Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
 ♥Elfita♥  да ви е жива и здрава малката принцеса,да е много щастлива и много да ви радва  Wink Весел празник  Hug

# 421
Момичета, кръщава ли се детето на починал човек?
Питам,тъй като баща ми е починал -хем искам да кръстя детето на него,хем ми е някак си притеснено...Затова варианта на дъщеря ми да кръстим детето на неговия баща/дядо ми/ ми се стори добър newsm78

# 422
Доколкото знам,не е хубаво да се кръщава на починал човек. Аз лично исках да кръстя първото си дете на починал близък,но ми казаха че не е хубаво и всички бяха против тази моя идея. Това е което аз знам  Simple Smile

# 423
  • Пловдив

Да,може.За мен няма пречка.Това,че не се кръщава е суеверие,което за мен е безмислено.Както и всички други суеверия

# 424
Елфита да ти е жива и здрава сладурката -  newsm59 - много хубаво детство и пожелавам  bouquet

# 425
  • Телиш/Плевен
Днес нашето малко,сладко момиченце става на 5 години.На днешния ден,2009 година имаше страхотен сняг.
Да ти е жива и здрава принцесата и много да радва цялото семейство! newsm59 newsm38

Питам,тъй като баща ми е починал -хем искам да кръстя детето на него,хем ми е някак си притеснено...Затова варианта на дъщеря ми да кръстим детето на неговия баща/дядо ми/ ми се стори добър newsm78
Доколкото съм чувала, не е хубаво. В нашето семейство имаме такъв случай с доведения ми брат, който за съжаление почина внезапно преди 2 години. И колкото и да не вярвам в тези неща, не бих си кръстила детето на починал роднина. Иначе много ми се искаше, особено като разбрах, че е дъщеричка, да я кръстя на баба ми, която обожавах, но не смея. Cry Има много хора, които обаче не се страхуват от тези неща, така че по-скоро според мен всичко е до лична преценка. Peace

Аз пак да се включа за имената. Сега се спряхме на Боряна. Heart Eyes Не е с имен ден на Цветница, но пък и аз ще взема да се откажа от тази моя претенция, защото никое име не ме грабва.
Ти пак си празнувай на Цветница - Боряна като бор  Grinning Шегувам се разбира се, но името е страхотно! Ако нямах син Богомил, щеше да ми е в списъка!
Heart Eyes Hug

# 426
 lokosff , Mar_bella прекрасни предложения  Wink Ето едно и от мен : Баба Марта наближава,юлчето в корема се разшава !

# 427
♥Elfita♥ да ти е жива и здрава рожденничката  bdbaloni
Да расте весела и щастлива   Party Time

Аз винаги съм искала да имам поне 2 дечица, ама ето станах на 30 а това ми е 1-ва бременност. Но живот и здраве, човек като има желание всичко е възможно, дай боже ако всичко е наред  Praynig Искрено се възхищавам на мамите с повече деца, това си е богатство  Simple Smile

Големи затруднения срещам аз с мъжките имена, ММ се нищо не харесва  newsm78
Голямо мислене ще падне

За детските и аз май няма да се класирам, хем не сме женени с ММ, осигуряват ме на реалната заплата  Tired а хич не сме цъфнали и вързали, и много се дразня, като се сетя за разни никога не подхващали работа моми от малцинствата, за които раждането на деца е бизнес и стартират от 12 годишни  #Cussing out

Извинете ме за горните редове ама  Embarassed

pepita83, добре дошла Hug

mini_moni Оправяйте се бързо  Hug

Mимчето14 Благодаря че ме добави на 1-ва страничка Hug

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 19:40 от Gety

# 428
Хах, май само мен не ме закачат за пола.. Е , едната ми баба вика "айде едно момиченце да родиш", ама по-скоро като молба, жално такова - тя е с двама сина, и аз вече с един, та много иска жената едно момиче. Ама каквото дойде - такова. Аз този път нямам усещане какво ще е, но и не го мисля. От началото и аз исках момиче, ама сега ми е все тая. Даже с ММ си говорехме, че, ако това е момче, то третото вече ще е дама. Ние също сме твърдо за 3 деца. Малко ни се разминаха плановете, де. Мислехме второто да е поне 5-6 години след пумпал, а третото веднага след това, но онзи отгоре друго си е решил, и май с право. Като се замисля аз щом на 30 ще ми е леко трудно с две почти породени, какво ли щеше да е на 37-38 да търча след такива. Важното е, обаче, този път да се опазим, да не стане пак същата манджа с грозде "муц, ти да не си бременна?" "аз ли? неее, имам някаква кистичка, ще се спука и скоро ще ми дойде"  hahaha да-да, кистичката юли, живот и здраве, ще прореве ..

