Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Телиш/Плевен
Добро утро мили дами ! На вас продължава ли да ви е лошо? От 2 седмици нямах проблеми с това и днес докато си отворя очите немога да сваря да отида до банята ужас ! Малкото си прави шеги с мен отвътре  Grinning  Hug
Мен ме боли главата от време на време, но поне минава що-годе бързо и не мога да се оплача. Дано скоро отмине това неразположение при теб. Hug

Успех на всички, които имат прегледи днес! Чакаме само хубави новини. Hug

Аз мога да се похваля, че днес ми започва шестият месец. Heart Eyes

Усмихнат петък, тумбачета! Hug

# 466
Здравейте мами, как сте в петък  newsm68
Събирам мнения по следните въпроси:
* За или против сте по отношение на  обиколниците за креватче?
*Пластмасови/без бисфенол/ или стъклени шишета са за предпочитане?
*Може ли портбебето да замени ползването на шезлонг у дома?

Здравейте,
първо  ♥Elfita♥ да ви е жива и здрава рожденничката и да ви носи много радост.
Шишетата които ползвах първия път бяха на AVENT - пластмасови, а този път смятам да си взема на Tommee Tiippee - пак са пластмасови. За мен стъклените са прекалено тежки а и специално от тези производители не съм попадала на стъклени.
Шезлонга определено ще е по удобен.
Относно обиколника съм твърдо "ЗА" . Дъщеря ми постоянно спеше с главичка опряна в пръчките на леглото и дори и с обиколник имах чувството, че пак я убиват.

# 467

Количката изглежда много красива, но наистина ли е 17 кг?  Shocked Това май е най-тежката количка, която съм виждала. Ако е така, аз не бих си я взела.
[/quote]

Оххх ами щом така пише... Аз за това ви питам, до сега не съм гледала колички защото си имах готов вариант и не знам колко кг е добре да е количката.

VeryMe аз харесвам обиколниците, но тези които съм разглеждала до сега ми се струват скъпички. Аз навих свекито да си избера плат и тя да ми ушие обиколници и чаршафчета, а тя така се зарадва че има задача свързана с бебчо Simple Smile

# 468
Привет мами,редовно ви чета но рядко пиша.
В момента ви пиша пак от болницата,на системи съм,с контракции дано мине по бързо.Това е за сега от мен.

# 469
За количката четох,че е добре да е до 12-13 килограма,под това даже ще е супер.Аз не знам как ще я влача насам-натам,по стълби и т.н. , мамите с опит да кажат.

# 470
Здравейте тумбачета!

elpet: Аз, аз съм навита за ТК !! Гледах в сайта им точно вчера дали не са сложили някаква информация за отворени врати, но уви не са. Или поне аз не видях. Само че мен ме няма в България от 1-10 март, съответно не мога на тези дати, но пък ако изникнат точно тогава отворени врати не ме чакайте разбира се.

Малко по-рано говорихте за разтягането в областта на корема - изпитах го точно тази нощ. Обърнах се малко по-рязко и ме сряза. Беше за миг, но ме заболя. Точно като разтягане си беше. Направо се стреснах, но бях подготвена.

Количката - 17кг са наистина множко. Сякаш повечето колички на Чиполино са тежки и мен това ме притеснява.

Veryme: Аз не мога да отговоря на тези въпроси, защото нямам грам опит, но ще ми е интересно да прочета отговорите.

За училището за браменни и на мен много ми се ходи, но съм на работа до 18ч. Много се дразня, че все лекциите са по никое време или уикенда рано рано, точно когато мога да се наспя  Crossing Arms Същото важи и за йогата на повечето места.

За градския транспорт: За щастие не ми се налага да го ползвам, тъй като живея централно и работата ми е на 5 минути пеша, но когато уикенда се возя в колата умирам от ужас. Заболява ме корема от нашите гадни павета и дупки ! #Cussing out

Mrs Raven: И моето беше седалищно последно, но не се притеснявай. Ако имаше нещо нередно щяха да ни кажат, освен това бебо сега мърда и се обръща много. Не знам за теб, но аз го усетих на 2-3 пъти как се обърна.

ninka: Оправяй се бързо и дим да те няма от там до юли месец!  Hug

# 471
Здравейте мами, как сте в петък  newsm68
Събирам мнения по следните въпроси:
* За или против сте по отношение на  обиколниците за креватче?
*Пластмасови/без бисфенол/ или стъклени шишета са за предпочитане?
*Може ли портбебето да замени ползването на шезлонг у дома?

Ами аз така и не разбрах защо са обиколниците. Като купувахме легло на малкия бях по прочела на някои места, че най-доброто легло е това http://mal4o.com/product_info.php/products_id/3082?osCsid=ba1250 … 03a47f061dc43d3f6
в смисъл такъв тип, защото така най-добре циркулирал въздуха. Та това не ми се връзваше с обиколниците и така и не ползвах.
За шишетата, ами беше ме страх какво може да стане, ако счупя стъклото без  да искам.
За портбебето и шезлонга - ами те са различни неща. Портбебето е нещо с което да пренасяш бебето вместо столчето за кола, вместо с кенгуру и разни такива.
http://moedete.com/product/339/port-bebe-2-v-1-carrycot-na-hauck.html - това е то
аз ползвах този шезлонг - http://kidsworld.bg/catalog/viewProduct/item:fisher-price-liulee … ol-shezlong-h4789 но само до 6-7 ми месец, че след това стана голям и мислех че във всеки един момент може да се окаже под шезлонга. Иначе става и от 0+ и е доста удобен. На зълва ми бебето дори спеше в него  Peace

# 472
За количката четох,че е добре да е до 12-13 килограма,под това даже ще е супер.Аз не знам как ще я влача насам-натам,по стълби и т.н. , мамите с опит да кажат.
Гледай възможно най най лекият вариант аз живеех на 3 етаж без асансьор и гледах най леката защото е ужасно трудно в началото няма да ти прави впечатления ноо когато бебо стане 5 8 кг и количка не мисля че ще е лесно да транжираш с тежката количка ето я моята количка която в момента я продавам като нова е и не съм я ползвала много защото бебо ни беше април и съм ползвала двата коша до ноември зимата не съм я изкарвала грам в снега и след това от 10 месец вече бяхме в колело триколка ако някой има интерес http://prodavalnik.com/kombinirana-kolichka-i42523229

# 473
Здравейте и от мен!За първи път пиша,но не съм пропуснала тема и ви чета редовно.Това ми е първа бременност и бях абсолютно невежа по темите,които дискутирате от месеци,но благодарение на вас си изградих мнение за доста неща.  bouquet
Вчерашната ФМ ме провокира да се похваля и аз,че ще си имам момченце.Така че ако може и за мен един stork-boy .Всичко на бебчо му е наред,върви малко по едро-370 грама,но това не било лошо Simple Smile Всички около мен се бяха настроили за момиченце,та и аз така покрай тях,но откакто разбрах новината не мога да си намеря място от щастие (все пак е първо бебенце и пола е без значение).Лека бременност на всички и само хубави новини Simple Smile

# 474
Здравейте, днес мамчета
да кажа за стъклените шишета верно са по тежки но аз мисля този път да се спра на този вариант заради по лесната поддръжка
А лекции за бременни има в Селена и мисля че са след 17 часа веднъж в седмицата може да проверите по подробно

# 475
Да благодаря за домашните рецепти за олио и бебешка пудра и крем мисля че ще са ми многооооо полезни
А това олио бебешко дали става и за нашите коремчета сега  Grinning

# 476
Момичетааааааааааа  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Излезнаха ми резултатите от амниото --- здраво бебенце !!!!!!!!!!!!!!!

Мноооооооого съм щастлива !!!!!!!!   newsm68   newsm51 newsm44   newsm68 

потвърден мъжки пол

# 477
Еееееее браво бравооооооооооооооооо Simple Smile

# 478
petya_petya много се радвам за теб мила!
И май като статистика само да отбележим че всички майчета, които направихте амниото имахте добри резултати, следователно от БХС няма никакъв смисъл!

# 479
petya_petya: Страхотна, страхотна, страхотна новина !!! Мисля, че е повод да празнувате довечера. Искрено се радвам за вас!!  baloni

Мен ме цепи цял ден главата. Току що глътнах един парацетамол и дано ми помогне, че не се издържа.

Момичета и аз си купих списание Кенгуру и наистина е много хубаво и съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт