"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 475
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Това може да е колата,в която са открили годеницата на Йомер и бащата на Елиф newsm78.
Обаче и аз се замислих как ще да се е самоубило момичето Rolling Eyes..
Боровинче  Hug , аз в началото бях останала с впечатлението, че са загинали в катастрофа, ама после дойде някакво инфо, че намират двама простреляни и като отиват на място виждат че това са Сибел и бащата на Елиф. Ако е второто, значи тя е застреляла нето, после нея си. Но ако това е кола, която катастрофира /щото може и друго да е знам ли, например крадеца на диаманти, който бяга  Wink /, значи за да е самоубийство, карала е Сибел и е катастрофирала нарочно.
Разсъждавам си просто.... Whistling Whistling Whistling по картинки. И ако изобщо тези подсказки за самоубийството са все още на дневен ред.... Grinning може и  да са отпаднали, като част от заглавието например, или като сцените с физиката..... Joy

п.п.
Цитат
Мисля, че това е Тувана и е в дома на Елиф, след, или преди погребението на бащата. Отзад са  обслужващият персонал, на къщата и носят снимката на починалия "на ревера", по техен си обичай.
аха, мерси  Peace

тази най-добра приятелка, защо не ни я показват прегърната с Елиф на парти или нещо такова по-тралала, ами една такава зоговорническа Тувана, в тесния коридор..... нещо не ми се нрави първото впечатление.... Thinking
Скрит текст:

Цитат
А колата смятам, че е на комисариото. Научил е, разбрал е нещо и тръгва сам ....
Кара с мръсна газ на завоите
да, и това може да е  Thinking

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 19:45 от freespirit

# 106
Сега попаднах на друг форум, там пък други гифчета, всеки е правил, правил, разкостиха го тоя трейлър!  Laughing Laughing Laughing

Голям ентусиазъм цари навсякъде, дано не ни полеят с вряла вода...  ooooh!

# 107
  • В Града на Липите

Катастрофиралата кола, наистина може да е полицейска. Ето тук при акцията всичките им коли са бели.
Бахар/Тувана изглежда доста сериозна. Какво ли са пъхнали сценаристите в хубавата й глава  newsm78

# 108
Момичета,добър вечер!
Това в заграждението е личната кола на Енгин-пак ли ще я ползват както във Фатмето? newsm78Големи икономисти се извъдиха тези от Ay Yapim-а.

# 109
  • Стара Загора
Спиритче Hug,съвсем се обърках с тези подсказки и си правя предположения разни Blush.

# 110
Привет Hug
Ей,големи сте детективки Laughing Ми то цялата първа серия я видяхме на снимки-остава да си я сглобим LaughingАко Хриси я хване музата,предпочитам да следя репортажите и на живо.Никога няма да забравя как подаваше инфо,съчетано с такова чувство за хумор,че и в най-тежките моменти се хилех като зелка hahaha
Хриси,сърдечни благодарности-и най-лошото забравях като те четях  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
  • В Града на Липите
Това в заграждението е личната кола на Енгин-пак ли ще я ползват както във Фатмето? newsm78Големи икономисти се извъдиха тези от Ay Yapim-а.

Я виж ти каква била работата. Този път Енгин сигурно сам я е предложил та да я поломят в екшън сцените и да му купят нова, която фенките да не разпознават по улиците  Joy  Joy

п.п. Този път се надявайте да има някоя добра душа, дето разбира и турски, че аз умея да превеждам само кахърни драми  Joy В Минутите не вдявах нищо.  Grinning

# 112
  • In the light side of the Moon!
Хриси, вси4ки погледи са отправени към теб джанъм, немоЙ да разо4ароваш съфорумките си  Joy Joy Joy
ние пък ще се молим да ти дойде музата  Joy Joy Joy

# 113
  • софия
Спиритче Hug,съвсем се обърках с тези подсказки и си правя предположения разни Blush.
и аз така  Laughing

ако искате да знаете, прочетох си пак най- внимателно резюмето и там виждам, че тия диаманти изобщо не са мафиотски, напротив. Сделкета с държавата е за издирването им, а Елиф изплаща дълг от 200млн. за тях, демек тия диаманти са си съвсем легални. Бащата на Елиф е свързан с мафията, а не Тайар /на когото са диамантите/. Чичо може и да се окаже капо ди тути капи, ама чак за финала, засега си е най-обикновен собственик на откраднати диаманти.  Wink

# 114
  • Пловдив
Ами има и по-лесен начин да и дойде музата на Хриси

Скрит текст:
Ако не слушаш е изцяло твой  Joy Joy Joy

# 115
  • Стара Загора
Хриси, вси4ки погледи са отправени към теб джанъм, немоЙ да разо4ароваш съфорумките си  Joy Joy Joy
ние пък ще се молим да ти дойде музата  Joy Joy Joy
Меги,грешка-трябва да и дойде МУз-а Laughing Laughing Laughing..Хриси Hug Heart Eyes

hahaha hahaha Злати го е довела единия Joy Joy Joy

# 116
Леле,Злате,ти съвсем ще уплашиш Хриси с тоя в спойлера Joy Joy Joy

# 117
  • Пловдив

Тц, за да не и го пускам, сигурно цели серии ще е съгласна да напише  Joy Joy Joy Хриси   love001

# 118
  • В Града на Липите
... Бащата на Елиф е свързан с мафията, а не Тайар /на когото са диамантите/. Чичо може и да се окаже капо ди тути капи, ама чак за финала, засега си е най-обикновен собственик на откраднати диаманти.  Wink

бивш собственик  Joy

Спиритче,  Hug аз доколкото помня, пишеше, че Елиф щяла да научи, че баща й е пропаднал мафиот, който перял пари и т.н. и т.н. Обаче това може да не се окаже истина и да са долни инсинуации, и добрия чичо Тайяр да не е толкова добър. Освен това може да лъже за диамантите и накрая да се окаже, че въобще няма никакви диаманти, а всички са ги преследвали 20-40-60-80 серии според зависи от рейтинга.  Wink

Злате Hug, бъди милостива, ще ми докараш някоя непоправима травма за цял живот.

п.п. Остана ли някое дърво, нощно шкафче, крачол, бомбе или статуя още неразнищена по тоя трей, че да не изпуснем нещо съществено  newsm78

# 119
  • софия

Тц, за да не и го пускам, сигурно цели серии ще е съгласна да напише  Joy Joy Joy Хриси   love001
Хрисе , няма страшно, веднъж да почне сериала тя и Злати ще го забрави. Куру-то ще е насреща.... Laughing Wink

Цитат
п.п. Остана ли някое дърво, нощно шкафче, крачол, бомбе или статуя още неразнищена по тоя трей, че да не изпуснем нещо съществено  newsm78
hahaha hahaha hahaha
това не е ли якето на комисар Озан  newsm78

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 21:10 от freespirit

Общи условия

Активация на акаунт