
ФМ е акроним за феталнта морфология, която представлява подробно и високоспециализирано ултразвуково изследване на всички основни органи и системи на плода. В зависимост от гестационната възраст се получава информация за феталното развитие и хода на бременността. Феталнта морфология е специализиран, подробен преглед на бебето в утробата. Той включва оценка на различни аспекти като плацентата, шийката на матката, дължината и теглото на плода, визуализация на органите, кръвообращението и идентифициране на възможни аномалии и други важни параметри.
-
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
-
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
-
Има ли възможност за доброволно отказване от ваксинация в България?
-
Какво означава ФМ в платения пакет за проследяване на бременност в Майчин дом във Варна?
Как е настроението днес?
А относно имената измъчват ли ви оттук оттам на кого да се кръщава , че мен са ме нападнали от двете страни на кой дядо да е и съм пред огромна дилема как да съчетавам 

Аман от закостенели мозъци на баби и дядовци. То само в БГ е така, да го кръстиш на някого. Аз смятам, че името трябва да е добре подбрано, защото е за цял живот. С ММ за баткото си го избрахме двамата и на никой не позволихме да се меси. Не знам с какъв акъл млади семейства си кръщават детето Пена, Спаска, Паруш и т.н
само и само да няма сърдити.
Толкова с мечтата ми за шарени деца, но пък съм безкрайно щастлива, че всичко с бебето е наред. При мен има аномалия на пъпната връв (само 2 кръвоносни съда, а не 3 както е нормално) и това по принцип се смята за мек маркер и за други аномалии. Направо се родих след вчерашния преглед като установиха, че всичко му е съвсем наред на малкото човече.
Защо така незнам...Какви хора има, сигурно си казват, тая пък не се спря , сега и трето
Опитвам се да не мисля за това, но като се сетя за реакциите им и ми става мн криво...Такъв е животът...

На всичкото отгоре и гърло ме боли и много упорито си мисля да сляза до магазинчето да си купя бака сладолед! От около седмица налитам само на сладко. А от 10 години не обичам сладкото!
Ясно е, че е в кръг на майтапа, но никой не може да ни накара да си кръстим детето на някого конкретно. Вие помежду си се разберете, то и това понякога не е никак лесно, пък на другите угодия няма, то е ясно.