Защо мислиш, че една 37-38-годишна жена не може да търчи след деца? Познавам много по-активни дами в тази възраст от 20-годишни, на които все някой им прислужва. 30 и няколко годишната е постигнала много в живота и знае как да си организира задачите, приоритетите и никак не е за подценяване.

# 429
Elfita да ти е жива и здрава рожденничката и да те радва много   bouquet  nbirthday

Като чета тук и направо се учудвам, че е възможно да има хора,  на които им е странно желанието за повече от 2 деца, аз толкова много се радвам, като видя майка с 2-3 дечица, че и повече, особно за България това е не само богатство за родителите, но и за държавата. Hug При нас ММ иска 5 деца и това не е на шега,на менн в момента изобщо не ми се иска да забременява следващ път Grinning, но съм убедена, че веднъж родя ли ще искам поне още едно, а защо не и три  Grinning Laughing

# 430
  • Варна
♥Elfita♥ да ви е жива и здрава бъдещата кака! Да расте много щастлива и с късмет!   bouquet

# 431
Elfita да ти е живо и здраво момиченцето! Да расте умна, красива и усмихната!  nbirthday

bumble111 похвално, че мъжа ти иска да отгледате 5 българчета и ако това стане те признавам за майка героиня  Peace
lokosff от къде ги извади тези списъци с имена-ша падна от смях, жестоко!  Joy

Момичета, много готини заглавия са и трите предложени до тук! И аз се сетих за две заглавия, примерно:

*Пролет чука на вратата, юлско бебе ритка със крачката!
*Ритка плахо юлското човече, Баба Марта вън е вече!

# 432
Мамиииии... включвам се бързичко с няколко въпроса ,за да не изпишете темата преди да съм прочела всичко.Поизпуснах ви макар да чета всеки ден!!!!! #Cussing out

Въпрос 1: Като казвате Марков - имате предвид самата клиника или конкретно д-р Марков? Аз се записах там за 7 март, но при д-р Павлова мисля,че беше. ДО КОЛКОТО ЗНАМ всички са добри там, но ми е любопитно.

Въпрос 2: Трябва ли да ме праща моя лекар на ФМ, защото аз сама си поех инициативата и се записах. Не съм обсъждала с него, нито съм се допитвала за това...

Въпрос 3: Какво се случва с корема ми? Боли ме се едно се разтягат мускулите ми придружено с болка, когато се изправя(да не говорим като се опъна назад).Пъпа съюо ме боли понякога. ЗАЩООО??? Отговор на лекаритебеше - не разбирам от пъпове-ако искаш иди на хирург за успокоение.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много ме дразнят. Ама аз съм си паника. След като до сега ( да чукна на дърво) нищо не ме е боляло как да не се притесня???

Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 433
Идеи за нова тема:

Слънчицето по корема тъй ни гали, бебчо невъзмутимо в него си играе

Февруари заминава и път на мартенско коремче прави

# 434

Въпрос 1: Като казвате Марков - имате предвид самата клиника или конкретно д-р Марков? Аз се записах там за 7 март, но при д-р Павлова мисля,че беше. ДО КОЛКОТО ЗНАМ всички са добри там, но ми е любопитно.

Въпрос 2: Трябва ли да ме праща моя лекар на ФМ, защото аз сама си поех инициативата и се записах. Не съм обсъждала с него, нито съм се допитвала за това...

Въпрос 3: Какво се случва с корема ми? Боли ме се едно се разтягат мускулите ми придружено с болка, когато се изправя(да не говорим като се опъна назад).Пъпа съюо ме боли понякога. ЗАЩООО??? Отговор на лекаритебеше - не разбирам от пъпове-ако искаш иди на хирург за успокоение.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Много ме дразнят. Ама аз съм си паника. След като до сега ( да чукна на дърво) нищо не ме е боляло как да не се притесня???

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз съм на 4-ти март при Павлова, моя АГ специално при нея ми каза да се запиша.
Като го попитах за ФМ и той каза, че винаги е по-добре още 2 очи да погледнат. Обаче останах с впечатление, че ако не бях повдигнала  въпроса щеше  той да ме гледа(не че имам нещо против)

А за болките...въпреки всичко което пия болките не спират  Sad  Гадни пулсиращи болки в ляво. Всички мои раждали познати ме гледат много странно като им споделя,че ме боли. От магнезия малко намаляха, но все пак ги има...не ми изглеждат нормални и малко се притеснявам  Cry
Друго което ми направи впечатление е, че много мами пият все още Но шпа, а моето АГ каза, че не било хубаво след 12-та седмица да се пие, май предизвиквало разкритие  newsm78. А аз си го пиех за болките  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт