"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 473
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • In the light side of the Moon!
Спиритче Hug,съвсем се обърках с тези подсказки и си правя предположения разни Blush.
и аз така  Laughing

ако искате да знаете, прочетох си пак най- внимателно резюмето и там виждам, че тия диаманти изобщо не са мафиотски, напротив. Сделкета с държавата е за издирването им, а Елиф изплаща дълг от 200млн. за тях, демек тия диаманти са си съвсем легални. Бащата на Елиф е свързан с мафията, а не Тайар /на когото са диамантите/. Чичо може и да се окаже капо ди тути капи, ама чак за финала, засега си е най-обикновен собственик на откраднати диаманти.  Wink

ок де, те диамантите са легални , ама са откраднати нелегално  Laughing
демек бащата на Елиф краде диамантите от Тайар ли?  newsm78

# 121
  • софия
демек бащата на Елиф краде диамантите от Тайар ли?  newsm78
знам ли, той човека е умрял вече, ходи доказвай кой ги е откраднал..... може и да не е той  newsm78

# 122
  • В Града на Липите
А може и зетя - т.е. Куру да ги е свил и да е натопил тъст си.  Thinking

# 123
  wavey wavey

Хриси, за какви репортажи говорят всички?
Да не си журналист и да интервюираш любимците?

# 124
  • Пловдив
А може и зетя - т.е. Куру да ги е свил и да е натопил тъст си.  Thinking

smile3508 Така, така, поемаш в правилна посока  Wink Куруту си го искам лош, много синеок и много гаден  Mr. Green

Меги, нали ти е ясно, че в последните 10-11 мин на сериала ще разберем кой е свил диамантите  Laughing

# 125
  • Пловдив
 wavey wavey

Не само интервюта Габи, такива репортажи правеше, че сериала после ставаше излишен  Joy Joy

# 126
  • В Града на Липите
Злате, и освен това Куру-то, сигурно е влюбен тайно в Елиф  smile3503  Как му беше името на героя всъщност  newsm78

Габи
Скрит текст:
Шегуват се с мен.  Joy Просто "превеждах" онлайн КВФ. Т.е. насосвах едно към гьотере както казва баба ми. Не бих го нарекла репортаж, а пълен шарж  Joy Но по онова време имах МУЗ - Керим и просто ми идваше отвътре да се излагам.

# 127
  • In the light side of the Moon!
А може и зетя - т.е. Куру да ги е свил и да е натопил тъст си.  Thinking

и той ги е гръмнал ша заЙш  smile3521
охх ве4е нямам търпение да по4ва  Crossing Arms

Хриси , то Керим и Йомер е един и същи  Joy Joy Joy Joy

# 128
Злате, и освен това Куру-то, сигурно е влюбен тайно в Елиф  smile3503  Как му беше името на героя всъщност  newsm78

Габи
Скрит текст:
Шегуват се с мен.  Joy Просто "превеждах" онлайн КВФ. Т.е. насосвах едно към гьотере както казва баба ми. Не бих го нарекла репортаж, а пълен шарж  Joy Но по онова време имах МУЗ - Керим и просто ми идваше отвътре да се излагам.

Значи си на ,,ти " с туркестанския, щом си се вживявала на преводач. Или само заради Муз-а?
Ами той Муз-а е същия, само че малко е влакнясал. Ама му ходи. Много космарлак в този сериал ще си имаме. Дал господ. Praynig Praynig

Определено ще очаквам превод в ефир.

# 129
 wavey wavey

Журналист е, Габи. Интервютата и обиколиха всички средства за масова информация. Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
  • софия
росто ми идваше отвътре да се излагам.
превод не чакай от Хриси  Laughing имаше момичета, които не можеха да гледат серията он-лайн, и Хрисето преразказваше  Laughing е честна дума беше уникално!  Hug

Журналист е, Габи. Интервютата и обиколиха всички средства за масова информация. Joy Joy Joy Joy Joy
а това си е самата истина   Joy Joy Joy

# 131
  • В Града на Липите

Тук нямате ли чувството, че Маман току-що е открила в сакото на убития си мъж - две три шепи диаманти  newsm78 или по-скоро любовно писмо с код с указания къде да ги открие  Thinking

Цитат

И аз, Габи и аз  Joy защото знам само 4 думи - олмаз, йок, хаир и ашкъм  Joy

# 132
  • софия
И аз я позагледах Маман  Thinking на мен ми заприлича на: " леле.... #Crazy тоз моя тиквеник се е оставил да го убият..... е сега я втасахме... #Crazy "

Елиф ми се видя съкрушена, а Маман - уплашена  Thinking

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 22:17 от freespirit

# 133
  • Разград

# 134

Общи условия

Активация на акаунт