"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград

# 136
  • София
Привет!
 Joy Joy Joy Joy JoyОсвен да се смея,друго не знам какво да кажа.

Тук нямате ли чувството, че Маман току-що е открила в сакото на убития си мъж - две три шепи диаманти  newsm78 или по-скоро любовно писмо с код с указания къде да ги открие  Thinking

Това изобщо не ми беше хрумвало, диамантите са в на Маман ръката  Flutter,така ще да е. Ама целия трейлър е като разбъркан пъзел от реплики и сцени,пълна каша.

# 137

Оооо...Елиф се е лакирала , за да е в тон с парапета. hahaha hahaha

# 138
  • Разград

# 139
  • Варна
Хриси, Hug без твоите велики репортажи въздействието на сериала върху нас ще спадне поне с 40-50%. Моля те, не ни лишавай от тях  Praynig
       А що се отнася до твоя Муз- ами представи си го Керем-джим, нали се поожени за Фатмето, ама то вместо да му побелее косата от "великите" им брачни нощи, просто му поникна брада на човекО #Crazy и сега за да си го видим пак щастлив и доволен ще требЕ да проследим новия му любовен подход към друга красавица. Е, ами значи пак си е твоя Муз! Тук си е!Значи и репортажите ти ще бъдат м-м-м-м-м nuts

# 140
# 141
Добро утро! Hug

Мая Hug

Дано и днес ни зарадват с нови снимки!

Приятен ден! Hug

# 142
  • Разград

# 143
Здравейте!
Приятен ден и нека той да ни донесе новини!  Peace

# 144
Здравейте, момичета,
Едно намигване от баш комисаря Йомер за вас:

# 145
# 146
  • Пловдив
Привет  Hug

Злате, и освен това Куру-то, сигурно е влюбен тайно в Елиф  smile3503  Как му беше името на героя всъщност  newsm78

Хриси, ако не греша ще се казва Танер ( не знам означава ли нещо, но не ми харесва хич това име no). Така се казваше онзи противния полицай в Сон. Ех, да беше Озан

Никой ли няма да и помогне да духне свещичката  Laughing

# 147
  • Разград

# 148
Здравейте, момичета с днешна дата
Е, няма нещо ново в пресата относно КРА, но ето че започват да отпускат по още някоя снимка от предстоящия епизод - Ринка Hug
Така ни държат изострено вниманието и ни държат на стръв  Mr. Green

....Ех, да беше Озан

Никой ли няма да и помогне да духне свещичката  Laughing

Злати Hug той ком'сар Озан , ако беше на линия нямаше да я остави да се мъчи сама със свещичката. Но съм сигурна, че все ще има  някой от обкръжающите, на който мнооого би му се искало да й помогне  Sunglasses

Ванче, Злати 3, Майя Hug Hug Hug
 Laughing
Скрит текст:

Хубав ден!   love001

# 149

Общи условия

Активация на акаунт